Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 20

• 58 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Браво на теб! Бъди щастлива с твоето съкровище! Моля те, сподели в коя клиника забременя!
До 47г. Пих добавките на Денис. Яйца не извадихме , но съм сигурна че помогнаха за регулиране на хормоните и състоянието на матката. Забременях с ДЯ на 48г и родих на 49г. Като не съм имала никакви проблеми през цялата бременност. На все че ходих на редукция на 2 плодно сакче , защото бяха близнаци , а имам голям син на 11г. ,кредит и един куп битовизми , с които нямаше материално и физически да се справим с 2 бебета. Но...мисълта ми е ...пийте добавки ! Все ако не помогнат за едно, помагат за укрепване на организма. Успех ! Бебо ми е на 11 месеца , а аз тази година правя 50 г. Wink

# 136
До 47г. Пих добавките на Денис. Яйца не извадихме , но съм сигурна че помогнаха за регулиране на хормоните и състоянието на матката. Забременях с ДЯ на 48г и родих на 49г. Като не съм имала никакви проблеми през цялата бременност. На все че ходих на редукция на 2 плодно сакче , защото бяха близнаци , а имам голям син на 11г. ,кредит и един куп битовизми , с които нямаше материално и физически да се справим с 2 бебета. Но...мисълта ми е ...пийте добавки ! Все ако не помогнат за едно, помагат за укрепване на организма. Успех ! Бебо ми е на 11 месеца , а аз тази година правя 50 г. Wink

Прекрасно! Аз искам две! Големия син е на 24, малкия на 14, мъжа ми няма свои, измислили сме имената, само чакаме бебетата! Много се притеснявам ако са с ДЯ, да са от различни донорки и наистина искаме 2! Затова ще опитаме възможност за мои. Ако се изчерпи, след това ще сме за донорски, но не Овобанк ...

# 137
Здравейте. Някой знае ли дали PRP на яйчници може да се прави по време на цикъл? Благодаря

# 138
И аз искам две Blush
Но на 44г., знам ли- шансът бил 1% със собствена Я. Аз от днес стартирах с Летрозол 2×1т за 5 дни. Идеята е да пробваме на естествен цикъл.
Прекрасно! Аз искам две! Големия син е на 24, малкия на 14, мъжа ми няма свои, измислили сме имената, само чакаме бебетата! Много се притеснявам ако са с ДЯ, да са от различни донорки и наистина искаме 2! Затова ще опитаме възможност за мои. Ако се изчерпи, след това ще сме за донорски, но не Овобанк ...

# 139
Успех, Патенце! Аз чакам цикъл и какво ще ми предпише Станулов този път. Замислям се и аз за някоя процедура в Турция, примерно поне PRP - поне за толкова ще искат да ми вземат парите, нали?

# 140
Браво на теб! Бъди щастлива с твоето съкровище! Моля те, сподели в коя клиника забременя!
Първи опит в Киев Wink
Мама2288...ПРП то не е хич безобидно. Ако не ти работят ФСХ , ЛХ и естрадиола,, както беше при мен доведе до ЗФ в следващите 6 месеца след ПРП то.

# 141
Free, а на мен ми е чудно с тази война и продължават да пишат в темата за Киев, кой се навива на това сега...? Само за една жена прочетох. Останалите са забравили да се похвалят заедно със събитията, егати. Нищо лично към никой.

Защо мислиш, че ПРП е виновно за ЗФ? Аз имах 2020 и 2021. Честно казано, не знам кое е най-добре. Пия си добавките, които аз си предписах. За момента обаче чакам цикъл, но нямам признаци за такъв. Гърдите ми са нормални. Нямам представа дали от добавките за прогестерон това не е облекчено или просто няма да ми идва скоро.

# 142
Free, а на мен ми е чудно с тази война и продължават да пишат в темата за Киев, кой се навива на това сега...? Само за една жена прочетох. Останалите са забравили да се похвалят заедно със събитията, егати. Нищо лично към никой.

Защо мислиш, че ПРП е виновно за ЗФ? Аз имах 2020 и 2021. Честно казано, не знам кое е най-добре. Пия си добавките, които аз си предписах. За момента обаче чакам цикъл, но нямам признаци за такъв. Гърдите ми са нормални. Нямам представа дали от добавките за прогестерон това не е облекчено или просто няма да ми идва скоро.
Защото след ПРП то ми трябваха месеци за да нормализирам хормоните и едни 1600 излишни евро Wink В Аджъбадем Маслак го правихме. Бях на 46г. И това е минус...останали са некачествени яйца и така се получи.
А за Киев да така е, трудно е пътуването ...по 20 часа с кола. Юли 2021 бяхме 7 двойки в Киев. 1 не успя! За мен са си ТОП там Wink

# 143
Моите хормони се нормализираха на трансфер. Нещо предизвикаха. Едва втори месец пия нещо. Искам да си дам шанс да видим как ми действацвсичко това.

