🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 314
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 080
Гунчева е излишна, изобщо трети водещ е излишен. А тя си пада дърво, иначе е мила женица, но някак няма живец. За участниците  още е рано за коментари.
Дано да предстои интересен сезон.

# 1 081
  • Разпиляна във въображението
Не трябваше да са пет топки. Можеше и по-малко да са - три. Не ми допадат продължителните игри. Добре, че това ще е само един път в седмицата. Дуелите се надвявам да са обичайния формат, само с повечко участници.

# 1 082
Топки, пръти, набиране с подскоци по "крокодила"... Ами, ето такива глупотевини, да не останат по-назад от силовите реалитита (видяла жабата, че подковават...) - ме разочароват.
Можеха на старта (импровизе, ама съвсем сериозно го пиша) да им дадат по 10 кв.м с картофи - да видим за 10 мин. кой колко кг ще извади/сортира, измие, обели и направи пържени картофи за вечерята.
Ама точно копират Игри на волята! Повтарям се,но си е истина! Съвсем избягаха от концепцията Фермата! Само едните черги и сеното ни различават от другото предаване. И след онази Теодора, като чуя ,,дишай,, и ми се изправят косите.

# 1 083
Само дето тук участниците са торби, в сравнение с тия бичета от ИВ

# 1 084
Аз си искам Биг Брадър на село, не Сървайвър в България, пък. 😁

# 1 085
Ще си имаме биг брадър в отборите. Очаквам джук певицата да са скандалите.

# 1 086
Аз залагам на:
"Ако губиш ти, губим всички!"
Този си мисли, че го успокоява. 😂

Да споделя, че тази арена ми харесва. Също предпочитам тези неатлетични участници.

# 1 087
  • Разпиляна във въображението
Ех, този Серго. Георги обаче бе страхотен. Другите се учеха в движение и задобряваха.

# 1 088
От зелените виждам Петър започва да ме дразни и се опитва да е лидера на отбора. Очаквам остри сблъсъци Андрей и Петър. Андрей където не може да мине няколко пъти очаквам да е от първите номинирани. Жените за сега се справят прилично.

# 1 089
  • София
А, ако следват още 20-30 мин. екранно време за същото на другия отбор (за да стигнат края между 65 и 80 мин., по-скоро второто) - пропускам до следваща вечер.

# 1 090
  • Велико Търново
Не си и мисля, че няма да следват.

# 1 091
Петър ще е един от големите дразнители на сезона очевидно.
Нещо не се получава силно начало с този първи епизод, гледам ги с едно око.

# 1 092
  • Велико Търново
Alucard, това обаче не е арената за елиминационните двубои. На тази ще се провеждат битките за местообитаване.

# 1 093
значи червените са в Рая...не гледам,а чета и си създавам мнение......ще има ли линк в късен час за гледащите от чужбина, или ще си остана само с коментарите,които са УНИКАЛНИ....

# 1 094
Не мога да гледам. На всяка втора минута зависва и ми писна да рефрешвам. Ако Мари качва тук епизодите, ще гледам, иначе няма начин. Тюююю

Общи условия

Активация на акаунт