Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 20

• 58 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Tedysworld, тук могат да ти помогнат с приема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1429059.new#new

Аз вече не взимам добавки и за съжаление не си спомням коя, как и кога.
Успех ти желая!

Bubastet, petufin страхотни сте. Много ви благодаря!
Търсих в нета коментари как се приема и на английски и на български, но е много оскъдна информацията.

Сега вече като знам кое хапче какво е, ще си проверя и за приема им.
Yellow Heart

# 151
Bubastet, petufin страхотни сте. Много ви благодаря!
Търсих в нета коментари как се приема и на английски и на български, но е много оскъдна информацията.

Сега вече като знам кое хапче какво е, ще си проверя и за приема им.
Yellow Heart

Tedysworld, едно пакетче се изпива НАВЕДНЪЖ, т.е. на един прием. Това ти е за цял ден. Ако имаш склонност за повръщане - едно по едно , но на един прием. Витамини по принцип се пият сутрин, най-късно до обяд, защото някои витамини като вит Д, вит Ц дават енергия и ако се пият вечер пречат на съня. Аз съм ги пила преди 2 години, преди стимулацията ми. Не знам дали са ми помогнали, но на пункцията извадихме 13 яйцеклетки, от които 7 зрели, 5 се оплодиха, 2 бластоцита с отлично и добро качество. С мъжки фактор сме. За протокола, тогава бях на 42 г. Така че, пийте ги, на тази фирма аз пия Миоинозитол, който също подпомага качеството на Я. Също така вит Д е много важно да ви е в оптималните граници. Ниския вит Д съсипва Я.

# 152
  • София
Благодаря ви за отговора,  а вие пихте ли допълнително вит. Д освен Опти Ова?
 В момента само него приемам.

# 153
Да, задължително си пия и допълнително вит Д ( в момента съм със спрей Бетър ю - зелен), защото години наред имах дефицит на този витамин, та вече е добре, поне влизам в оптималните норми. Разбира се, преди прием задължително се пускат изследвания, за да се видят нивата на витамините.

# 154
Момичета, някоя на терапия нон-стоп с естрофем 2х1 и след това включваш и прогрестерон за идване на цикъла 10 дни.
Не разбрах - естрофема спира ли се по-някое време или е постоянен - аз така разбрах-не трябва да го спирам, ама по-този начин не се ли товари организма?

# 155
Момичета, някоя на терапия нон-стоп с естрофем 2х1 и след това включваш и прогрестерон за идване на цикъла 10 дни.
Не разбрах - естрофема спира ли се по-някое време или е постоянен - аз така разбрах-не трябва да го спирам, ама по-този начин не се ли товари организма?

С каква цел се прави?

# 156

С каква цел се прави?

Ами да имам хубава лигавица сигурно, защото тя не е наред. Ама ме вика на преглед чак след още един цикъл.
Много ми е странно.

# 157
И на мен ще ми е любопитно някой да сподели повече.

# 158
Здравейте, имам нужда от съвет ( пак). Някой сблъсквал ли се е с казуса "жълто хеморагично тяло"? Миналата година вторият опит се отложи в единия от месеците по същата причина. Днес се връщам от преглед и отново същата ситуация ( както и миналата година изписаха дуфастон от 16 до 25 ден). Бихте ли споделили случвало ли ви се е това и какво обяснение ви дадоха? Самата аз разбира се попитах защо, докторката ми каза, че било нещо като страничен ефект от изчерпващия се резерв, хм? Наистина ли е така? Видяха се 5 антрала заедно с въпросното жълто тяло. Доста прочетох в нета, пише, че се формира и при бременност, а възможно ли е нещо да се е получило по естествен път, ама да не е просъществувало или не е това? Другото, за което съм много озадачена е, че и двата пъти, и предния и този, чувам това след два месеца пиене на ОптиОва...Да не би пък с тия витамини да изфорсирвам яйчниците си? Как мислите?

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 17:37 от Juyii

# 159
Имам следния въпрос: налага ми се да си боядисвам косата, но започнах да вземам мерки да живея без вредни химикали, доколкото мога, също и преди инвитро. Дали някой може да препоръча марка, която да ползвам? Даже си мисля временно и за ползването на къна (допускам, че са безвредни, но сигурно пак зависи от продукта). Нещо, което горе долу да пооцвети корените и да подхранва временно косата - става. Някой има ли препоръки за марки, магазини?

# 160
Търси безамонячни бои, напр.безамонячна трайна боя за коса с растителни пигменти на PHYTO PhytoColor!

# 161
Лореал без амоняк, или всички бои които нямат амоняк са що годе безвредни. Къната също ти е вариянтр

# 162
Търси безамонячни бои, напр.безамонячна трайна боя за коса с растителни пигменти на PHYTO PhytoColor!

Благодаря, търся наистина най-безвредните, ще ги погледна, бих искала да използвам марка по съвет ☺️

# 163
Безамонячните бои са пълни със силни химикали. Вижте състава на опаковките. Липсата на амоняк не ги прави безвредни, това е маркетинг трик. Може да погледнете за органични бои в био магазините, но не знам до колко покриват.

# 164
Аз от доста време се боядисвам в един зелен салон, където боите са щадящи, ма не си прявя илюзии, че са напълно безвредни. Боядисвах се и по време на бременността.

Juyii, това киста на жълтото тяло ли е? Ако е това май може да се случи на всяка възраст.

Общи условия

Активация на акаунт