🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 347
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Майтапиш ли се, още не са избрани участниците 😁

# 571
🌾 След осем славни години #Фермата отваря нова страница в своята история.
⚔️ Променени правила, нов тип битки, нов тип работа, нова визия… най-българското риалити облича нова премяна, но запазва сърцето и душата си. 🇧🇬 ❤️
👨‍🌾 Ела на кастинг и стани един от новите герои. Запиши се тук: https://fermata.btv.bg/casting/ 🌐
Краен срок: 30 април 2023 г. ⏳

От ФБ

Дяволо, имаш малко време да мислиш

Аз смятам, че форматът се изчерпа за момента. Нужна им е почивка - както на тях, така и на нас. След време и съответното преосмисляне нещата може и да се получат. Книжката с игрите е под лицензията и нямам на представа доколко могат да бъркат в нея по собствено усмотрение, какви модификации имат право да внасят и т.н. Помня, че преди Мирон я беше показвал какво представлява - поне на външен вид.

Междудругото, Живка тия дни завъртя още една година. Май на 18-ти и беше рождения ден.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 12:39 от fermata72021

# 572
  • при късмета
Като имаш нужда от почивка от предаването, не виждам какво те спира да си починеш. Ама недей да определяш другите и самото предаване как и кога да почиват

# 573
Абсолютно! Това е любимото ми предаване и го чакам с нетърпение.
Не само, че не мисля, че се е изчерпало, дори напротив много е свежо и добро.
Любопитна съм какви нови неща са приготвили за новия сезон. Nerd

# 574
И аз  чакам с нетърпение новия сезон. фермата е едно от любимите ми предавания, въпреки всичките недостатъци,които откриваме.

# 575
Радвам се, че ще променят много неща, дано им се получи, че нещата не вървяха добре.

# 576
Прочетох нещо интересно, което не ми се вярва,  и идвам тук да попитам случайно някой да не би да знае (или по-точно - Ковид Smile) - Иван и Андрей няма да бъдат водещи в новия сезон. Според мен такова нещо е изключено, но реших да попитам да не би да има изненада.

# 577
Прочетох нещо интересно, което не ми се вярва,  и идвам тук да попитам случайно някой да не би да знае (или по-точно - Ковид Smile) - Иван и Андрей няма да бъдат водещи в новия сезон. Според мен такова нещо е изключено, но реших да попитам да не би да има изненада.
Дано да е вярно! По-хубава промяна от това не би имало.

# 578
Иван и Андрей няма да бъдат водещи в новия сезон.
Ооо, чул де Буда. Дано да е вярно. (Силно се съмнявам, но се надявам да е вярно). Преди 2 дни видях Андрей, в барчето пред концертното студио на БНР. Подскачаше и се държеше фамилиарно, сякаш всички са длъжни да го познават и да му симпатизират. Но уви.. на тъпите му шеги никой не отвърна.

Дано да сложат Павел и Ицака да водят Wink

# 579
Павел и Ицака? Тия пък герои кои са? Световно неизвестни. И каква връзка имат с Фермата?  Има много добри варианти, ако няма да са Иван и Андрей.

# 580
  • Sunshine state
Аз пък ги харесвам Иван и Андрей, то перфектни хора няма. Те са лице на предаването и не мога да си го представя без тях.

# 581
  • София
И аз ги харесвам. Дано те си водят.

# 582
И аз ги харесвам Иван и Андрей и не искам други водещи, все едно ще гледам друго предаване.

# 583
И аз ги харесвам Иван и Андрей и не искам други водещи, все едно ще гледам друго предаване.
И ще стане като сървайвър.

# 584
  • София
И аз това щях да напиша- осъзнавате ли, ако не са те, колко по-зле може да бъде...

Общи условия

Активация на акаунт