🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 341
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 065
Сървайвър на село започна!

# 1 066
Това с люлката и подскоците никой няма да го мине посмъртно!

# 1 067
  • София
Не точно сървайвър. Като слушам за първата отборна голяма игра - това са ИВ с бъдещ аграрен елемент. Но хайде, начало е, чакам нататък.
И си мисля, че Ко-водещата е излишна. Забогатели са двамцата, дават хляб на още един.

# 1 068
Не ми харесва никак водещата. То тя е всъщност четяща. Ни визия, ни глас, ни излъчване, да не говорим как нй всяко второ изречение поглежда "пищова"....

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:30 от cardhu

# 1 069
И мен само Неделина ме дразни засега.

# 1 070
Мария Силвестър много по-добре щеше да отива като водеща.

# 1 071
Напудрени визитки както обикновено. Очакваше се.

# 1 072
Аз съм тук за коментарите само...чета ви и ви се възхищавам.

# 1 073
  • Вестерос
Нечуваното и невиждано във Фермата това ли е... Сезон втори, отборни битки, къде да спят....🤣🤣

# 1 074
Водещата Гунчева има ли опит в такива занимания ? Като чуждо тяло ми стои, може би психиката ми се съпротивлява да я възприема и й търся кусури, но наистина адски много ме дразни. Тя е като бариера между Иван и Андрей, нарушава обичайните  им взаимоотношения, с които сме свикнали - закачки, лиготии, подигравки и т.н. За мен лошо продуцентско решение и наистина копират Игри на волята.

# 1 075
  • България
Четенето на визитките беше грозна картинка - едва сричат. Единствено Иван и Цветина четяха убедително и не личеше. Актьорът от Лондон е с много лоша дикция и четенето на визитката му - неартистично. Визитките имаха нужда от един копирайтър.

# 1 076
  • София
Нямам нищо против Гунчева, но ми е много.."равна". Декламира си написаното и наистина и аз това си помислих, че М.Силвестър щеше да е по-удачен избор..
Участниците са със сериозни заявки..както винаги.

# 1 077
  • Велико Търново
Пффф! Що за надписи под имената на участниците? Неомъжена, без деца…
И, какво от това?
Оказа се, че е имало защо.

Е, това какво е сега?! Цялата фамилия ли ще се изрежда през сезоните?
Все пак става въпрос за два различни формата.

Те вярно казаха, че двата отбора няма да се събират в никакъв момент, но аз го приех в смисъл "обединение".
И аз така го разбрах. Няма как да не комуникират изобщо, "Раят" и "Адът" са съвсем близо един до друг, май.

Кастът ми хареса, да видим. Че помним сезони, в които първоначално участниците ни харесват, пък после се оказва една голяма заблуда.
Също и новите правила дават надежди за нещо по-различно и разнообразно. И пак ще видим...

Споделям мнението, че Мария Силвестър би била по-добър избор.

# 1 078
Да, с Гунчев се загубиха майтапите и закачките между И & А.
И започна бързи смели сръчни...

# 1 079
  • София
Топки, пръти, набиране с подскоци по "крокодила"... Ами, ето такива глупотевини, да не останат по-назад от силовите реалитита (видяла жабата, че подковават...) - ме разочароват.
Можеха на старта (импровизе, ама съвсем сериозно го пиша) да им дадат по 10 кв.м с картофи - да видим за 10 мин. кой колко кг ще извади/сортира, измие, обели и направи пържени картофи за вечерята.

Общи условия

Активация на акаунт