Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 192
  • 984
  •   1
Отговори
# 195
Роки, в крайна сметка и  в даден момент всеки си плаща за изборите, често и грешни.
Гледай, ти и децата да се оправяте, за него надежда не виждам.
Леле, колко исках да изпратя мъжа ми да работи в чужбина . Ми, явно не е трябвало да се случи или щяхме да свършим, като вас.

# 196
Хепи не си сбъркала да знаеш😉
Рокси кимай  привидно  щом се е съгласил да подписва веднъж (за винаги , стига те мота) и после си гледай живота.

# 197
Всеки има право да си скапе живота както иска и никакво друго прилежащо задължение в следствие.

# 198
Е аз пък това не го схващам.. как може да е мишка навън, а вкъщи да е агресивен. Това са някакви базисни настройки от темперамента и не знам как може да подлежат на контрол според ситуацията.
Аз примерно, понякога си знам, че е по-добре да замълча, да не давам мнение и тн., ама пусто не мога, и не зависи от хората, ситуацията и нищо, аз съм си все една на всякъде и с всички. Вече в каква степен, е ясно, че има разлика.

Нали се сещаш, че има ситуации, в които, ако не си мериш приказките и поведението, следват събития, които те карат да се чудиш защо уж все си на прав път, пък отиваш у лево.

# 199
А, Дренке, отдавна съм се сетила аз, и много такива ситуации съм имала, ама това не ми променя личността Joy имам много копчета за натискане и за съжаление още не съм постигнала дзен за 34г. Може би след още 34 ако доживея, да го постигна Rolling Eyes

# 200
Роки, какви борби водиш?!
Очакваш, че с добро ще получиш добро?
Ами може, но едва ли..
Някои уроци ги учим с грешките си.

# 201
Имам приятелка,която живее от 15 години с мъж,който не е спирал да и изневерява .И в момента също си имал любовница..Жената знае през цялото време,.но си затваря очите ...Роднините им знаят ,защото той не крие от тях..Освен това той пие много ..всяка вечер..и тогава я нагрубява..Ама тя е свикнала и не и пречи...Никой не и съчувства,даже някои я подиграват.

И не е заради пари-не са богати.

Тя споделя с мен.Но аз съм със смесени чувства-от една страна я съжалявам,но от друга се питам защо не си тръгва...Вие бихте ли търпяли,при условие,че има къде да отидете?Тя и брак няма.Има дете на 6г.

Пиша анонимно,защото и тя чете тук.
Искам да види и други мнения.

# 202
Анонимен, мн. страховита история. Тази жена ако остане с този мъж, ще се разболее (ако той не я пребие преди това). Ужас.

# 203
Всеки има право да си скапе живота както иска и никакво друго прилежащо задължение в следствие.

Съгласна, но и на много хора живота е скапан изначално и дали ще търпят и ще правят компромиси, също е избор,за който вследствие заплащат.

# 204
Каква приятна дискусия се е заформила тук между Джейми и Лъвчето, хехе.
 Да, всяко право върви с прилежащо задължение и хора, които не го вярват това, са не само трудни, но и опасни за общуване. Например, всеки има правото да сгреши, затова останалите имат задължението да уважат правото му на грешка, вместо да си изпускат нервите и да агресират. Всеки от двамата в една връзка има правото да си тръгне, а другият е задължен да приеме решението му и да не го преследва. И прочие.

Скрит текст:
Винаги може да преминем и към правото на тоягата, разбира се, освен ако някой не извади пистолет, от което ще последват разни задължения..

# 205
Анонимен, мн. страховита история. Тази жена ако остане с този мъж, ще се разболее (ако той не я пребие преди това). Ужас.

Като нищо да е някоя от агитаторките, поддръжнички на идеята “бягай с двеста”. Онези, силните. На приказка.

# 206
  • София
Е аз пък това не го схващам.. как може да е мишка навън, а вкъщи да е агресивен. Това са някакви базисни настройки от темперамента и не знам как може да подлежат на контрол според ситуацията.

Нищо общо с темперамента няма в това да си мухльо. Прави се на мишка там, където го е страх, на другите места той е страшния. Това си е класика.

Анонимен, нормално. Много жени искат постоянно да побеждават конкуренцията и да бъдат предпочитани титулярки, да са с харесван мъж и не търпят, а си се радват на това.

# 207
Тази жена вече е болна-сърдечно заболяване.
Тя винаги разбира,когато той изневерява и го преживява тежко,но мълчи-ревнива е,но се старае да не прави скандали.После прави нервни кризи.
Ами да,радва се,когато той зареже поредната любовница.Но после той си намира друга и вси1ко започва от начало.
Споделяла е,че той само я заплашва,че ще я удари,когато се ядоса,но не е  я е удрял все още и дано да не се стига до там.
Хем я съжалявам,хем и се ядосвам,че седи и търпи.

# 208
  • София
Анонимна, за да стои тази жена, вероятно има причина - нездравословна такава. Модел на насилие в семейството, който повтаря, интензивни манипулации или заплахи от негова страна, зависимост - финансова или друга. Не е толкова трудно да смажеш нечия психика и да го поробиш. От нея зависи да издрапа, но трудността на задачата зависи от това с какви ресурси - интелектуални, социални, финансови, ментални - разполага.

# 209
  • Great Britain
Тази жена вече е болна-сърдечно заболяване.
Тя винаги разбира,когато той изневерява и го преживява тежко,но мълчи-ревнива е,но се старае да не прави скандали.После прави нервни кризи.
Ами да,радва се,когато той зареже поредната любовница.Но после той си намира друга и вси1ко започва от начало.
Споделяла е,че той само я заплашва,че ще я удари,когато се ядоса,но не е  я е удрял все още и дано да не се стига до там.
Хем я съжалявам,хем и се ядосвам,че седи и търпи.
Звучи като мазохизъм.

Общи условия

Активация на акаунт