Любители на котки - Тема 179

• 29 569
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • До морето...
Габи, и аз да изкажа мнение.Индивидуално е за всяко коте според това как му се отразява упойката.Аз се водих по поведението на моето.Кастрираха го в 10ч и към 15ч искаше да излиза от клетката,вървеше леко залитайки.Ходех след него да го пазя.Още към 18ч започна да търси да яде.Давах му мека храна/консерва/ по много малко и го наблюдавах.И така няколко пъти като пожелаеше.Вода на следващия ден поиска да пие.Гранулите не са подходящи през първия ден.

# 76
  • София
Габи, и аз да изкажа мнение.Индивидуално е за всяко коте според това как му се отразява упойката.Аз се водих по поведението на моето.Кастрираха го в 10ч и към 15ч искаше да излиза от клетката,вървеше леко залитайки.Ходех след него да го пазя.Още към 18ч започна да търси да яде.Давах му мека храна/консерва/ по много малко и го наблюдавах.И така няколко пъти като пожелаеше.Вода на следващия ден поиска да пие.Гранулите не са подходящи през първия ден.

Ще пробвам да му дам малко водичка довечера. Нашият пухкав младеж не яде нищо освен гранули по принцип. Отказва всякаква мокра храна, всякакви паучове, всичко освен гранули, когато е в кондиция, сега пък съвсем няма да иска да ги яде.

От вчера вечерта не е приемал никаква храна. Може доста да е поогладнял вечерта, ще пробвам с пауч, пък да видим.

# 77
  • София
Аз съм с три котки и две тоалетни. Едната тоалетна е много голяма, успяват да влизат по двама.
Другата тоалетна е малка, като за Дейзи. Но и другите успяват да се навират вътре и я ползват.

# 78
Упх... За това ли е 95 лв кастрацията? Щото можеш да си я прибереш в чувал ли...? Направо се разколебах. Къде сега да си заведа животинката и аз не знам... Frowning1

# 79
Здравейте!
Извинявам се за рязката смяна на темата.
От две седмици се опитвам да намеря Есперавир, но изглежда има проблем с доставките...
Знаете ли някоя клиника или вет кабинет, където да го имат наличен?
Моля за контакти.
Благодаря! Лека и спокойна вечер на всички!

# 80
Упх... За това ли е 95 лв кастрацията? Щото можеш да си я прибереш в чувал ли...? Направо се разколебах. Къде сега да си заведа животинката и аз не знам... Frowning1
Стара Загора не ти е по-далеко от Пловдив. Консултирай се с Барби на лични. Тя кастрират две женски там, отделно е вет и знае кои са читави.

# 81
Здравейте!
Извинявам се за рязката смяна на темата.
От две седмици се опитвам да намеря Есперавир, но изглежда има проблем с доставките...
Знаете ли някоя клиника или вет кабинет, където да го имат наличен?
Моля за контакти.
Благодаря! Лека и спокойна вечер на всички!
За две котета ме помолиха да съдействам за Есперавир и аз не намерих. Поне от двете места, от които аз съм вземала, ми отговориха, че чакат доставки.
Казаха ми, че в Провет Пловдив имали преди време, но към момента как стоят нещата, нямам представа.
Потърсете по ФБ групите за помощ за котки, ако някой, които се е запасил, може да Ви услужи до доставка.

# 82
Тръпки ме побиха от коментарите за клиниката.....
Лоши отзиви съм чула и аз за Пловдив обаче. От Провет също не съм доволна. Ветеринарят за който говори Танчето случайно да не е до басейн Нептун? Много читав човек. Уши ако се налага го караме в клиниката на Карагьозов, там е и кастриран. Между другото там потвърдиха диагнозата на Топче, всички други ни казваха, че е наред. Бог да го прости доктора който се грижеше за него, за съжаление ни напусна много млад...

Води се по котето, ние не мигнахме като взехме Уши, въпреки че стоя почти половин ден в клиниката, защото държах да го наблюдават, беше замаян като го взехме, на сутринта все едно нямаше нищо. Вода и храна не съм му давала, искаше да скача, но едвам ходеше, дежуряхме за да сме сигурни, че няма да се нарани.

Ред, ще ти е притеснено.
Вариант котките да са под ключ в стая? Така няма опасност да стане нещо.

# 83
Аз си мокрех ръката и им давах да я ближат, хем да не се задавят, хем защото бяха много жадни. Храна чак на другия ден давах

# 84
Един не добър като качество данък от Мъри.

# 85
  • София
Ветеринарят за който говори Танчето случайно да не е до басейн Нептун? Много читав човек.
Има някаква спортна зала, но не знам името ѝ. Всъщност булевардът започва ( може и да свършва Joy) със залата и веднага след нея е новата кооперация, в която е ветеринарният кабинет.

# 86
И а съм доволна от Карагьозов , макар тогава да оревах света, защото не знаех какво ме очаква след кастрацията. Зе се възстанови много бързо. След това съм го водила и за други неща, реагирали са адекватно. Мои познати от Смолян си водят кучето там и пак са доволни.
Тази клиника до Нептун ,която Танчето описва ми е препоръчана също от приятелка, лекувала котката си там, но не съм я прибвала.

# 87
Днес е празник на ветеринарните лекари, да им е честит и специални поздрави за БарбиДи.

# 88
Ветеринарят за който говори Танчето случайно да не е до басейн Нептун? Много читав човек.
Има някаква спортна зала, но не знам името ѝ. Всъщност булевардът започва ( може и да свършва Joy) със залата и веднага след нея е новата кооперация, в която е ветеринарният кабинет.
Проучих го. Точно там е тази клиника. Казва се Старвет. Има и ценоразпис на сайта им, но не знам дали е актуален. 80 лв пише. Ще звънна. Кастрацията е рутинна операция. Недопустимо е да има такъв отзив за клиника за такава рутинна операция - "върнаха ми я в чувал"... Разбирам да е някакъв по-сложен или спешен казус, който да изисква диагноза, лечение, специализация и т.н., ама след кастрация да получиш чувал хич не звучи добре... Sad

# 89
  • София
Милият ни пухкав Еди е доста унил след кастрацията. Вчера до вечерта беше силно упоен, не го държаха крачетата и при опит да ходи, падаше. Не можеше да пие и вода, все едно няма рефлекс да си отвори устата.
Днес също не е наред. Пак залита, не пие вода, не иска да яде. Стои с муцунка забита в земята и с полуотворени очи, и това е.
Дано отшуми това състояние и си стане същото сладко коте, защото е много мъчително да го гледаме така.

Общи условия

Активация на акаунт