Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 50

• 58 172
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
Аз имах Priam, която купих от online4baby uk за 300 паунда миналото лято. В babymarkt de понякога има за около 800 евро. Бяха пуснали голямо намаление, защото тъкмо пуснаха 4-то поколение и намалиха много 3-то. Шасито е едно и също, това за което трябва да се внимава при покупка от чужбина е и шасито и коша и седалката и тапицерията да са от едно и също поколение, защото има разлика между 3 и 4 и няма да си паснат особено с тапицерията.

Момичета, за Сайбекс Приам ми е питането и по-конкретно .. нали шасито е едно за коша за новородено, и за летния, защото виждам шасито навсякъде със седалка за лятната тапицерия ..
Другият ми въпрос е някой поръчвал ли е от чужд сайт Сайбекс с хубаво намаление?

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 14:36 от paradigma

# 751
# 752
Това шаси е 3-та серия вероятно (пише го в описанието, че не пасва на 4 ), и кошът от 3-та. В Рая Тойс не им е добро описанието на моделите. Може и да са съвместими. Ако ще купувате от България е най-добре да Ви консултират в магазин, ако от чужбина написвате артикулния номер в Гугъл и четете внимателно Wink .

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 17:49 от paradigma

# 753

На Рая тойс са отбелязани като Приам шаси и тапицериите, които са съвместими.
А другият модел е Приам 4 и на тапицериите също пише, че е Приам 4 и има удебелен коментар дали е съвместим с вашето шаси.

В случая с двата линка и за двата пише просто Приам. Може да се обадите и в магазина за потвърждение преди да пуснете поръчка.

# 754
Здравейте, поразрових се малко назад в темите, но не открих нищо за тези две моделчета:
https://www.hippoland.net/kikkaboo-lyatna-kolichka-juno-light-grey-31001030106

https://www.baby.bg/product/bebeshka-lyatna-kolichka-chipolino-combo-gletcher/
Ще се радвам да споделите мнение. В момента ползваме буба, от която съм си доволна, има 1-2 неща, които ме дразнят, но се преглъщат. Мисълта ми е да си взема лятна и да продам бубата тъй като е 3в1 и ни заема място. Зимно време почти не използвам количка, а и детето вече ходи и до другата зима едва ли ще иска да се вози.

# 755
и двете съм ги оглеждала и пробвала в магазина - кикабуто ми се стори ужасно дървена, а материите доста кофти. Комбото уж е по-добре, обаче седалката е доста твърда - според мен ще трябва и подложка  и няма никакъв сенник. Иначе бях видяла една жена в мола, която си похвали кикабу джуното, но не успях да я питам дали я е бутала някъде освен в мола, защото на въпроса дали е проходима навън само ме изгледа учудено. При всички положения ми се струва че не би издържала дълго. Кикабуу имат и модел майли с по-малки гуми - изглежда по-добре но вероятно е по-малко проходима. На Чиполино Микси също изглежда по-добре от комбото - само че уж летвичката на спирачката отзад се удряла.

От евтините колички най-хвалена е Чиполино мув он - и катл функционалност и като качество. Иначе видях че по сайтовете е намалена и cangaroo easyfold, на снимка изглежда добре, не знам как е на живо обаче.

# 756
Благодаря, Маги.
Гледах и мув он и новата, която пуснаха преди някакво време, но са по- тесни на широчина и на детето сега му е добре, но до края на лятото ще му е много тясно. Аз не останах с впечатление на комбото да е толкова малък сенника, има цип и се пуска още напред. Днес ги разглеждахме и освен тези двете друго нищо не ми допадна.

# 757
Благодаря, Маги.
Гледах и мув он и новата, която пуснаха преди някакво време, но са по- тесни на широчина и на детето сега му е добре, но до края на лятото ще му е много тясно. Аз не останах с впечатление на комбото да е толкова малък сенника, има цип и се пуска още напред. Днес ги разглеждахме и освен тези двете друго нищо не ми допадна.

Ами не знам, аз съм виждала дете на 2,5 г в нея (14 кг) и му е добре - да, не е най-просторната, но все пак е 34-5 см ширината, не колкото на Комбото, но колкото са и повечето колички с просторни седалки са до 22 кг, въпреки че тази е до 15. Единствнео дължината на седалката е по-малка от на други колички. . Не ми вдъхва много доверие Комбото, но пък има големи колела, вероятно ще е по-проходима, и проблемът с твърдостта на седалката се решава лесно с подложка. Може да има и някой, който да може да даде реален отзив. Дано ви хареса и ви върши работа Simple Smile

# 758
Здравейте, някой знае ли къде в София може да се види Inglesina Maior?

Аз съм впечатлена за пореден път Сайбекс Изи колко приятно се бута, лека е, минава през всякакви теснотии заради прибраните гуми, ама пусто, на детето не му е удобно. Чудя се, ако вземем борд, дали няма да е по-добре? Сега просто се килва настрани и се сгъва на две.

# 759
в рошко на Симеоновско шосе, вижте дали няма да ви е висока. Сайбекс ийзито се бута супер. Седалката е кофти но май много летни колички са така

# 760
Дали, ако вземем някаква подложка няма да се подобри положението? Има ли такова нещо всъщност, подобно на стлчетата за кола? Отивам да потърся. Все пак искам да видя и Инглесината дали няма да ни хареса

# 761
Има деца, които си седят по-изправени или се държат за борда. Виждам и на други летни колички все едно са “изсипани” (като 5 пари в кесия 😂) някои деца, а други си седят нормално

# 762
не е от детето за мен, от седалката е. Дали ще се държи високо или не, зависи и колко е уморено - поне при моето е така, като е свеж и му е любопитно се изправя и се държи, но за да е изправен на такава седалк трябва да му отпусна коланите. Нормално - после като се отпусне назад да почне да се свлича, особено при широка седалка и липса на ограждения отстрани, както е нашто прословуто Джаки.

Подложки има, но не съм проучвала. blue angel знам, че има такава подложка (ергономична), може би тя може да каже. Аз взех обикновена подложка, но ефектът беше че се свличаше барабар с подложката

# 763
Виждам, че на този модел сякаш е една идея по-изправена облегалката, но пък гумите не са като на ийзи и едва ли ще се движи толкова добре като нея.

# 764
Тези гуми според мен са много малки и ще се справят трудно с малко и големи дупки.

Общи условия

Активация на акаунт