Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 368
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • Свищов
Удобството е, че като се "купи" нещо, то не е налично вече. Уговорките обаче пак трябва да са на ЛС, защото иначе всичко трябва да мине през админа. Извинявам се и за URL-ама го почнах като училищен проект...То и така може да продължи, за да не сме реално електронен магазин. А и аз няма да пусна оптимизация през търсачките, така че няма да се намира от Google.

П.С. Иначе аз от работа имам 1 TB в one drive, та за място не му мислете...ако решите Excel  мога да го хоствам.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 13:48 от krem4et0

# 646
  • Русе
Кремче,според мен изглежда чудесно! Браво.

Да ви покажа какво чакам утре с последаната поръчка от Озон,нямам търпение
https://www.jigsawpuzzle.co.uk/new-york-puzzle-company-the-arriv … ieces.p86116.html
Ходих на една изложба на Салвадор Дали в русенската галерия.Представени бяха негови картини,които никога не съм виждала,като 80% от тях бяха на цветя.Изключително красиви.Видях случайно пъзела в Озон,понеже рядко разглеждам New York puzzle,и ми напомно точно за тези картини от по-неизвестното,поне за мен  творчество на Дали. Сега го очаквам с нетърпение и ще си го пазя,като спомен от тази изложба,защото всички картички,които бяха със снимки на цветята бяха изкупени.Имам снимки,но не знам,дали мога да ги публикувам

# 647
Кремче, браво. Малко по-сложно изглежда, но ще напишеш manual. Как всеки да си добави пъзел за продажба, как да си го купим и т.н. Аз аз това си представях един ексел с 4 колонки вътре. Твоето е много про Simple Smile

# 648
Кремче, супер е! Heart Eyes
Зори, благородно ти завиждам, че си имала възможност да видиш цветя от Дали. Аз също не знаех, че има и такива картини. И пъзелът си го бива Simple Smile
Да ви разкажа каква глупост свърших. Ала хитрата сврака с двата крака. Като ви чета как купувате пъзели с код за допълнителна отстъпка си викам айде, и аз барабар Петко с мъжете Simple Smile Не че имам нужда да купувам още пъзели (напоследък почти не редя), ама как да се изпусне далаверката! Satisfied Слагах, махах в количката, пак слагах и махах - ясно ви е. Най-накрая пуснах поръчката, но съм забравила да приложа кода! А всичко започна заради пустите му 10 %! Вариантите да я анулирам и пусна отново и/или да пиша на съпорта не ставаха, защото щях да падна под 50 лв и на практика намалениението щеше да отиде за доставка. И като краен резултат - заради едни 10 % отстъпка имам 3 нови ненужни пъзела без отстъпка!
Поне да се изфукам
Скрит текст:

# 649
  • Варна
Нейта, той кода не беше ли валиден до вчера?

# 650
Neita, Галисън ако го пускаш след това, ме имай предвид.

# 651
В момента май махат всички отстъпки.
Цъкнах два на Cobble Hill по  16.41 лв, но в кошницата ми отиват с нормална цена от 31.99 лв.
На други марки не съм пробвала
Сега видях, че всичките ми в любими са с нормална цена
И доставката до прованса беше 3.99, сега вече е 4.99 лв

# 652
Нейта, той кода не беше ли валиден до вчера?

Да, аз на 9-ти поръчах, но сега ви го разказвам. Пъзелите дойдоха вчера, ама толкова си се ядосвам на себе си, че даже кашона не съм отворила!

# 653
Бухтичка, щом е с тренировъчна цел, ще си затворя очите Simple Smile Много ми харесва идеята за този базар, дано обаче има кой да продава.. иначе купувачи (включвам и себе си) много Simple Smile Снощи четейки поста за физическото невъзможие да не се продават пъзели, реших, че трябва да започна да редя по-старите си пъзели (които вече не ми харесват чак толкова) и да освободя място. Така че след около 2 - 3 месеца и аз може да продам туй - онуй Simple Smile

# 654
Аз имам десетина за продаване, но дали ще са ви интересни? Може и да сте ги редили, като ви гледам скоростта на отмятане всеки ден по един пъзел !

# 655
  • Свищов
Благодаря момичета, аз сега мислех и се пробвах и с БД на Access, там става прилично, ама не се работи споделено, а и ако нямате onedrive акаунти не знам как става. Иначе като идея е супер - прави се мини форма, въвежда се в нея, ама....до там. В момента, в който я качих, не иска да я визуализара, а само дава да се смъкне локално. Нямам проблем да направя и сайт, но всичко трябва да минава през мен и/или друг админ и се губи смисълът. Според мен в Гугъл таблица ще е най-удачно на този етап. Мисля, че става и с таблица в One drive, а там има по-добри възможности. Ще тествам и там да видя.

# 656
Закон на темата е, всеки,който има нещо за продаване първо тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
  • Варна
Аз ще имам още десетина, вече само хилядарки, но ще е по някое време другия месец. Ако е готова таблицата, ще пускам там.

# 658
Закон на темата е, всеки,който има нещо за продаване първо тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Довечера, ако смогна ще ги кача в темата. Или най-късно утре.

# 659
  • Свищов
Така, днес явно се уча, докато правя пъзел-магазина. Моля, кажете имате ли достъп? Идеята е като някой заплюе пъзел да си напише ника и да даде от падащия списък на Наличен - Не. Табовете са 2 - за продажба и за назаем. Позволено е да се пишат неща и извън падащите списъци. Някой като маркира Не - целият ред става червен. Не е съвършено, но е най-бързо.

Продажба на пъзели

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 16:33 от krem4et0

Общи условия

Активация на акаунт