Не знам къде да отида, искам да умра

• 13 274
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Не е без помощ от никъде.

# 226
Не е без помощ от никъде.

Пише, че възрастната й майка гледа болна баба на легло. Очевидно не може да се върне там. Няма и финансовите възможности, за да се махне поне за малко.
От ексцесиите на бащата оставам с впечатление, че бебето изобщо не е било желано и сега колкото повече наближава раждането той осъзнава, че това се случва наистина.
Авторката на темата пък смята, че ще бъде ужасна майка. За мен изхода е да си намери работа и да се изнесе.

# 227
  • София
Гледайки сегашната си ситуация и мислите, които ти минават, включително, че няма да се справиш и да си добра майка, замисляш ли се, че може би биологичната ти майка е минала през нещо подобно, за да вземе решението да те остави за осиновяване?

# 228
Много вероятно да е така, и сега на авторката й се дава възможност да поправи грешката, и да затвори цикъла на повтарящата се семейна травма.

# 229
Боже, Боже....колко мъка имало по тоя свят.
Авторке, като подлудиш един мъж до краен предел, така става.
И още нещо, това, че си бременна, не те прави много много много специална. В смисъл, никой не е длъжен да търпи подобно на твоето поведение, щото си бременна.
Оставам с впечатление, че приятеля ти е съвсем стандартен човек, доведен до крайно състояние от твоето поведение.
Надявам се да спиш.

# 230
Ето план. Кротваш се, преставаш да изискваш, ходиш на работа, после майчинство и раждаш.
И после вече ще мислим за друг план.

# 231
Изчетох тази тема. Вай, вай....
На мен един въпрос не ми дава мира: майката - осиновителка била много възрастна. Колко е годишна искам да питам, щом бабата още е жива? Вероятно става въпрос за нейната майка. Едва ли тази осиновителка е над 65 години щом има жива майка, за която се грижи? Та, тази възраст толкова ли е много, та да не може да помогне в отглеждането на едно бебе? Все пак има и майка в картинката, която е основният грижещ се за новороденото.Не мисля....По-скоро авторката е уплашена от отговорностите, които се струпват с едно бебе, отгоре на това е в депресия.
Авторке, много са ми познати твоите оплаквания. В депресия си, а това е сериозна болест. Имаш дори суицидни мисли, това е опасно. Трябва моментално да идеш на психиатър. Още днес или утре. Ще се събудиш отпочинала, но това няма да махне депресията, тя пак ще те налегне. Без антидепресанти не става. Лекарите знаят какви може да се дават на бременни. Нужно ти е. Много. Отивай. Вземи си капките на доктор Бах за спешна помощ. Те са билкови и стават. Да си помогнеш в случаи като снощния.
ПП Моля, четете преди да пишете. Авторката работи, има и малко спестени пари. Ще взима майчинство, може да си плати и раждането и първите нужни неща за бебето. Няма къде да се изнася преди раждането. Трябва да остане в жилището на мъжа и там да гледат бебето поне в началните 2-3 месеца. После може да се премести при родителите си до края на майчинството.  Не знам дали ще се справи, ако не тушира депресията обаче. Спешно на психиатър!
Искам и друго да кажа - няма план кротваш се! Тя е болна, болестта не й дава да се кротне. Трябва да се лекува и то веднага.

# 232
Хора, много съм зле.
Той продължава да се държи като гъз, да не говори, а като каже нещо, то е обида.

# 233
Ми недей да говориш и ти. Не сте ли на работа?

# 234
  • Варна
Ти защо не си на работа И днес?

# 235
Ама колко ловко пропуска важните въпроси и съвети и си води темичката изкусно..ей това е добро тролче.
Десет човека му кажат нещо то си продължава с неговото да не изпусне аудиторията.
Няма да каже ще потърся помощ,лечение ще се взема в ръце..неее така не се прави 15 стр тема с хленчене и глупости.

# 236
  • Варна
Докато на модератор не му писне и не я заключи. Скоро ще е.

# 237
Хора, ще отида на психиатър, защото наистина ми е нетърпимо.
Нищо не искам да изпускам удобно.
Просто не съм на себе си, потънала съм в болка и не виждам светлина, толкова ли е трудно за разбиране това.
На никого ли не се е случвало.
В отпуск сме и двамата, защото трябваше да пътуваме. Но той се заинати и взе самоволното решение, че никъде няма да ходи. А ще седи и ще се тровим явно.

# 238
  • София
Ама колко ловко пропуска важните въпроси и съвети и си води темичката изкусно..ей това е добро тролче.
Десет човека му кажат нещо то си продължава с неговото да не изпусне аудиторията.
Няма да каже ще потърся помощ,лечение ще се взема в ръце..неее така не се прави 15 стр тема с хленчене и глупости.
Е, чак пък толкова ловка не е.
Просто има хора, които явно харесват да бъдат лъгани.

# 239
  • Най-красивата страна
Не е искал бебе и сега явно се чувства притиснат.
Но това бебе тя не си го е направила сама.
И той е виновен,колкото нея.
Обаче  все пак я е прибрал и я търпи,което не е малко,защото можеше да я изхвърли.

Ако тя не може да стои в неговото жилище,по-добре сега да си събере багажа и да отива при родителите си.Поне временно,докато си стъпи на краката и си намери квартира .
Нищо,че майка и гледа баба на легло.
Защото като се роди бебето,положението няма да се оправи,а ще стане още по-зле .

Общи условия

Активация на акаунт