Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 50

• 58 202
  • 811
  •   1
Отговори
# 720
Преди малко видях че са пуснали някакво намаление в www.bebemax.bg

# 721
  • Anywhere
Количката е ЕМАГ си е реално с 3 отделни коша, има си тегла, размери и спецификации за всеки кош, дали е хубава.....едва ли! Очаквайте лоша тапицерия и високо тегло!

# 722
И аз съм се спряла на тези три колички:

1. Cyber 2023 Balios
2. Easywalker Harvey
3. Tutis Uno

Очевидно ще трябва да пътуваме до София, тук във Варна ги няма абсолютно никъде на едно място.
Да не говорим, че Сайбекс изобщо не е наличен.

В София в кой магазин мога да ги сравня една до друга? Айде ако не може трите наведнъж, то поне две на едно място... има ли?
Има ги във ВисВиталис в Пловдив. Онзи ден сравнихме 3те и се спряхме на Harvey Premium.

# 723
Момичета, има ли тема за продажба на колички втора ръка във форума или е забранено? Може би група във фейса? Или направо да я пускам в олх?

# 724
Каква е количката 🤩 Аз като някакъв наркоман 😝 Сигурно не е разрешено тук, но ако е лятна случайно пиши на лични 😊

# 725
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, има ли тема за продажба на колички втора ръка във форума или е забранено? Може би група във фейса? Или направо да я пускам в олх?
В тази група доста често се предлагат и търсят колички.

Можеш да пробваш там и едновременно да я пуснеш в ОЛХ.

# 726
  • В твоето съзнание...
Чета ви редовно и знам, че някой беше изказал мнение за Ergobaby Metro Plus (недостатъци), но не мога да го намеря. На този етап се чудя между Ergobaby Metro Deluxe и Inglesina Maior. За инглесината май още никой не е писал мнение от първа ръка обаче. В момента бутам един Jane muum, супер удобен е, но ми се ще като стане време за махане на коша за новородено, да имам нещо по-компактно.

П.п. Ергобейбито ми е по-приятно за окото, но само до там ми стига акъла да сравня количките...

# 727
Аз съм писала за ergobaby metro доста и то точно я взех за да сменя jane muum с нея. Махнах я много бързо. В крайна сметка в момента ползвам jane muum i chipolino move on в зависимост от случая. Също така смятам, че metro не вози добре и издаваше странен звук при каране. Дори сега като го чуя и преди да се обърна да видя каква е количката го разпознавам.
Копирам част от едно мое старо мнение...

"Имах ergobaby metro и я махнах много бързо. За мен беше много неоправдано скъпа покупка, която не отговаряше на съотношението цена качество. Назад съм писала много подробно какво точно не и харесвам когато ми бяха пресни емоциите. Сега ще се опитам да обобщя, но вероятно ще пропусна нещо. Матрачето и е наистина комфортно и вентилацията е чудесна, но конструктивно е зле измислена. За да я направят толкова компактна за сгъване има много точки на прегъване по шасито, които след кратка употреба се разхлабват много, излизат луфтове и цялото шаси започва да се усуква и клати. Когато се вдигне количката на задни гуми да се качи бордюр или се хване за дръжката за да се качи на задни гуми по стъпала движението в шасито е видимо с просто око и има усещане, че направо ще се разпадне."

Чета ви редовно и знам, че някой беше изказал мнение за Ergobaby Metro Plus (недостатъци), но не мога да го намеря. На този етап се чудя между Ergobaby Metro Deluxe и Inglesina Maior. За инглесината май още никой не е писал мнение от първа ръка обаче. В момента бутам един Jane muum, супер удобен е, но ми се ще като стане време за махане на коша за новородено, да имам нещо по-компактно.

П.п. Ергобейбито ми е по-приятно за окото, но само до там ми стига акъла да сравня количките...

# 728
blue angel има мнения в темата от първа ръка за Инглесината. Много е доволня от количката

# 729
  • до най-прекрасния мъж
blue angel има мнения в темата от първа ръка за Инглесината. Много е доволня от количката
Да, няколко страници по-назад писах подробен коментар за Инглесината. Аз я бутам от година и два месеца и съм много доволна. Тогава нямаше никакви мнения, защото беше чисто нов модел на БГ пазара. Има и още едно момиче в темата, която я има. Ако се включи и тя, ще има повече мнения.

# 730
Утре и вдругиден е лудият петък в хиполенд с 25 процента. в категория летни колички сайбексите не се виждат, трябва са се цъкне ня всички колички Wink

Сега ще е и намалението в раяленд Simple Smile Също 25 процента

Приятно пазаруване!

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 19:24 от magi g

# 731
Мисля да си взема ABC Design Ping 2. Не ми е топ избора, но е доста ограничено откъм летни колички с механизъм вместо коланчета за смъкване на седалката, които да мога да видя на място. Количката изглежда здрава и качествена. Плата е хубав. Щеше да е чудесно сенника да е по-голям, но се успокоявам, че си имам и друга количка, която също ще се ползва. Ping май ме грабна най-вече с това, че спирачката е отстрани и няма свързваща част между двете задни колела. Било подходящо за по-високи хора. Аз съм 171 см, а ММ 181 см, така че ни е от значение. Сгъва се компактно и седалката има добро легнало положение и прилично седнало. Дано не сбъркам Simple Smile

# 732
хубаво изглеждат абц-тата наистина, но нямат много отзиви

# 733
Аз докато търсех отзиви в YouTube попаднах на една рускиня, която доста подробно ги тества количките. Разбира ѝ се горе долу какво говори, а пък клипчетата включват и разходка навън, което също дава представа. Юлия Коляскина се казва, ако някой се интересува. Simple Smile

# 734
Момичета, сигурна съм, че съм го чела в темата, но сега не мога да намеря. Липсата на напълно легнало положение в летните кошове, вредно ли е за бебетата? Съмнявам се, че не е консултирано с ортопеди например. Харесала съм Харвитои се чудех просто, дали чупката дразни бебетата или нас  майките?

Общи условия

Активация на акаунт