Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 50

• 58 209
  • 811
  •   1
Отговори
# 690
Днес сравнявах Easywalker Harvey и cybex balios във вис виталис в София. Ха нито върви в пъти по добре. Странното там е това легнало положение. Аз май най накрая се спях на moon. Бих я видяла пак но ако отида още веднъж н дундио сигурно ще ми сложат снимка на вратата. Мисля да си я поръчам от чужбина защото в дундьо имат само мострата. Дайте идея за различни сайтове да погледна Simple Smile Благодаря!

Това не го разбрах Какво означава?

Благодаря за предложенията за бебино, ще го погледна.

# 691
Първият не ми е познат,  но от вторият съм пазарувала и е проверен.

Аз намерих този сайт но не знам дали е сигурен: https://www.all-4-baby.de/unterwegs/kombi-kinderwagen/moon-rocca … dell-2022_102723/.
И също тук https://www.babymarkt.de/moon-kombikinderwagen-rocca-shadow-koll … 2022-a319679.html.
Има ли някой опит с тези сайтове?

# 692
  • до най-прекрасния мъж
Днес сравнявах Easywalker Harvey и cybex balios във вис виталис в София. Ха нито върви в пъти по добре. Странното там е това легнало положение. Аз май най накрая се спях на moon. Бих я видяла пак но ако отида още веднъж н дундио сигурно ще ми сложат снимка на вратата. Мисля да си я поръчам от чужбина защото в дундьо имат само мострата. Дайте идея за различни сайтове да погледна Simple Smile Благодаря!

Това не го разбрах Какво означава?

Благодаря за предложенията за бебино, ще го погледна.
Харвито. Явно някой автокоректор е коригирал думата.

# 693
k.belleza, и аз супер много харесах тази количка. Не знам дали сте я гледали на живо, но е много хубава. Бях задала и аз въпрос тук, но мисля, че е нов модел не само в България, но и като цяло. Полска марка е и гледам, че в тази тема всички са много против техните колички.
Ако някой все пак даде мнение ще е супер. 😋

# 694
Полските са хубави и доста се ползват. Много мои приятели си отгледаха децата с такива. За мен са просто по-големи и тежки, но ако няма да я качвате по стълби, да трябва да я товарите редовно в кола и т.н, имате голям асансьор, би трябвало да ви е удобна.

# 695
Здравейте, момичета!
Има ли някоя мама използвала chipolino move on? Бихте ли дали мнение за количката? Благодаря предварително!

# 696
Здравейте. Имате ли мнение за английската марка косато количките, както и триколките или с четири гуми са по-добри?

# 697
  • София
Здравейте, момичета!
Има ли някоя мама използвала chipolino move on? Бихте ли дали мнение за количката? Благодаря предварително!

Да, аз от два месеца. Доволна съм, все още се впечатлявам всеки път колко е лека на фона на полските танкове 🤣. Обаче още не мога да свикна на коланите за регулиране на облегалката, но тук подозирам, че проблемът е в мен, защото доста модели са на такъв принцип. Какво ви интересува друго?

# 698
Копирам ви един мой стар пост за move on като го допълвам след още ползване.

Имам move on  и я харесвам много. Ще споделя накратко.

Положителни страни.
-Лека е, около 6.300 кг. (Рекламираното тегло от 4.500 е без гумите).
- Седалката е широка и за по-голямо дете.
- Комфортна за сън.
- Има прозорец за наблюдение .
- Доста по--стабилна е от повечето колички, които се сгъват тип книга, тъй като има една точка по-малко на сгъване. В дългосрочен план това я запазва стабилна, а не излизат луфтове на всички механизми на сгъване, като на другите колички от този тип които съм имала.
- Тапицерията на седалката е лесна за почистване с мокра кърпа.
- Почти не се драска шасито, не съм я пазила, а и а едва забележими драскотини.
- Маневрена е.

Минуси
- Тапицерията не се сваля да се пере ( само сенника)
- Сенникът е от материал подобен на чорапогащник. Вече модел 2023 имат сенници с uv защита, което е голям плюс.
- Гумите са малки за да е комфортна за всякакви настилки.
- Предвиденият начин за вентилация, не е добре измислен.
- Повдига се с една идея по-трудно на задни гуми, отколкото бих искала.
- Багажникът можеше и да е с по-добър достъп и по-висок борд отзад . Също така е доста ниско и понякога при качване на бордюр се опира в него.

