Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 711
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Искам 1500, шарения трефл и Cherry Pazzi Satisfied
Елфи да не чете Joy

# 391
  • София
Искам 1500, шарения трефл и Cherry Pazzi Satisfied
Елфи да не чете Joy
Как ме изпревариииии
Нали събираш за световното

# 392
  • София
На теб ми е гузно да ги продам Grinning Сигурна ли си? Мога да ти ги дам назаем, ако искаш?

# 393
Как ме изпревариииии
Нали събираш за световното
Цял ден чакам някой да пише, че имам и снимки и хиляда неща за казване (но ще си останат за утре явно), оставаше и да не съм първа Joy
Ако ги искаш точно тези вземи ги и после ще ми ги пратиш на мен Hug
И още нещо - събирането се изрязява в продаване, никъде не съм казвала, че ще се въздържам от купуване Rolling Eyes

Тони, няма за какво да ти е гузно, аз после пак ще ги продам, в крайна сметка ще спестя повече да купувам от вас отколкото нови Joy

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 16:50 от Бухтичка

# 394
Може ли накрая за мен Cherry pazzy?☺️

# 395
Ах, момичета, и аз искам, но все си обещавам да намаля склада. Моите възхищения към Hot Summer .
При мен не намаляват, не защото не редя, а защото купувам по-бързо от реденето Blush

В този ред на мисли, дайте един номер от 1-127

# 396
99😁
Възхищения към мен като спра да купувам;)

# 397
Hot Summer , благодаря, 15 си е комфортен брой, хем си имаш без да му мислиш дали ще имаш за редене, хем е компактно за съхранение.
Ето го избраникът

# 398
  • София
Мацки, само кажете на кой да ги предавам първо - за Варна ли да хващат пътя или по шопско ще остават засега?

# 399
Евето да каже.

Весе, това ни е проблемът на всички. Ето ме и аз днес 3 броя поръчах по-рано, от Тони още 3, 6 купени за един ден, кое по-напред Joy

И като съм почнала да се похваля все пак, писах сутринта за последната ми поръчка за 2022, първата за 2023 също е подобаваща Satisfied

От испанския амазон ги поръчах, по 16,45€ са. В немския не ги откривам засега, в английския ги видях, но нямат наличност и цена. В немския сайт за редки пъзели ги има по 20 евро. Няма ги абсолютно всички в испанския, не откривам Мерида, Бел, Мулан. Спрях се на тези 3 като за начало, че да мирясам, а за другите се надявам да дочакам по-добри цени Smile

Отдавна не съм им писала на озон, видях, че имам опция вип чат, вие имате ли, знаете ли нещо? Доста бързо ми отговориха като им писах там и честно казано ми беше по-лесно направо да си напиша въпроса вместо да се чудя какво да цъкам на чат бота Satisfied

# 400
  • Варна
Бухтичка, тия трите после (от Амазон), ако ги продаваш, първа съм!

# 401
Най-вероятно ще се позадържат, аз съм казвала, Дисни на Равенсбургер много трудно пускам Satisfied Но мога да ти ги дам да ги наредиш Hug

# 402
Бухтичка, сега обърнах внимание и при мен излиза тази опция за VIP чат.
Скрит текст:

Тони, много интересен клип си споделила. Изгледах го с кеф, няколко пъти. Heart Eyes

# 403
  • София
Бих ги наредила и пратила към Варна не всички, а само този от 1500

# 404
  • София
Давам ти трите, а ти редиш каквото ти се реди и после мяташ към Бухтичка? Тя ще ми ги плати като стигнат при нея, ще се разберем как Wink
Това измислих аз, ако се разберете друго, само кажете Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт