Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 76 083
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
На сникърс

# 421
  • Враца
Ау, да, размяната на партньорите! Гнус! Как забравих за тая тъпотия?

# 422
М, да, тъпа е и неловка. Много кофти.

Мен пък адски ми е неприятна рекламата с вагиналните овули на Цикатридина. След рекламата на овулите: "хоп и са вътре", Цикатридината надградиха. Направо ми се гади.

# 423
Хаха, това ми е любимата реклама. "Тази игра не ми харесва" Grinning Grinning Grinning Много ме кефи Grinning

# 424
нормализиране на ненормалното...

# 425
  • София
Кое е ненормално? Да, може да не е особено морално, но суингът не е от вчера.

# 426
  • София
Вчера гледах някаква реклама за нещо за стомах. И една жена казва, Идва ми да се гръмна. Не мисля, че е нормално в реклама да се говорят такива неща.

# 427
  • Бургас
Рекламите все повече изпростяват.

Мен ме дразни тоз къдравия на Андрюс тук във форума. Плаши ме!

# 428
  • София
Мда, и аз се стряскам от него

# 429
Новата ми любима реклама.  За еленчето ЛениН  Trollface

# 430
Сигурно е  споменавана вече, но рекламата на вафли Хели, тази с двете дечица, ми е много симпатична.

# 431
Много се забавлявам с рекламата на Простамакс или нещо друго за простата, където накрая предлагат подарък комплект отвертки...
Ако поръчам сироп за кашлица сигурно ще ми подарят гаечен ключ?

# 432
  • Бургас
Този подарък е антиреклама на продукта- като не ти се получи въпреки него, ходи да си човъркаш нещо с отверките.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 433
  • София
Поне ще са от полза. А на мен днес ми се наложи да завивам болт с пилата си за нокти. Така е, като си нямам простата...

# 434
Един приятел пие някакви подобни хапчета, с които подарявали ножче. Казваше колко подтискащо му действа да притежава 10 ножчета с такъв надпис. Питаше ме искам ли да ми подари.

Общи условия

Активация на акаунт