Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 668
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Честита Коледа, момичета! Здраве и щастие на всички и сладки малки подаръчета през Юни 👼🏻

# 136
Здравейте момичета , вече казахте ли новината на роднини и в работата ?

# 137
На работа казах още 9-10 г.с.. Иначе вече всички роднини и приятели знаят. То нвма и за какво да се крием още. Тумбачето расте и вече е очевидно.

Да ви разсмея с малко твърде много информация:
Гледам се снощи в огледалото у установявам, че коремът ми е по-голям от лявата страна и лявата ми гърда е доста по-голяма. Отивам с новините при ММ, а той взе, че се притесни, че ще ходя настрани или в кръг след като от едната страна тежи повече.....

# 138
На работа казах още 9-10 г.с.. Иначе вече всички роднини и приятели знаят. То нвма и за какво да се крием още. Тумбачето расте и вече е очевидно.

Да ви разсмея с малко твърде много информация:
Гледам се снощи в огледалото у установявам, че коремът ми е по-голям от лявата страна и лявата ми гърда е доста по-голяма. Отивам с новините при ММ, а той взе, че се притесни, че ще ходя настрани или в кръг след като от едната страна тежи повече.....

Ха-ха , наистина смешно

# 139
В работата казах около 10г.с,а на роднините лека полека също,вече сме казали на по-близките ни.

# 140
Честито Рождество Христовото, момичета! Нека този светъл празник донесе много здраве и благоденствие нас и вашите семейства!

Аз се включвам да споделя, че вече три пъти ми прилошава. Случва се като повървя малко над 30 минути, или постоя малко повече права, облива ме топла вълна и ако не седна/легна бързо ще припадна. На някоя случвало ли се е подобно нещо, и има ли идея от какво може да бъде. Последно бях на преглед на 22ри декември, сега са празници и не искам да притеснявам АГ, но със сигурност ще го обсъдя с него на следващия преглед , който ще е началото на януари.

# 141
Весела Коледа! Аз имам  проблем от няколко дни ми се запушва носът, но снощи е доста зле. Спим на климатици с най ниски температури, какво ползвате при запулен нос.Май се раболявам 😪

# 142
Само аз ли не усещам мъничето,вече взех да се филмирам...🤔
Не помня с баткото как беше ...

# 143
Здравейте момичета, светли и благословени празници!!!!
majesticmmm на мен лично не ми се е случвало тояа, което описваш, но моя приятелка така беше при бременността си оказа се, че е с много ниско кръвно и събира границите и ако не седне веднага припадаше. Може би е хубаво да си следиш кръвното.
rEvfti  и аз съм със запушен нос и с предишната ми бременност почти цялата я изкарах така, особено през ноща беше ад. Ползвам и сега и тогава физиологичен разтвор, облекчава за кратко.

Има ли някой, на когото все още му се гади. При мен не отминава и като включим и факта, че все ми е тежко на коремчето, а и доста порасна ми е доста трудно. Надявам се да отмине скоро..

# 144
Само аз ли не усещам мъничето,вече взех да се филмирам...🤔
Не помня с баткото как беше ...

Ооо, аз даже не си и помислям, че мога да го усетя скоро. Когато, тогава. Предпочитам да ме изненада по някое време с някой силен ритник, отколкото сега да се питам това сега червата ли бяха или бебето.
По-нетърпелива съм за резултатите от пренатеста. Още седмица Hug

Аз съм с ниско кръвно и сутрин като стана ми причернява жестоко. Подпирам се на стената, затварям очи и чакам на мине. Подобри се, когато започнах да ям повече.

За запушен нос - когато бях болна, си купих капки за нос, подходящи за бременни. Така и не ги използвах.
Сега се будя със запушен нос. Изключително неприятно е, да. Като стана веднага минава. Просто се запушва, когато лежа. И аз не разбирам защо.

Бубулече, не знам какво да ти кажа за гаденето... При мен премина. Вече само на моменти ми се гади, ако съм преуморена, прекалено много миризми, парфюмерийни магазини и подобни. Пробва ли моят лек с една чаша кола сутрин? Не е полезно, но вдига кръвната захар бързо и стабилизира положението.

# 145
В работата казах около 10г.с,а на роднините лека полека също,вече сме казали на по-близките ни.
Аз занесох документ, че съм бременна в 8 или 9 седмица само на единия работодател, другия много се разбираме с него. Вписа ме от декември месец на още 4 часа, за да вземам после по голямо майчинство. Все пак ще сме с три, а и батковците имат нужда от дрешки, обувки, играчки много имат 😂особено от дядо Коледа😂😂. Чакат с нетърпение бебето, днес мъжа ми ми все възглавница за бременни и я пробвах, много е удобна после и малчо мога да слагам. При нас на 1000 % се потвърди дажр ми снимаха дупето, че ще имаме още един мъж. Родителите ми знаят и долу горв добре го приеха, а свекърва ми не толкова. Вика ми на ушуте ли ще си ги качваме и много много не говоря с нея. Да се надявам, че второто ми влизане в болницата ще бъде за ражданетото.
Желая весело посрещане на новата година на всички и извинявайте за дългия пост 💙💙💙

# 146
Аз бях със запушен нос и АГ ми каза да си взема  капки с морска сол

# 147
Аз съм хремава от седмица, ползвам капките на малката 😂 първо пръскам Зиме ( морска вода) после отпушвам с Назик, доста са ефикасни.
А днес пак ми стана зле, дори в седнало положение, уж следя кръвното, ниско е да, но пък моето нормално е 90/60. Май май ще звъня на АГ утре Sad почнах да се притеснявам.. не знам какво да правя в тези ситуации

# 148
Честита Коледа, момичета Christmas Tree На мен АГ ми каза, че късно ще усетя бебето, защото съм с предна плацента и не го и мисля сякаш. Неразположенията от първи триместър доста отшумяха, но пък често, често имам главоболие привечер... От няколко дни открих, че колата оправя положението, но ми е толкова съвестно, че направо се побърквам. Опитвам се да контролирам голямото желание за сладко и тестени, обаче сега покрай празниците и това е предизвикателство.

Как ще посрещнете Новата година?

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 18:48 от Christy_

# 149
Кристи, не е най-полезното да се пие кола всеки ден, но лично аз трябваше да съм седмици наред на легло. Мерси, предпочитам да пия една чаша и да съм в кондиция. Шоколад ядох на Коледа за първи път от месеци. Също и за първи път от месеци ядох като хората - седем пъти тичах до кухнята да топля сарми и да разсипвам салати Grinning

За Нова година ще сме с кумовете. Те са с бебе и ще бъде една тиха и спокойна вечер без желание за запой и седене до сутринта. Всички други предложения са за луди партита, а аз в момента хич не съм за такива събития.

Общи условия

Активация на акаунт