Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 29

• 39 406
  • 846
  •   1
Отговори
# 390
Ако има снимка, ще се разбере за какво е.
Гледайте едрото, е съветът ми...

# 391
Не  знам....моята наемателка няма претенции към обзавеждането.Който има..да не наема.За мен е важно да е УДОБНО. Не скъпо. Не красиво. Да му е удобно на човека. Да е функционално. Ама какво разбирам аз...
Е хайде сега, аз имам претенции и наемам ( и отдавам ) Функционално, удобно и красиво са ми критериите. А Скъпото хич не е гаранция за стилно.
Преди няколко страници пак я дъвкахме тази тема - има наематели за които е важна ЕСТЕТИКАТА
В пари - двойна, ако говорим за един и същи апартамент обзаведен в двата формата. С вкус и без. С един и същи бюджет.
Hands Plus1
Ръбатите подлакътници са изключително удобни. И чаша да сложиш, и да си подпреш гърба.
Ето абсолютно същия ръбат диван от Мартинели.https://martineli.com/product/dizainerski-divan-5/
Не си струва инвестицията в скъпи мебели, не можеш да ги избиеш дори и с много висок наем.
с последното съм съгласна
Tintina извинявай, но разликата в дизайна на двата дивана е от небето до земята. Satisfied И не е защото единият е от Виденов а другият от Мартинели ( тея пък хич не са гаранция за качество )
Дами, прави ми впечатление, че не четете.
Какво се чете и какво се разбира .....

За някой наематели е важно просто да има покрив над главата си ( търси се по добра цена в повечето случаи ) а за други и какво има под този покрив ( и са склони да платят за това което те си представят )

# 392
Понеже си цитирала само ЧАСТ от поста ми - споделила съм ЛИЧНИЯТ ми опит. Аз наематели естети не съм имала.
Друг може и да има, не отричам.

Не е хубаво да се манипулира така даден пост. Да се вади от контекста.

# 393
  • София
Понеже си цитирала само ЧАСТ от поста ми - споделила съм ЛИЧНИЯТ ми опит. Аз наематели естети не съм имала.
Друг може и да има, не отричам.

Не е хубаво да се манипулира така даден пост. Да се вади от контекста.

Нима?
А, защо моето мнение се манипулира в посока "скъп италиански диван" и се мултиплицира до безкрай. Simple Smile Даже без да ме цитират, защото никъде не съм коментирала подобен реквизит за имотите, които правя.

Напротив, безкрайно се гордея с уменията си да произвеждам скъпи интериори с нищожни средства.
Под "скъпи интериори", имам предвид покриващи критериите за лукс, които включват удобство, функционалност и прочее реквизити.

Създаваш продукт с ниска себестойност и го продаваш скъпо.

Не е лично към теб. Генерално четенето с разбиране убягва на аудиторията, наясно съм с това.

Иначе да си знаете- красотата продава. Без значение какво- дали красива девойка, която си търси съпруг, или имот, който ще се отдава под наем.

# 394
Ами сподели личен опит.
Що си мислиш че само ти го умееш това създаване на уютен интериор.
Дай да ги видим тия евтини дивани дето изглеждат скъпарски за по 5 бона?
Лично аз такива не съм виждала.
Най-евтините нови почват от 300 лв.

Няма такова нещо с евтин продукт правя лукс изглед.
Ако има, очаквам конкретика...дай диван за 400 който изглежда супер лукс и скъп?

# 395
  • София
Ами сподели личен опит.
Що си мислиш че само ти го умееш това създаване на уютен интериор.
Дай да ги видим тия евтини дивани дето изглеждат сщъпарски за по 5 бона?
Лично аз такива не съм виждала.
Най-евтините нови почват от 300 лв.

Къде съм казала, че само аз го умея? Нали нямаше да манипулираме мнения и ще четем с разбиране.

За диваните казах- върни се и чети.
И не разглеждай интериора под формата на диван, това е едно цяло /интериорът/, диванът е само част и не е универсален. За всяко помещение е различен, в зависимост от конкретното пространство, което се създава. Форма, размер, цвят и функционалност. Един и същи диван, сложен в различни пространства, може да изглежда супер шик и съответно - крайно неуместно и да изпорти цялото пространство.

