Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 50

• 58 178
  • 811
  •   1
Отговори
# 735
Не е вредно, а дали ще дразни е до дете. Моето си пасна като “кучка в каручка” вътре. Много му е добре.

# 736
Мисля, че точна Freya беше публикувала ето този артикъл по темата- https://strollberry.com/guides/to-bucket-or-not-to-bucket-seat-t … unit/shinaroraki/ на мен лично ми беше доста полезен, при избора.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 19:48 от Varnagirl8

# 737
и в дундьо има намаления на някои модели, най-интересните от които oyster и moon

# 738
За да не се подведе и някой друг - в Рая Той количките, които са на “специална цена” нямат намаление. В сайта уж е задраскана тази специална цена, но си остава същата 😂

# 739
аз съм имала Инглесина, друг модел, и плюс още 4-5 колички съм сменила и поставм Инглесината на първо място. Т. е. ако сега имам бебе ще си купя само една Инглесина, независимо от модела. Тя е италианска количка, но става най-добре за БГ пътища - колела, конструкция, тегло, сенник, просто нямам забележки. И ширината, добавям - оптимална, хем широко за бебето, същевременно  тясна - майката да я носи и да влиза в автобус евентуално. Заслужава си парите. И секонд хенд да я вземете, тя издържа  поне 4 деца

# 740
какъв модел имахте? Доста ме е яд, че не взех куида като го бях харесала, но ме стресна голямата разлика във вида на живо и в магазина. А те материите са все един дол дренки. Но пък механизмът беше лесен за управление на облегалката, седалката изглеждаше по-изправена. Голям сенник, висока количка. Единствено летвичката отзад ме притесни, че ще се удря, защото има допълнителна летвичка между задните колела. И Майорът изглежда чудесно, а цената и - доста прилична. Но не ми се занимава вече с препродавания и с от трън на глог, но по-висок и ако си купя количка друга определено ще е на старо или силно намалена. Другото е че аз съм от хората, които силно вярват в потребителските оценки и в амазон Инглесина куид имаше по-добра оценка и от сайбексите - 4,7 мисля

# 741
какъв модел имахте? Доста ме е яд, че не взех куида като го бях харесала, но ме стресна голямата разлика във вида на живо и в магазина. А те материите са все един дол дренки. Но пък механизмът беше лесен за управление на облегалката, седалката изглеждаше по-изправена. Голям сенник, висока количка. Единствено летвичката отзад ме притесни, че ще се удря, защото има допълнителна летвичка между задните колела. И Майорът изглежда чудесно, а цената и - доста прилична. Но не ми се занимава вече с препродавания и с от трън на глог, но по-висок и ако си купя количка друга определено ще е на старо или силно намалена. Другото е че аз съм от хората, които силно вярват в потребителските оценки и в амазон Инглесина куид имаше по-добра оценка и от сайбексите - 4,7 мисля
мойта беше Ингесина Трип.
Когато я купих не знаех нищо за марката или модела, просто ми хареса визуално.

# 742
Къде в град Варна, мога да видя на живо количките на MOON или Oyster?

# 743
Някой може ли да сподели мнение за лятна количка Hauck Travel N Care Plus?

# 744
Hauck e немска марка. По-хубави са от българските и полските.

# 745
Аз я гледах в магазина като ходих за Ping 2. Също е хубава, изглежда маневрена, но е с коланчета седалката и затова я отписах. Има голям сенник, като цвят беше изложена в едно приятно синьо. Плата ми се стори тънък и "лигав", но като цяло ако не държах на механизма щеше да ми е сред фаворитите.

# 746
да, платът е нещо като шушляков, което прави количката лека

# 747
Изглеждаше, че Hauck Travel N Care Plus отговаря на повечето ми изисквания, но ме притесняваше да не започне да скърца само след няколко използвания и започнах да обмислям Easywalker Miley 2 като по-сигурен вариант. И резултата е, че поръчах Easywalker Jackey. Надявам се разликата в цената да е оправдана. Има ли някой с нея и да сподели мнение моля?

# 748
съвсем наскоро споделих мнение за Джаки, хубава седалка, голям сенник, лоша конструкция и трудно проходима количка. За мен е молска количка. За тези пари има по-хубави колички според мен, но зависи силно от това как ще я ползвате и на какъв терен. Усещането при бутане ми е, че аз държа количката, за да не се килне нанякъде.
За Майли някъде в темата четох подобно мнение.
Освен това количката се тресе и вози твърдо - нула амортисьор. Предните колела са много малки и засядат доста често при неравности.

Ако трябваше да избирам пак бих предпочела сайбекс бийзи/ийзи (въпреки трудното регулиране на седалката и липсата на прозорче за наблюдение), инглесина (майор/куид) - не съм ги пробвала, но отзивите са чудесни особено за проходимостта на майор. Не знам как са абц дизайн, но също ми изглеждат по-качествени от ийзиуолкър. В по-високата ценова категория сигурно има и други добри предложения. Бутала съм само сайбекс ийзи с плюс 2 с такова тегло  - усещането беше тотално различно. На тоя етап съжалявам че не я задържах. Седалката и на ийзиуолкъра не е много по-изправена, а това беше другото, което ме дразнеше в сайбекса.  Най-хубавото и е че се сгъва много лесно

в заключение - ще ви свърши работа, няма да се разпадне, но ако търсите истинско удобство и не живеете в квартал с хубави равни улици - вероятно ще се ядосвате

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 01:17 от magi g

# 749
Момичета, за Сайбекс Приам ми е питането и по-конкретно .. нали шасито е едно за коша за новородено, и за летния, защото виждам шасито навсякъде със седалка за лятната тапицерия ..
Другият ми въпрос е някой поръчвал ли е от чужд сайт Сайбекс с хубаво намаление?

Общи условия

Активация на акаунт