Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 508
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Dove имаха миналата година блестящ лосион също, но моя милост така и забрави да си купи. Тази година го няма, разбира се.
Балеа Плекс 2 в 1 го доизхабих като преуош, просто не става за друго на косата ми.
Този блестящ лосион на Дав го няма вече от години. Аз преди много го ползвах, но от доста време не съм го виждала. Замених го със спрея на Балеа с блестящи частици.

# 541
Не знам дали е пускана, но от няколко седмици ползвам една евтина маска за лице със зелен чай от ДМ (има я и в Лили) и съм адски доволна! Струва под 3 лева, съставките са страхотни, прави кожата ми адски мека и нежна, препоръчвам.
Тези от MISSHA имат цяла селекция за различни видове кожа, ще ги опитам всичките.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 23:04 от Sunny77

# 542
От тези на Миша си взимам и аз всеки път, но най-много ми харесва тази с перли.

# 543
Аз съм ползвала маската с мед, наистина е много хубава за суха кожа.

# 544
  • Deutschland
Dove имаха миналата година блестящ лосион също, но моя милост така и забрави да си купи. Тази година го няма, разбира се.
Балеа Плекс 2 в 1 го доизхабих като преуош, просто не става за друго на косата ми.
Този блестящ лосион на Дав го няма вече от години. Аз преди много го ползвах, но от доста време не съм го виждала. Замених го със спрея на Балеа с блестящи частици.

Този беше миналото лято в асортимента на ДМ тук, не знам дали става въпрос за същия, за който пишете

# 545
  • на дъното
Здравейте 🙂
Гледам коментирате лосиони с блестящи частици та да спомена имам на Seventeen жасмина.Не са скъпи около 16лв имат голям избор на аромати.Продават ги в магазините на Radiant 😉
Лек и слънчев ден

# 546
Този беше миналото лято в асортимента на ДМ тук, не знам дали става въпрос за същия, за който пишете
Скрит текст:
Не, този не съм го виждала. Предният беше един бял на цвят.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 11:58 от bubanka

# 547
О да помня този с белия цвят беше ми любимммм🌸🩷

# 548
Здравейте,купих тази вода и много ми хареса.Вътре има нещо като желе вътре,много ми напомня на напитките с алое.
Мисля,че това е на марката Парадонтакс в България

# 549
От кой заздравител за нокти сте доволни?

# 550
И аз с въпрос - има ли от собствените марки на Лили, ДМ или Лидл слънцезащита за тяло с изчистен състав или да залагам пак на Ла рош? А и да не е на техни марки, има ли такъв бюджетен продукт?

# 551
  • Deutschland
Sundance в бели опаковки на ДМ мисля, че са с изчистен състав. Аз ползвам този

# 552
Благодаря, Фрау, тези мислех, че са за лице.

# 553
  • Deutschland
Има и за тяло от същата 50 +

# 554
От кой заздравител за нокти сте доволни?

Диамантен на SNB в комбинация с едно от техните масла.

Общи условия

Активация на акаунт