Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 106 600
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • Deutschland
Някой да е ползвал този шампоан? Имам маската, доволна съм.

# 721
Нямам спомен за шампоан, но маската и аз харесвам.Не съм ги засичала скоро никъде тези продукти или не съм обърнала внимание.

# 722
Някой да е ползвал този шампоан? Имам маската,

Този е един от шампоаните,които ползвам сега.Измива добре без да премива.Доволна съм и от него и от маската.

# 723
  • на последния етаж
Нямам спомен за шампоан, но маската и аз харесвам.Не съм ги засичала скоро никъде тези продукти или не съм обърнала внимание.
Преди две седмици купих шампоана и маската от Лили.

# 724
Здравейте, какво ви е мнението за маските за лице на AVON? Някоя ползвала ли ги е? Взех си Clear skin  дълбоко почистваща маска, но нещо явно кожата ми не я понася, ползвала съм я вече два пъти, но след като се измия лицето е червено поне два часа след това, и забелязвам от вчера някакви ситни пъпчици около устата. Ползвала съм продукти на AVON, нямала съм никакви оплаквания, но сега с тази маска нещо не можем "да се разберем".

# 725
Не се и опитвай повече! Щом 2ч по-късно ти е зачервено лицето, че и пъпчици ти излизат, явно проявяваш някаква нетърпимост към съставка и ако продължиш да упорстваш може да си до караш сериозни проблеми.
Дай я на някоя приятелка (това че на теб не ти понася, не означава че и на нея няма) или я изхвърли.

# 726
  • София/Севлиево
Аз ползвам маски за лице на Avon ,но само Planet Spa и досега нямам оплаквания,а ги почнах 2006-7...

# 727
Здравейте и аз ползвам на Планет Спа само,имам в момента тази с глина от Мъртво море, tranquility май се казваше.Доволна съм

# 728
Благодаря ви, доволна съм от техните продукти, ще пробвам и Планет Спа, преди съм взимала нещо за крака май беше. Ще я оставя за сега тази която ползвах, или ще я подаря Simple Smile

# 729
  • Deutschland
Не са по темата Avon, ама едно време бях влюбена в розовата серия Skin so soft. После и в лилаво имаше една, с бабасу. Е, нямаше такъв уникален аромат.

# 730
Минавам да похваля спиралата на Catrice All Round, която не очаквах да бъде толкова добра за 6те си лева Simple Smile издържа цял ден без да се размазва и прави добър обем.

# 731
Има ли евтин продукт с витамин, от който да има ефект?

# 732
Здравейте, някоя от вас ползвала ли е този крем за тяло с мед. Има ли хубав аромат на мед? Аз използвам на Апивита и ухае невероятно на мед, но е доста скъпичък.

# 733
  • София
Има ли евтин продукт с витамин, от който да има ефект?
Продукт за какво с какъв витамин?

# 734
За лице, с витамин Ц - серум, крем, маска?

Общи условия

Активация на акаунт