В заключение ще кажа, че я харесвам много. Аз съм ниска и дръжката е перфектна височина за мен, удобна е и на детето.Незаменима е, когато излизам с кола, но когато излизам пеша или с метрото предпочитам да взема голямата количка. Мисля, че е чудесна количка откъм съотношение цена-качество и вероятно ще я ползвам до края на ползването на количка.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 09:42 от paradigma

# 699
Ние вчера с мъжа, ходихме на живо да видим и бутнем количките на които се бяхме спряли, а именно Easywalker Harvey3, Tutis Uno и Caybex. От трите изброени Тутиса ми стана фаворит, докато не влязохме в друг магазин и не видях Roan Bloom и Roan Next.  Търсих назад в темата мнения за тези колички но намирам много стари. Някоя мама има ли мнение за тях? Знам, че са полски, , да не е от най леките но за мен това не е критерии. С предното дете бяхме с полска и бях изключително доволна.

# 700
Хммм тези Roan не съм ги срещала… ще се разтършувам из нета за мнения. Иначе както бях писала преди време голямата ми дилема между Harvey3 Premium vs Tutis Uno3+  си остава в полза на Тутиса заради малкото по-малко като крайна цена за количка….. Иначе вече ми е неудобно да ходя във ВисВиталис да я гледам и подбутвам тоя Тутис 😄

# 701
Хммм тези Roan не съм ги срещала… ще се разтършувам из нета за мнения. Иначе както бях писала преди време голямата ми дилема между Harvey3 Premium vs Tutis Uno3+  си остава в полза на Тутиса заради малкото по-малко като крайна цена за количка….. Иначе вече ми е неудобно да ходя във ВисВиталис да я гледам и подбутвам тоя Тутис 😄
Определено и аз те подкрепям за Тутиса. На мен той ми беше фаворит само по това което видях в нета, но в нета ми харесаха и Харвито и Сайбекса...докато не не ги видях на живо. Тутиса покрива всички мои изисквания, но сега определено дилемата ми е между Тутис и Роан.
Моля те да споделиш мнение ака намериш нещо в нета и мнения за Роан. Simple Smile

# 702
Здравейте, момичета!

Да, аз от два месеца. Доволна съм, все още се впечатлявам всеки път колко е лека на фона на полските танкове 🤣. Обаче още не мога да свикна на коланите за регулиране на облегалката, но тук подозирам, че проблемът е в мен, защото доста модели са на такъв принцип. Какво ви интересува друго?

Може би това, което ме интересува е как се справя с неравностите, счупени плочки или много неравни пътища, каквито в България са на всяка крачка.. Например в нашия град, за да изляза на главната улица се налага да мина един доста неравен участък с пясък и камъчета. Притеснява ме дали няма да размътя главата на детето. 🙄😁 На 5 месеца е и върви една идея по-дълъг, така че ми трябва и количка с достатъчно голяма седалка за сън, но една дама е написала, че седалката е окей. Имам и голяма количка, но за съжаление не беше много обмислена покупка и ми е доста тежка. Харесах много една лятна на cybex (eezy s+2),но няма прозорец за наблюдение, коета за 'мама паника' като мен е голям проблем. Държа да виждам детето. Сега съм се спряла на move on, най-вече гумите ме притесняват.

# 703
Move on не се справя отлично по много разбити терени, по умерено неравни става - като чакъл например, но без големи дупки. Когато знам, че ще минавам през такова място предпочитам да излизам с голямата количка. По скоро вижте inglesina Maior, mast M2 и Mx2, те ми се струват малко по-удачни за вашия случай.

# 704
Move on не се справя отлично по много разбити терени, по умерено неравни става - като чакъл например, но без големи дупки. Когато знам, че ще минавам през такова място предпочитам да излизам с голямата количка. По скоро вижте inglesina Maior, mast M2 и Mx2, те ми се струват малко по-удачни за вашия случай.

Благодаря! Погледнах моделите в интернет, а можете ли да ми кажете къде в София мога да ги видя на живо? Или евентуално в град близо до Благоевград.

Общи условия

Активация на акаунт