Споделяне за минали отношения

• 6 813
  • 119
  •   1
Отговори
# 15
Ако питаш мен, видяла си достатъчно.

# 16
Здравейте,дами!
Какво мислите относно това,ако скорошният ви партньор...

„Скорошен“ в какъв смисъл? Скорострелник или как?

# 17
  • USA
Ще си помисля , че е голям комплексар и просто адиосс. Не ми трябва да се сравнявам или да ме сравняват с "минали".

# 18

Споменава колко му е било кеф и че конкретната я е бивало. Разказвал е и за отделни сексуални подробности.
[/quote]

Все едно си му авер! Прати го у лево!

# 19

Споменава колко му е било кеф и че конкретната я е бивало. Разказвал е и за отделни сексуални подробности.

Все едно си му авер! Прати го у лево!
[/quote]

Може и аз да имам вина понеже реагирах на казаното по нормален начин и не изразявам отрицателна емоция с цел да не ме помисли за скандалджийка,но само аз си знам какво ми е вътрешно..

# 20
Ти не носиш отговорност за това, което той ти говори…
Просто си направи извода!

# 21
Добре де, а той как е със секса? Бас държа, че хич не го бива... За това и се чуди как теб да те изкара виновна.

# 22
Досега нито един мъж, с който съм била, не ми е разказвал за сексуалните си отношения с другите жени. Ако един мъж ме сравнява с някоя жена, с която е правил секс, бих го разкарала веднага. Унизително е за мен. Сексуалният живот на един човек е твърде личен.

# 23
  • Най-красивата страна
Простотии...нарочно говори така..
Кажи му директно,че не те интересуват бившите му и не ти е приятно да слушаш за креватните им изпълнения.

# 24
Досега нито един мъж, с който съм била, не ми е разказвал за сексуалните си отношения с другите жени. Ако един мъж ме сравнява с някоя жена, с която е правил секс, бих го разкарала веднага. Унизително е за мен. Сексуален живот на един човек си е твърде личен.
Абсолютно.
Само някой да посмеа да ми каже с коя как се е е*Ал, ставам и си тръгвам, и повече не го познавам. Помиярска работа.

# 25
Добре де, а той как е със секса? Бас държа, че хич не го бива... За това и се чуди как теб да те изкара виновна.
Само първите 2 пъти имаше проблем с ерекцията и причината беше,че му минавали разни неща през ума,но като изключим тези 2 случая всичко е добре.

# 26
Междудругото щях да напиша нещо подобно! Тези дето хич не ги бива ,гледат с приказки да го компенсират.

Авторке, кажи му: На теб ти е харесало ама явно на тях-не, щом са приключили!…

# 27
Защо стоите с този мъж? Явно за него сексът е по-важен от всичко останало. На ваше място дори не бих правила секс с такъв идиот.

# 28
  • USA
Може би е на 15-18 г...

# 29
Явно не те харесва чисто физически, не го възбуждаш. Ама го е закъснял за секс и е опрял до теб, за това те сравнява с бившите.

Общи условия

Активация на акаунт