Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 50

• 58 180
  • 811
  •   1
Отговори
# 75
аз за самолет имах Макларен Воло , нямаше изобщо никакво легнало положение ( и затова беше толкова лека). Но като исках детето на почивката да спи, го слагам на някоя пейка, стол в кафето, да легне назад, и ето ти легнало, и докато изпия кафето, детето се наспива и продължаваме.

Май най-лека количка съм срещала 3.8 кг, но не помня коя беше?

# 76
  • Пловдив
Здравейте, търся мнения за количката Tutis UNO3+ (2 в 1 вариант). Каква е разликата с модела UNO?

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 17:37 от desspld

# 77
Здравейте момичета, някоя от вас има ли мнение и опит количка Cangaroo Macan

# 78
Нямам опит с конкретната количка, но мисля че в момента най-добрата опция за бюджетна количка 2 в 1 е cybex balios за 850 лв. в Рая Тойс, въпреки че аз самата не съм любител на марката. Имайки предвид, че изкараха нов модел balios очаквам в следващите месеци стария да се намира на отлични цени.

# 79
В Аико също е на промоция Сайбекс 2в1.

# 80
Като стана въпрос за Cybex 2 в 1, пише, че е трансформираща се (т.е. един кош става и за новородено и летен). Според вас дали това ще бъде по-удобния вариант или по-скоро тази с два отделни коша (за новородено и летен)?  Виждам, че в такъв вариант не се предлага в комплект, а трябва да си закупиш шаси с летен кош и отделно зимен кош.

# 81
Аз дълго време проучвах сайбексите и няколко мои приятелки имат 2 в 1 и не са доволни от това, че коша е 1. Летният няма пълно легнало, тоест има, но е с чупка. Иначе количката си е супер като цяло и ако нямаш място къде да държиш кошовете, е по-удобно.

# 82
Здравейте,

Някой има ли наблюдения върху Anex e type? Изглеждат много красиви и стилни, но не съм сигурна относно практичността, ако някой има опит, нека сподели.
Освен това се чудя, понеже нашето детенце ще се роди средата на май месец, дали изобщо ни е необходим кош за новородено. Има ли майки с летни бебета, които са използвали направо летен кош?
Благодаря Simple Smile

# 83
  • Anywhere
Анекс е неоправдано скъпа за полска количка! А и доста тежка.
 Кош за новородено се ползва през първите 5-6 месеца от живота на бебето, без значение на сезона! Като се роди бебето и видите колко малко е всъщност, бързо ще се откажете от идеята да го возите в седалката на количката.  Трудно се слагат колани на човече 46-50см . Вариант е да се купи порт бебе или т.нар мек кош, някой марки го предлагат! С него седалката е безопасна и за малки бебета.

# 84
Аз поради същата причина не го харесвам този модел. По добре е ако има възможност да се вземе balios s lux all in който си е с отделни кошове и има столче за 1089 лв е в момента в раятойс.
Иначе аз гледам за количка която да е максимално лека защото ще и закачам и борд за второ дете.
Аз дълго време проучвах сайбексите и няколко мои приятелки имат 2 в 1 и не са доволни от това, че коша е 1. Летният няма пълно легнало, тоест има, но е с чупка. Иначе количката си е супер като цяло и ако нямаш място къде да държиш кошовете, е по-удобно.

# 85
Аз съм с e/type. Въпреки че в темата основно се отричат полските колички, аз като човек, който я използва вече почти 6 месеца, нямам забележки за конкретния модел. И мен ме грабна визията, изключително маневрена е, амортисьорите осигуряват меко возене. При самото бутане не усещам да е тежка (бебето е 9 кг), но нека уточня, че не ми се е налагало да я нося, държим я в гаража, а за прибирането в багажника се грижи мъжа ми. Сега сме в търсене на лятна количка за пътувания и морето, но мисля в града да си изпозлваме основно Anex-a. Дано съм била полезна.
Здравейте,

Някой има ли наблюдения върху Anex e type? Изглеждат много красиви и стилни, но не съм сигурна относно практичността, ако някой има опит, нека сподели.
Освен това се чудя, понеже нашето детенце ще се роди средата на май месец, дали изобщо ни е необходим кош за новородено. Има ли майки с летни бебета, които са използвали направо летен кош?
Благодаря Simple Smile

# 86
И аз се бях влюбила в модела, ходихме два пъти да я гледаме, даже бях на 100%, че това ще е количката и е безмислено да се гледат други. В крайна сметка след дълъг рисърч отпадна като вариант.Изчетох всеки отзив за нея , дори съм спирала непознати майки да питам за мнения в парка( всички бяха с все коша за новорено) отделно килограмите започнаха да ме притесняваха доста защото съм дребна, а с летния кош е над 13кг, което хич не е малко. Отвори в олх да провериш, пълно е с този модел, бяха масово в гаранция с по над 2 години ( анекс дават 3г) , което значи че са я ползвали  първите 5-6 месеца с коша за новородено и после им е станало  зор и търсят нещо по- компактно и леко. Успех!
Здравейте,

Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 18:29 от Varnagirl8

# 87
  • София
Мами, много се чудя между тези двете: https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-cybex-balios-s-lux-all-in … GBsIaAhWLEALw_wcB

https://visvitalisbg.com/product/cosatto-bebeshka-kolichka-giggl … mister-fox-ct4164
Виждам, че Cybex Balios S lux е много хвалена и е на много добра цена в Рая тойс (видяхме я и на живо днес), но при другата дезенът е по-свеж и ми изглежда по-малка като е сгъната. Та мнения, да чакам или да тичам към Рая Тойс?

# 88
Здравейте, дали тук мога да попитам за триколка или има отделна тема? Трябва ми да е сгъваща се, с функция сън и непомпащи гуми, да е стабилна и сравнително лека. Влюбих се в Doona liki trike, но и цената им е...

# 89
  • до най-прекрасния мъж
Виждала съм ги и двете на живо в парка. Определено Cybex има повече предимства и дори визуално изглежда по-добре. Кошът за новородено е по-широк и изглежда по-удобен. Имахме друг модел количка с подобен по размер кош за новородено и окъся на дъщеря ми на няма и 4 м. До 6 беше абсурд да я возя вътре, а тя се роди 47 см, и 3 кила, не е била едро бебе. Другото, което не харесвам лично аз при Cossato, е анатомичната лятна седалка с чупка в дупето. За мен е крайно неудобно бебето да спи с вирнати крака. Все едно Вие да спите на наклонен назад стол. А ако кошът окъсее преди 6-месечна възраст, не виждам как ще си возите бебето в седалката. На количката 3 в 1, която имахме, седалката беше със същата чупка и това, както и още ед други причини, които съм писала неведнъж тук, ме накараха на 3+++ да преместя детето в лятна количка с напълно легнало положение.

Общи условия

Активация на акаунт