Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 76 103
  • 745
  •   2
Отговори
# 405
В крайна сметка какво не сме видели? - според Джъмбо

Може би новият магазин на Джъмбо в МОЛ Плаза Пловдив ... SmileSmileSmile
Плямпаха и писаха за това с месеци, все едно ще отварят дворец ...

# 406
  • Варна
Еее, отдавна не бях виждала Ферарио, липсваше ми той, не ядковите напитки на Верея, дето хич не ми докарват на вкус.

# 407
Имам чувството,че най-показваният човек в тази държава е,не,не е ББ,а Хр.Стоичков.Мисля,че цял живот ще си остане на екран.Напролет ще ни казва:обичаш Великден,получаваш Великден с Кауфланд и т.н. докато свърши света.В рекламите комарджийството,отделно ще го гледаме.

# 408
  • Враца
Имам чувството,че най-показваният човек в тази държава е,не,не е ББ,а Хр.Стоичков.Мисля,че цял живот ще си остане на екран.Напролет ще ни казва:обичаш Великден,получаваш Великден с Кауфланд и т.н. докато свърши света.В рекламите комарджийството,отделно ще го гледаме.

Доколкото съм запозната, детенцето от рекламите на Кауфланд е внучката му. Тя май има или говорен дефект, или не знае български, защото единствената си реплика я произнася много странно, като дете, на което българският език не е майчин.

# 409
Сигурно му е внучка.Как ще му пробутат друго дете?Няма да се съгласи,пък и два хонорара се взимат.Друг е въпросът,че  преуспели хора на какви реклами се съгласяват.Нямам идея къде живеят дъщерите му.Внучката може и да се е поупражнявала  да си личи по-малко акцент.Неговият диалект няма как да се оправи с неговата ''колиеда''.Това непрекъснато повторение на рекламата адски втръсва.

# 410
  • Варна
Хм, досадно е постоянното присъствие Стоичков, ама по ме дразни рекламата на Ленор. Не знам, хронично отвращение имам към  пеещата домакиня, та може затуй да не оценявам рекламата.

# 411
Нея поне я пускат по-рядко. Joy

# 412
Ало, шефе... - чупи тъпомера отвсякъде

# 413
не знам сънувах ли я, или си я измислих...ама толкова креативна чак да съм   Frowning1  Expressionless

тя: харесах си кола! шкода „оСтавЍ я!“
той: кво!?
четецът: не оставяйте жената да ви избира колата!
Rage
Rage  Rage  Rage   Rage

# 414
Ненавиждам дълги реклами,където напоително ни убеждават,колко уау е продукта.Приятна,точна,кратка е рекламата на Tullamore Dew. Flowers Four Leaf Clover

# 415
  • ВАРНА
Може значи в реклама за десерт да се предлага размяна на партньори,а думата антибиотик е толкова цинична,че се налага цензурата и.

# 416
Попаднах на реклама на някаква карта "неон". Безумие някакво, а девойката изглежда ужасно.

# 417
  • Враца
Има две отвратителни реклами- едната е на Лактацид, другата май е на някакъв гел ли, какво ли- интимен, и двете жени са с огромни, гнусни, вулгарни устни, наблъскани с кой-знае какво. Направо като ги видя, тръпки ми минават, честно!

СЕМ защо следи за неподходящо съдържание само на предаванията, няма ли такова задължение и за рекламите, излъчвани в нормалното време, когато децата са будни и може да гледат? За вагинални овули и "хоп-вече са вътре" и за "месечният ми цикъл вече не ми пречи"- за това ли трябва да слушат, когато сме седнали да вечеряме? Алкохолът го забраниха, но пък хазарт- може. Няма да бъде скучно-казват в една реклама... ами, да я пуснат по Картуун нетуърк направо!

# 418
И аз се потрисам от онази с огромните устни,които напомнят......
Рекламите на хазарт се увеличават.Жалко,че спортисти ги рекламират.Волейболните ни национали,които се молят за селфи с персонала в лидъл,също са абсурдни.

# 419
Може значи в реклама за десерт да се предлага размяна на партньори,а думата антибиотик е толкова цинична,че се налага цензурата и.
Коя е тази реклама с десерта, нямам телевизор и съм я пропуснала?

За сметка на това, синът ми е научил  доста реклами, понеже като гостува при родителите ми, телевизорът все е пуснат … Confused

Общи условия

Активация на акаунт