Не знам къде да отида, искам да умра

• 13 253
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Окей, аз разбрах къде греша.
Ама и той не е чист като сълза.
Не е ли нечовешко все пак да тормозиш бременна жена?

# 256
Той не я тормози. Тя се държи като идиотка.

# 257
Записах си час за психиатър.
Утре е. Това беше възможно най-бързият вариант.
Да, извинявайте, че повтарям по 100 пъти колко съм зле, наистина няма нищо градивно в това.
В момента се боря със себе си да не се възприемам като жертва, защото това ме дърпа надолу. И се опитвам да си вдъхвам кураж и вяра, че мога да се справя.

Бягай до аптеката и поискай билковите капки на доктор Бах за Бърза помощ.Те ще ти помогнат да изкараш до утре. Отивай, че утре може да не си в състояние да станеш изобщо от леглото, както и да излезеш навън.
Не говори с бащата на бебето. Не прави нищо, което може да те извади напълно от строя. Ако има нещо, което ти е приятно и го обичаш, осигури си го - храна, книга, филм, разговор, каквото и да е.
ПП Моля ви, оставете я днес на мира! Може наистина да е зле тази жена, ужасни са кризите. Има спешна нужда от помощ.

# 258
  • София
Зависи - ако бременната жена се тормози от всичко, и преди това го е тормозила солидно, може и да е доста логично поведението му.

# 259
  • София
Той не я тормози. Тя се държи като идиотка.
Сценарий, какво да направиш...

# 260
Тоя сценарист бая е плагиатствал от хитовите теми през последните 2-3 седмици.

# 261
  • Варна
Е, как да я остави човек на мира, когато тя през пет минути пише пост и повтаря до откат едно и също. Очевидно не иска да я оставят на мира, иска внимание (дори уж от улицата и на студа снощи не пропусна да пише). И това поведение, което демонстрира тук, не се връзва с поведение и изказ на психически лабилен човек. Тя изобщо не излиза от търпение, супер стабилна си е, знае си песента и я повтаря с един и същи рефрен. Лабилен човек досега да е изпаднал в истерия, да е викнал тук, да е насипал куп епитети по всички нас и да е помолил за ключ на темата. Грам не й вярвам, че е в дупка и има нужда от помощ, ама грам.

# 262
  • София
Ема, по-дълго е, според мен. Стар трол е това.

# 263
  • Варна
Да ви кажа, на мен ми лъха на Даскалка на стила. По същия начин си знае своето и си го повтаря без да позволи да я извадят от нерви. Не е Даскалка, тя пишеше и спореше далеч по-интелигентно и аргументирано, но на нея ми напомни.

# 264
  • София
Хай, ако знаеш колко пъти точно за нея си помислих...

# 265
Ясно е, че е стар трол, вижда се как се опитва да избягва определени потребители и постове, явно е ял сопата с други никове и се мъчи да удължи живота на този.

# 266
Много грозно е, ако това е тролско изпълнение, с такива неща шега не бива. Аз се отнасям така все едно е истина, пък ако някой си прави гаргара тук....тия неща се връщат.

# 267
Божичко, не съм трол.
Защо би ми било?
Реален човек с реална история съм.
Ако пропускам нещо, то е защото наистина не разсъждавам трезво и логично. Изтощена съм емоционално и затова ви се струва така.

# 268
Защото се опитваш да убедиш че не си и да продължиш .

Аз едно не разбирам - какво им носи на някои тролването ? За какво им е това нещо?

# 269
Не е Даскалка, нелепи сте вече. Ужас и тая тема няма да я чета.

Общи условия

Активация на акаунт