Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 593
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Каква е цената на пептидния серум на Евелин?
Заинтригувахте ме с този серум.
16.99 лв

# 406
  • Deutschland
Редиш, имитации ли са тези парфюми?

# 407
Редиш, имитации ли са тези парфюми?
Не. Доколкото разбрах от сайта им, са оригинално разработени аромати.
https://www.adopt.com/en

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 15:10 от Reddish Brown

# 408
Това ли е похваленото серумче
Благодаря за мненията за спиралата! Реших се да я пробвам и аз 🤭

# 409
  • София
Кипих спиралата на Лореал от Лили, че е на добра цена. В ДМ не я видях. В Лили нямаха серума на Евелин. Изчерпан е.

# 410
В ДМ дали го няма?

# 411
  • София
Не. Досега не са го получавали.

# 412
И аз го търсих в 2 ДМ, защото влизах за друго, нямаше го серума на Евелин. Май само в Лили се продава за сега.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 09:10 от Lale_Lili

# 413
# 414
  • София
И в аптеки Ремедиум го има, цена 14-15лв.

# 415
Еми, еъо. Който не проверява он-лайн така става. Ремедиум ми е на 2 крачки, но здраве да е. Поне получих цветчета като го взех от Лили. Натрупаха ми се доста този уикенд. Към 4 лева.

# 416
Пробвах праймъра за мигли на Евелин (lash booster), който ми препоръчахте тук. За няколко нанасяния - прави ми по-изразителни миглите и сякаш изгледат малко по-дълги. На мен целта ми е да изглеждат по-обемни (не-дълги) и по-подредени. След нанасяне на спирала (зелената на Есенс) стоят леко слепнати, но то и без праймъра са си така.
Та, като цяло съм доволна, с две думи - изглеждат по-добре с базата, отколкото без нея. Ще доизхабя и мога да пробвам и зелената, която също някой похвали.
Все още съм в мечта да пробвам спирала, която подрежда добре миглите, без слепвания. Ама то си е и до мигли. Laughing

# 417
Имате ли любими шампоани/балсами от дрогерийните за руси коси? Много отдавна ползвах балсама на Балеа, но се чудя дали няма и някой друг продукт, който да придава повече блясък и да избистря цвета.

# 418
Имате ли любими шампоани/балсами от дрогерийните за руси коси? Много отдавна ползвах балсама на Балеа, но се чудя дали няма и някой друг продукт, който да придава повече блясък и да избистря цвета.

Лилавата серия на Gliss се отразя доста добре на моя балеаж.

# 419
  • Перник
...
Все още съм в мечта да пробвам спирала, която подрежда добре миглите, без слепвания. Ама то си е и до мигли. Laughing

Аз за себе си открих - тази https://bg.oriflame.com/products/product?code=43234 Simple Smile По принцип харесвам техните спирали, но много рядко повтарям някоя. Е, за тази бях сигурна, че я искам пак още на 3-я ден. Подрежда ми миглите, извива ги леко, не слепва, не се размазва, но се отмива лесно с топла вода и гел. А когато е намалена е още по-хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт