Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 20

• 58 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Според мен нито АМХ, нито дори бройката на фоликулите са определящи. По-скоро си е чист шанс...
Аз имам 0.2 АМХ, 3 фоликула и 2 естествени бременности след тези резултати.
На мен ми се струва логично - в крайна сметка нужна е само ЕДНА качествена яйцеклетка.
Желая ви късмет!

# 121
Cherry, качеството е важно, едната яйцеклетка да е с добро качество. А шансът е да се улучи месеца, когато е така Wink
Според мен нито АМХ, нито дори бройката на фоликулите са определящи. По-скоро си е чист шанс...
На мен ми се струва логично - в крайна сметка нужна е само ЕДНА качествена яйцеклетка.
Желая ви късмет!

# 122
Желая ви късмет!

Чист шанс, но аз си мисля, че докторът трябва да вярва дори повече от мен в успеха...

# 123
Здравейте момичета на някой случвало ли му се е да вадят фоликул без яйцеклетка на мен последните два пъти бяха празни никой не ми даде обяснение защо ? Сега предстой пункция и много се притеснявам да не е пак празен фоликула Sad

# 124
Не ми се е случвало, но при втората ми стимулация док все ме предупреждаваше че част от фуликулите вероятно ще се окажат празни заради възрастта ми. Та явно се случва. Confused

Стискам палци да извадите хубава яйцеклетка този път. Hug

ПП : Нивата на истрадиола преди пункцията показват горе долу дали има яйцеклетки и колко. Но тях ги следят при стимулация, за да преценят кога да ги вадят.

# 125
Последния път имах два около 18 мм Е беше 63 понеже аз отказах пункция на такъв нисък Е от клиниката ми казаха че доктора знае по добре от мен и че щом е преценил значи има за какво ама аз се оказах права

# 126
Ели, нивата на екстрадиола са показател, обичайно за зряла яйцеклетка е около 200 ng. Обаче, на 42 на ЕЦ имах лека стимулация с Летрозол, който се оказа, че подтиска нивата на Е2. Влязох за пункция с Е2 35... И даже ми извадиха зряла яйцеклетка. После се объркаха нещата, но мисля, че няма връзка между нивата на хормона и развитието на ембриона. След 40 има и пункции с празни фоликули, много е неприятно, но се случва. Успех на пункцията! 🍀🍀🍀

# 127
Благодаря това не го знаех. При мен случая е по различен аз съм на 30 но със Няр и във Щерев направо го доизчерпиха още и нещата станаха още по зле Sad Имам чувството че ще откача направо

# 128
Здравейте, чета какво пишете за естрадиола и се чудя аз пък къде се намирам спрямо вашите естрадиоли ?
Преди пункция, естрадиола ми беше 5900.....а при вас чета за 2 цифрени числа ?
Има ли наистина някаква зависимост между бройката на естрадиола и количеството яцеклетки, които вадят ?

# 129
Има различни мерни единици pg/mL, pmol/L може и други да има.
Това 200 е за pg/ml, нали ?
Някой път си има яйцеклетка, но се случва да не се аспирира.

# 130
Здравейте момичета на някой случвало ли му се е да вадят фоликул без яйцеклетка на мен последните два пъти бяха празни никой не ми даде обяснение защо ? Сега предстой пункция и много се притеснявам да не е пак празен фоликула Sad
И няма и да ви обяснят, но да не продължавам.
Лоша стимулация, непправилно дозирани лекарства, сменете лекаря.
Успех следващия път. 🌸

# 131
Да, но колко пъти да търсим доктор, който да повярва в нас..?

Май не съм сигурна, че имаме такъв

# 132
Чист шанс, но аз си мисля, че докторът трябва да вярва дори повече от мен в успеха...

Защо така да трябва?

# 133

Защо така да трябва?

Ами защото не вярват...

# 134
До 47г. Пих добавките на Денис. Яйца не извадихме , но съм сигурна че помогнаха за регулиране на хормоните и състоянието на матката. Забременях с ДЯ на 48г и родих на 49г. Като не съм имала никакви проблеми през цялата бременност. На все че ходих на редукция на 2 плодно сакче , защото бяха близнаци , а имам голям син на 11г. ,кредит и един куп битовизми , с които нямаше материално и физически да се справим с 2 бебета. Но...мисълта ми е ...пийте добавки ! Все ако не помогнат за едно, помагат за укрепване на организма. Успех ! Бебо ми е на 11 месеца , а аз тази година правя 50 г. Wink

Общи условия

Активация на акаунт