Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 021
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Една реклама с къркорещ стомах. Не мога да сваря да спирам звука, изключително ми е неприятно да слушам звуци от човешката физиология. Както и хрупане, преглъщане. Спестете си ги, моля, в рекламите.

# 436
То, както е тръгнало, сега ни убеждават, че глобулите "хоп и са вътре", след време ще правят показнО как лесно влизат, ти за един къркорещ стомах.

# 437
  • Бургас
Рекламите стават все по отвратителни!
И не само на кървавите дамски превръзки,плюещите кръв,диарии... 😡

# 438
Дали в тази тема ще намеря отговор на един въпрос, който ме гложди все повече. Какво означава "да се "фитнеш"? Простаците и диалектите все повече и повече ни бомбардират от екрана.

# 439
  • София
По-скоро е чуждица, не диалект.. Да отслабнеш, да си във форма.
Рекламата на Емаг е ужас и безумие, бащата врещи все едно ще се гътне, народа търчи да види какво става, пък то имало революция на цените..

# 440
# 441
# 442
  • Бургас
Ужас! Не съм попадала на тази ,,реклама,,.

# 443
Редовно слушам радио Енерджи по път за работа и попаднах на тази:
"Ако се събудите в чуждо легло, то поне да е от ...." и тук забравих кой беше производителя SatisfiedSatisfiedSatisfied От тогава не съм я чувала втори път , но ми направи впечетление .

# 444
  • София
Обаче ги помните.... Ако беше някаква безлична, дали щеше да се помни. Неслучайно казват, че няма лоша реклама

# 445
Напротив, точно пример, че реклама не си е свършила работата.
Не помни най-важното - производителя Wink

# 446
  • София
Имам предвид фрустриращите реклами, направили са впечатление.
По радиото и аз от веднъж рядко запомням, а и атакуват само слуха, не зрението и слуха, както по тв.

# 447
Напротив, точно пример, че реклама не си е свършила работата.
Не помни най-важното - производителя Wink

И мен ме е яд Grinning  че не знам кои да ви похваля за изобретателността, и май са я спрели, не съм я чувала отново. Може да са осъзнали, че е малко нетактична Grinning

# 448
Матраци 
Скрит текст:
Симеонов

# 449
Рекламата за овулите се трансформира в крем. Овулите бяха лесни: "Хоп и са вътре", ама крема, крема как.. Joy Joy Joy Ако покажат, ще ги призная. Joy

Общи условия

Активация на акаунт