Това е последния диван, който поръчах, който е конкретно за едно бижу, което правя в момента с триметрови тавани, френски прозорци, дъбов паркет, мраморна камина и кристални полилеи. Обичам френската класика.
https://www.kalatzerka.com/produkt/%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%b … 0%b8%d0%b2%d0%be/

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 18:06 от Azzy

# 396
Точно тези ръбати подлакътници крещят “Виденов”.
Аз имам диван с ръбати подлакътници на B&B Italia струващ над 35 000 лева. Не мисля, че точно това е критерий за евтинджос, Виденов и т.н.
Ти брат, ти сестра - дай снимка на този диван за 35к, поне да го видя на снимка Wink

# 397
Напротив, безкрайно се гордея с уменията си да произвеждам СКЪПИ интериори с НИЩОЖНИ средства.

Значи, това горното изказване, на мен не ми се връзва с дивана за хилка и кусур.

С пари и баба знае да прави лукс Grinning
 1300 ЛВ= нищожни средства? Дооообрееее...Wink
Правиш лукс, но не и с малко средства и евтини продукти. Не съм съгласна че 1300 лв са малко средства. Леко заблуждаваш аудиторията .... и то от началото още...

# 398
  • София
А, какво очаквате да видите, ми е интересно?
Тези мебели са като дизайнерските дрехи- една чанта мас- маркет струва 300 лева, а дизайнерска -80 000. Ако е Hermes с едни специални кожи, да не ви натоварвам с наименованията на кожите.
И се пита в задачата, защо дизайнерската струва амнайсет пъти повече от тази в МОЛ-а. Все е чанта Simple Smile  

Напротив, безкрайно се гордея с уменията си да произвеждам скъпи интериори с нищожни средства.

Значи, това горното изказване, на мен не ми се връзва с дивана за хилка и кусур.

Правиш лукс, но не и с малко средства и евтини продукти. Не съм съгласна че 1300 лв са малко средства. Леко заблуждаваш аудиторията .... и то от началото още...

Нали? Simple Smile Не си внимавала и в часа за теорията на относителността на Айнщайн. За теб скъпо- за мен и този конкретен интериор - евтино.  Това е имот на топ локация и заслужава този диван. Ще го покажа, когато стане, ако ви е интереснo.

Утре ще ти пусна още три интериора с дивани от по 400 лева.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 23:03 от Azzy

# 399
Точно тези ръбати подлакътници крещят “Виденов”.
Аз имам диван с ръбати подлакътници на B&B Italia струващ над 35 000 лева. Не мисля, че точно това е критерий за евтинджос, Виденов и т.н.
Ти брат, ти сестра - дай снимка на този диван за 35к, поне да го видя на снимка Wink
По-късно като се прибера ще погледна модела и ще ти пратя линк с него на лични.

# 400
...

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 09:27 от Casual

# 401
Здравейте,
може ли да ме ориентирате какъв наем е удачно да вземем от следният имот. Знам, че има обяви за имоти, но не зная кои са реални/фалшиви, кои стоят с месеци на пазара и не са адекватни и тн. Става въпрос за добре обзаведено студио чиста площ 35 кв.м, поръчкови мебели(нямам снимки още, защото е в ремонт), уреди над среден клас AEG/Electrolux/Gorenje, сушилня, миялня, климатик нормални неща. Въпросът е че е стая + хол, малък диван, отделно легло 160х190 см с кътче. Малка тераска. Районът е Манастирски ливади(знам, че е ужасно, все пак е с цел под наем). От една страна мислим наем 550 лв., от друга страна по обяви има още по-високи наеми за приличен ремонт и обзавеждане.
Благодаря предварително

# 402
Не разбрах, леглото в кътчето ли е или в стаята. На-добре един чертеж ще свърши работа

# 403
  • Бургас
500-650 лв.
Можеш да се пробваш и по-висок, но е по-висок рискът да сменяш наематели често.
Предпочитам по-нисък наем, но повече време.

# 404
Скрит текст:
А, какво очаквате да видите, ми е интересно?
Тези мебели са като дизайнерските дрехи- една чанта мас- маркет струва 300 лева, а дизайнерска -80 000. Ако е Hermes с едни специални кожи, да не ви натоварвам с наименованията на кожите.
И се пита в задачата, защо дизайнерската струва амнайсет пъти повече от тази в МОЛ-а. Все е чанта Simple Smile  

Нали? Simple Smile Не си внимавала и в часа за теорията на относителността на Айнщайн. За теб скъпо- за мен и този конкретен интериор - евтино.
 Това е имот на топ локация и заслужава този диван. Ще го покажа, когато стане, ако ви е интереснo.

Утре ще ти пусна още три интериора с дивани от по 400 лева.

Ще ми бъде интересно да видя снимки, когато стане готов.

Общи условия

Активация на акаунт