Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 20

• 58 395
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Аз имам 2 познати. Едната роди наскоро. Беше събирала яйцеклетки на ЕЦ.
Другата е със стимулация, но децата са вече на по 10 години и не знам дали си помни протокола.
Майка ми има колежка, която също събира яйцеклетки на ЕЦ, че ги и оплождаха със замразен материал, понеже мъжът ѝ пътува. Едно момченце си имат.

# 31
Момичета, аз да попитам, при възраст 43-44г. и ИЯР, има ли някоя успяла със собствена яйцеклетка?! Cry
Ако има- по какъв протокол и в коя клиника?
Споделяйте своите чудеса....Two Hearts

Аз родих на 45, след инвитро на ЕЦ, но не съм била с ИЯР, още не ми е изчерпан, явно съм с повече яйцеклетки по рождение.
Иначе не случайно писах на първи пост, че успелите момичета не минават да кажат в темата. В отчетната ми тема имаше още цели 2 дами 40+, които бях засичала в тази тема, забременели инвитро (след стимулация) и си имат сега дечица.

# 32
Mama2288, а можеш ли да споделиш къде пробваш на естествен цикъл?Защото май много малко клиники/лекари го практикуват изобщо.Аз също смятам, че ЕЦ е по-подходящ за мен поради малко фоликула и висок естроген, но незнам в коя клиника биха се съгласили.
Ако прецениш може и на лични.
И аз да се запиша пак. Пробваме първи, месец на ЕЦ и летрозол,но не са тръгнали яйцеклетките наникъде, 12 ден и тънка лигавица 4.2, но имам болки и разни всякакви усещания в яйчниците.

На мъжа ми излезе кариотип, всичко в норма, така при него всичко е ок отвсякъде (само има едни кг и корем, за който много мрънкам, защото аз съм обратно, едва преди 2г качих до нормален БМИ).

Редакция, излязоха ми протеин С и S, и двете са близо до долната граница... Хомоцистеин е 8,5 в референтни граници, но без спиран прием на витамини и добавки, защото не мога да си го позволя във времето. 

Отидох и на ендокринолог, ще ми изпише една терапия за опит с мои яйцеклетки и различна за донорски. Това беше новост за мен, че с донорски инвитро с ТСХ над 2 не е проблем, а със свои - да.

# 33
DejaE Не е инвитро, но имам успешна инсеминация от първия опит на естествен цикъл. Във Вита - д-р Николай Попов и д-р Лилия Димитрова. Предполагам че правят и инвитро на естествен цикъл.

# 34
Благодаря ти, Alegra03.И честито 🙂А дали се занимават с пациентки над 45?
DejaE Не е инвитро, но имам успешна инсеминация от първия опит на естествен цикъл. Във Вита - д-р Николай Попов и д-р Лилия Димитрова. Предполагам че правят и инвитро на естествен цикъл.

# 35
Благодаря ти, Alegra03.И честито 🙂А дали се занимават с пациентки над 45?
Няма причина да не се занимават според мен. Аз забременях на почти 42. Пожелавам успех!

# 36
Момичета, някой приемал ли е хранителна добавка DIM за естрогенова доминантност и имаше ли ефект?

# 37
Момичета, някой приемал ли е хранителна добавка DIM за естрогенова доминантност и имаше ли ефект?

Какво ще рече естрогенова доминантност?

# 38
  • гр. София
Момичета, бластоцид 5ти ден с оценка 3бб казват че е добро към отлично качество, но не мога да намеря таблица с оценка на бластоциди и се притеснявам... Ако някой може да помогне...

# 39
Petufin, ето я таблицата

# 40
Е, поне с 2 думи...

# 41
Поне е в бялата зона...горе..долу е ОК. Добро качество го дават. Успех!!

# 42
Crazy diamond, чудя се дали ще може да го вземам и по време на стимулация или поне до деня, в който започна.

# 43
Нямам идея. Попитай лекар. Аз моите добавки ги взимам с консултация в Детокс център. Можеш да звъннеш да попиташ дали има противопоказания…

Crazy diamond, чудя се дали ще може да го вземам и по време на стимулация или поне до деня, в който започна.

# 44
И аз съм в Детокс центъра, доктора знаеше, че планирам стимулация, но май ще питам и в инвитро клиниката за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт