Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 76 066
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
И как по-точно ще разберат, че няма звук Thinking
Или върви надпис, че рекламата не е озвучена?

Има надпис преди да започне, нещо от сорта "В знак на солидарност за хората с увреден слух някои реклами, ще се излъчват без звук... " и по време на рекламата вървят ситни субтитри. Но не разбирам как това е знак на солидарност и с какво им помага?

Това е дискриминационно спрямо хората с увредено зрение.

# 376
  • Враца
Да спрат звука на всички реклами ще е НАЙ-ДОБРЕ!
Омръзна ми от вагинална сухота, "пиемес" и еректилна дисфункция!!!

# 377
  • Варна
А на мен от диария и сополи.Joy

# 378
Може би, за да разберем как се чувстват те.

Точно.
Вкъщи прескачам рекламите обикновено, но вчера докато бях на фризьор го видях това и веднага ми направи впетление. Това е за всички реклами на Проктър и гембъл.

# 379
  • София
Снощи засякох много сладка реклама на Туарег. 😃
https://youtu.be/WuHPqdwltQE?si=wOcY0B604PAhoanR

# 380
Ха ха, добре, че е темата да се образовам. Първо се притесних, че телевизорът се разваля, после реших, че звукът се губи и проблемът е в кабелната. Нито субтитри съм видяла, нито нищо. Нито разбрах даже, че на рекламите е прекъсвало. Телевизорът ми е за фон. Да започнат и без образ да ги пускат, та и с незрящите да са солидарни.
Иначе са решили и хората с увреден слух да тормозят с реклами, със субтитри ще ги гледат, ама няма да им се размине. Joy

# 381
Ха ха, добре, че е темата да се образовам. Първо се притесних, че телевизорът се разваля, после реших, че звукът се губи и проблемът е в кабелната. Нито субтитри съм видяла, нито нищо. Нито разбрах даже, че на рекламите е прекъсвало. Телевизорът ми е за фон. Да започнат и без образ да ги пускат, та и с незрящите да са солидарни.
Иначе са решили и хората с увреден слух да тормозят с реклами, със субтитри ще ги гледат, ама няма да им се размине. Joy
Първият път и аз изпсувах кабелната, защото нямаше нито надписи, нито нищо, но вчера вече забелязах тези надписи преди определени реклами и разгадах мистерията. Simple Smile

# 382
  • Буркина Фасо
днес гледам, че нямата реклама до вчера вече върви със звук.

# 383
Допада ми новата коледна реклама на А1 със социалната кауза.

# 384
Вярно, че бях сънена, но нещо не схванах посланието на новата реклама на НМ
"Само тя ме обича" на фона на жена с жена, жена с куче, жена с кон. И да е имало мъже в картинката, сигурно са приличали на жени Grinning
Много се забавлявам да ги гледам как умират от страх, някой да не ги обвини в предразсъдъци. Все едно ще спрат да им купуват парцалите.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 11:11 от rummi_pl

# 385
Като никога рекламата на ''Джъмбо'' ми харесва.Само дето пак е много дълга.
На НМ по едно време се появи някакъв мъж,но не се загледах дали е с друг мъж.Според мен няма нужда чак толкова да се ''стараят'' с новото нормално.

# 386
Аз нещо не я разбирам рекламата на Джъмбо, какво е това дето не го виждаш, за което се пее в песничката Confused
Прекалено дълга ми е и става досадна като я въртят по сто пъти на вечер.
Не харесвам рекламите на хазартни продукти, според мен трябва да ги забранят, както забраниха ракламата на цигари. От днес ме дразни и една реклама на вода за уста, в която фалшив женски глас вие като настъпан койот.

# 387
Аз нещо не я разбирам рекламата на Джъмбо, какво е това дето не го виждаш, за което се пее в песничката Confused
Прекалено дълга ми е и става досадна като я въртят по сто пъти на вечер.
Не харесвам рекламите на хазартни продукти, според мен трябва да ги забранят, както забраниха ракламата на цигари. От днес ме дразни и една реклама на вода за уста, в която фалшив женски глас вие като настъпан койот.

Мелодийката е приятна, но до там! Прекалено е дълга и безсмислена, ако се вслушаш в текста и "великото" послание на дядо Коледа. А грозният снежен човек накрая е просто .... Да я бяха одрязали до където срещат Дядо Коледа и щеше да е ок!

# 388
  • София
Вярно, че бях сънена, но нещо не схванах посланието на новата реклама на НМ
"Само тя ме обича" на фона на жена с жена, жена с куче, жена с кон. И да е имало мъже в картинката, сигурно са приличали на жени Grinning
Много се забавлявам да ги гледам как умират от страх, някой да не ги обвини в предразсъдъци. Все едно ще спрат да им купуват парцалите.
Нали са шведска компания, борци за многообразие и толерантност. Като видя някои от манекените им - все едно са ги взели от катуна. Предвид този гаф (по техните стнадарти) - как няма да ги е страх https://www.nytimes.com/2018/01/08/business/hm-monkey.html

# 389
Това го бях забравила Joy
Иначе за повечето им манекени дълго съзерцавам от кой пол са и не винаги успявам да разбера Joy

Общи условия

Активация на акаунт