Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 76 083
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
"YES of CORSA"

Реклама на кола Опел "Корса". Оригинално,пар екселенс. Yum

# 391
Виденов - кутията от сладолед, пълна със сармички Wink И при мама е така Two Hearts Много ми е симпатична тази реклама...

# 392
Аз се кефя на онази с радиоводещия, на когото мама се обажда по телефона вместо слушател и му казва да си издуха носа.

# 393
дразни ме някава реклама за памперси...никаква логика и причинно-следствена връзка...

„твоето бебе ти се доверява от първия ден
затова ти се довери на педиатрите...“
...нерде Ямбол,нерде Стамбул...

# 394
  • София
дразни ме някава реклама за памперси...никаква логика и причинно-следствена връзка...

„твоето бебе ти се доверява от първия ден
затова ти се довери на педиатрите...“
...нерде Ямбол,нерде Стамбул...
Също като в рекламата на таблетки за хрема Цинабсин, където жената казва- Перфектни са, а мъжът й допълва..-Като теб...Joy

# 395
  • София
А в рекламата за нещо за настинка беше, мъжът казва, всички в работата са болни. И жена му казва, ами така е, като не ме слушаш JoyJoyJoy

# 396
А в рекламата за нещо за настинка беше, мъжът казва, всички в работата са болни. И жена му казва, ами така е, като не ме слушаш JoyJoyJoy
Тази почти я харесвам, че и аз го ползвам това" като не слушаш"  Joy

# 397
Харесва ми рекламата на онази зелената бира Simple Smile с Хакинен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 398
Рекламата на ядкови(веган) млека Верея нещо не я бива, а декорът все едно са го взели от сериала “Забранена любов”.

# 399
  • софия
Рекламата на ядкови(веган) млека Верея нещо не я бива, а декорът все едно са го взели от сериала “Забранена любов”.
Мен пък много ме кефи. Успешно се гаврят с латино сапунките.

# 400
  • Бургас
Не спирам да си тананикам песничките на Джъмбо и Колата.🎄

# 401
На мен таз годишната реклама на Джъмбо ми е смешна, защото като чуя думите на Дядо Коледа, винаги се сещам за един стар виц:
“ Пътници в самолет. Едно момиче седи видимо притеснено от предстоящия полет. Възрастна жена го забелязва и казва: “Не бой се, чедо! На един тука да му е писано, на всички ни се @@& майката”
Та и тука така “ Един да не вярва, никой не вярва” 😀

# 402
  • София
Аз веднага се сещам за "професионален" отговор на дядо Коледа: "Ами лампичките са свързани последователно, как няма да гаснат"
Не че съм електричар, но от часовете по физика си спомням последователно и успоредно свързване.

На мен таз годишната реклама на Джъмбо ми е смешна, защото като чуя думите на Дядо Коледа, винаги се сещам за един стар виц:
“ Пътници в самолет. Едно момиче седи видимо притеснено от предстоящия полет. Възрастна жена го забелязва и казва: “Не бой се, чедо! На един тука да му е писано, на всички ни се @@& майката”
Та и тука така “ Един да не вярва, никой не вярва” 😀
Много як виц, благодаря.

# 403
Не е тв реклама, видях я в линкдин, обаче не можах да се стърпя Stuck Out Tongue Winking Eye

https://youtu.be/RdsAR9l_fI4?si=Fk8z9pxR9JZtLq8D

# 404
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка какво не сме видели? - според Джъмбо

Общи условия

Активация на акаунт