Някой знае ли дали хистероскопия се приема все едно вместо цветна снимка?

# 144
Mama2288, не. Не проверява тръбите. 🌺❤

# 145
  • София
Здравейте и благодаря за темата, благодаря и на всички споделящи своя опит!

Моята история- на 40 години съм, миналата година спонтанно забременях /на 39г/ и загубих плода в 9 г.с.
Причините останаха неизяснени..От тогава започнах изследвания и подготовка за следващия опит-почнах да пия
вит Д високи дози, по препоръка на моя доктор-репродуктивен специалист на който имам голямо доверие, регулалирах ТСХ с хормон, имах микоплазма-изчистена е вече и сега ми препоръча витамини за подсилване на организма и качеството на яйцеклетките: ОПТИ ОВА ФЕРТИЛИТЕТ ФОРМУЛА ЗА ЖЕНИ .
Четох в темата, че не сте видяли голям ефект от тях, но вече са купени и искам да почна да ги пия.
Молбата ми е да ми помогнете със схема, в пакетчето има 8 хапчета, които са :
-вит. Д, Магнезий, Vitamin E 400 with Selenium, QQ-10® /MD, Alpha-Lipoic Acid, B – Complex-Pro, L-Carnitine, Resveratrol

и изглеждат така:
, но не знам кое какво е, а не искам да ги пия наведнъж, а както трябва.
Ако можете да ме ориентирате кое какво е, за да мога да ги пия "по правилата".
Упътването към ОПТИ ОВА е супер тъпо- пише да се пие по едно пакетче дневно.

Много благодаря!

# 146
  • гр. София
Опти ова го пия за втори път. Мисля си , че от него все пак успяваме да стигнем до бластоцид, но както казва моя репро доктор - това са само добавки - ако си мислиш че ти помагат, значи наистина действат, поне психически. Понеже не знам кое какво е от хапчетата, единствено пия вит Д на обяд, с по-мазна храна. Всичко останало надвечер като се прибера от работа. Все пак това са доста хапчета и го правя едиствено с цел, като заспя да не ходя много до тоалетна от многото изпита вода с хапчетата. Успех!

# 147
Нали  ги вадиш от шишенца, как не знаеш кое касво е? Хаха, цирк!
И как дя ти каже тук някой по каква схема да пиеш...жълтото, кафявото или бялото хапче?
За това се пита лекар!

# 148
Здравей,
От снимката според мен:
1./ Жълтата капсула най-долу е витамин D - приема се с по-мазна храна, желателно предиобяд;
2./ Кафявата капсула отляво на нея е Коензим QQ10;
3./ Светло-кафявата капсула отляво на Коензим QQ10 е  Resveratrol;
4./ Магнезий;
5./ Евентуално селен с вит. Е;
6./ Alpha-Lipoic Acid;
7./ L-Carnitine (ацетил L-carnitine киселее, не знам какъв е вкусът на L-carnitine, но можеш да отвориш една капсула да пробваш на вкус);
8./ B-complex Pro.
Все пак не съм сигурна освен за 1 и 2....
А относно приема в групата за добавките Денис дава съвети кое кога и как.

Допълвам се, в нет-а намерих тази снимка за Опти-Ова, но там са описани добавки различни от твоите:

Здравейте и благодаря за темата, благодаря и на всички споделящи своя опит!

Моята история- на 40 години съм, миналата година спонтанно забременях /на 39г/ и загубих плода в 9 г.с.
Причините останаха неизяснени..От тогава започнах изследвания и подготовка за следващия опит-почнах да пия
вит Д високи дози, по препоръка на моя доктор-репродуктивен специалист на който имам голямо доверие, регулалирах ТСХ с хормон, имах микоплазма-изчистена е вече и сега ми препоръча витамини за подсилване на организма и качеството на яйцеклетките: ОПТИ ОВА ФЕРТИЛИТЕТ ФОРМУЛА ЗА ЖЕНИ .
Четох в темата, че не сте видяли голям ефект от тях, но вече са купени и искам да почна да ги пия.
Молбата ми е да ми помогнете със схема, в пакетчето има 8 хапчета, които са :
-вит. Д, Магнезий, Vitamin E 400 with Selenium, QQ-10® /MD, Alpha-Lipoic Acid, B – Complex-Pro, L-Carnitine, Resveratrol

и изглеждат така:
, но не знам кое какво е, а не искам да ги пия наведнъж, а както трябва.
Ако можете да ме ориентирате кое какво е, за да мога да ги пия "по правилата".
Упътването към ОПТИ ОВА е супер тъпо- пише да се пие по едно пакетче дневно.

Много благодаря!

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 12:39 от bubastet

# 149
  • София
Bubastet, petufin страхотни сте. Много ви благодаря!
Търсих в нета коментари как се приема и на английски и на български, но е много оскъдна информацията.

Сега вече като знам кое хапче какво е, ще си проверя и за приема им.
Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт