🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 334
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 585
Прочетох нещо интересно, което не ми се вярва,  и идвам тук да попитам случайно някой да не би да знае (или по-точно - Ковид Smile) - Иван и Андрей няма да бъдат водещи в новия сезон. Според мен такова нещо е изключено, но реших да попитам да не би да има изненада.

Не съм чувал нищо такова. Със сигурност те са си продуценти и си движат нещата и доколкото познавам Андрей, не вярвам да се махне сам от екран...

# 586
  • София
И аз искам те да са си водещи. Павката и Ицака да си гледат тяхното предаване. Писала съм и преди, че много ми се иска Андрей да поработи върху артикулацията си и правоговора. Понякога изяжда половината букви от думата, преди не го правеше.

# 587
  • на село
И аз за Иван и Андрей.
Ама кажете поне кои са тези персони Павката и Ицака?

# 588
  • София
Ютубъри, водят даже предаване в интернет. Мен, ако ме питате много път имат да извървят, за да стигнат Иван и Андрей.

# 589
  • София
Не са тръгнали да изместват Иван и Андрей. Те правят по-аматьорско предаване в ютюб - Къщата на инфлуенсърите, разбира се, с в пъти по-малък бюджет, но иначе се стараят. Наградата при тях е 25000 лв за победителя - един месец престой.

Няма драма между тях и Иван и Андрей, даже в първи сезон ИиА бяха на гости и участниците имаха за задача да отговарят на въпроси от книгата им.

# 590
Да сложат Калин и Иван от миналия сезон, добре им се получи когато Владо Николов и Яни се състезаваха 😆😆 ( В кръга на шегата), но и аз не си представям Иван и Андрей да не са водещи на Фермата.

# 591
много ми се иска Андрей да поработи върху артикулацията си и правоговора. Понякога изяжда половината букви от думата, преди не го правеше.
То само това да беше. Да спре и да се лигави. И да понамали  логореята, да не дрънка глупости и офтопик постоянно. По същата причина Рачков отблъсква доста зрители с плямпането си, не по темата, с лигавенето и изобщо с неспирното ломотене. Съботното издание на Фермата го гледам на mute, тия крясъци не ги издържавм. Иначе Иван и Андрей харесват Павел и Ицака, няма конфликт, разбира се.  И понеже някои казват, че не могат да си представят тяхно предаване, да не е водено от тях... има доста предавания на "Междинна станция", които не са ги водили Иван и Андрей.  Сега виждам, че бутат жената на Андрей (близначката от "Африка: звездите сигурно са полудели") в съботно-неделния сутрешен блок на БНТ1 с постоянна рубрика. Речник и изказ - пълна скръб. В главата празно. Иначе е симпатична визуално.

Аз Владо Карамазов го одобрявам за водещ на "Фермата" Wink Делничните броеве преспокойно може да са без водещ, както често се е случвало. Само дикторката си чете текста зад кадър и опосумите не се появяват! КЕФ! В събота да сложат нормален водещ и ще се оправят работите.

# 592
  • при късмета
Аз пък Владо Карамазов не го харесвах като водещ. Като артист го харесвам, но като водещ, все едно погребение води. Имам усещането, че говори робот. Никакви амплитуди в интонацията, бързо и равно говори, точно като машина. И някак тъжно, независимо, че може да нещо хубаво да казва.
На И и А не всички смешки им се получават, но поне са разчупени и на моменти забавни. Различни са двамата и на практика няма модел на водене. Много продукции имат, но точно Фермата, не си представям без тях

# 593
В спорта важи максимата, ако резултатите са добри не се сменя треньора, когато и да е бил нарушен този изконен постулат резултатите са били плачевни. Как ще ги сменят?!! Scream
На мен ми харесват, дори и на грешките, и подвикванията им по време на дуелите съм свикнала.
Не, че не ги критикувам, но това е защото харесвам предаването и не съм безразлична.

п.п. Сещам се за един букварен пример в това отношение. Наоми Осака беше № 1, когато смени треньора Саша Бажин и не прокопса от това.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 17:26 от sineva 1

# 594
Единствено Део и Митко Павлов ги виждам като двойка водещи които биха внесли свежест и подобрение като заместници на опосумите. Освен тях просто няма друг и не вярвам такава промяна изобщо да се мисли като вариант. Освен ако Иван и Андрей не са замислили и друг ангажимент посредством Фермата и да нямат физическото време да са на двете места.

# 595
Ооо, Део, не. По-зле и от опосумите. За мен идеалният вариант е без водещ, просто на войс овър в делниците. А на дуелите Карамазов или да речем Алекс Сърчаджиева (в първия сезон на "Игри на волята" се справяше добре). Но предполагам, че промяна няма да има. И пак ще крещят едновременно: "áплодисменти за... Ваняяяяя", ще се говори пак на "дуАлис"(вместо "дуЕлисТ"), числата си ги знаем: 6-шес, 4-четри, 1-ено, 1-нууа... Пълен, кратък член... не правим разлика. "На кой" вместо "на кого"... ("за кой гласуваш?") И така. Над 20 години едно и също!

# 596
Карамазов или Сърчаджиева са вариант да спра да гледам и Фермата. /Нелепи ментори ме отказаха от Гласът на България /. И какъв е тоя зор да се сменят водещи? И&А са свързани с предаването като никой друг и не са нужни други водещи.

# 597
  • София
И аз съм ЗА Иван и Андрей като водещи.
Това което трябва да премахнат е биг брадър елемента и да се върнат към корените си.

# 598
  • Sunshine state
Опитът полазва, че смяната ма емблематични водещи като Ники Кънчев, Карамазов не е добра практика и не се харесва на зрителите. Естествено, че има неща, които ще ни дразнят. И мен ме дразнят А и И в доста моменти, но не може да им бъде отречено, че са емблема на предаването и то ще загуби. Отделно, че са и продуценти.

# 599
  • Велико Търново
Ааа, Иван и Андрей никой да не ги пипа!
Само да вметна, че правоговорът НЕ изисква изговарянето на пълния член. Не знам що за изискване е това. И не е вярно, че казват "дуАлист". За 20-те години "едно и също" пак не е вярно. Поне не и за Фермата.
Що се касае до т.нар. "логорея" на Андрей - изобщо няма място за сравнение с тази на Рачков. Ама нищо!
Така че - викат, не викат, дразнят, не дразнят, те са си водещите и точка.

Общи условия

Активация на акаунт