🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 328
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 095
Мери-мар може да сподели. 💝
значи червените са в Рая...не гледам,а чета и си създавам мнение......ще има ли линк в късен час за гледащите от чужбина, или ще си остана само с коментарите,които са УНИКАЛНИ....

# 1 096
  • Разпиляна във въображението
В рекламите обърнах към ИВ и там ми се струва, че има два компонента от Фермата - целенето с топките и рязането на въже с малка брадвичка цепейки дърво. Имало ли ги е и преди там?

# 1 097
  • Велико Търново
Има голяма вероятност Mari_Mar да не чете в темата, по-добре ѝ пишете на лични.

# 1 098
В рекламите обърнах към ИВ и там ми се струва, че има два компонента от Фермата - целенето с топките и рязането на въже с малка брадвичка цепейки дърво. Имало ли ги е и преди там?

Това с винта? Не е ли от Сървайвър? По принцип всички крадат от Сървайвър.

# 1 099
  • Вестерос
И аз смених канала

# 1 100
Не им се е получил много механизма.. не ги ли тестват предварително? Той ще си заклинва дори да го движиш от земята..

# 1 101
Някак липсва съспенс.

# 1 102
  • Велико Търново
Въобще не съм сигурна, че червените ще са в Рая. Имат много по-слаби постове.
Според мен Иван не трябваше да е на първи пост, някак на последния щеше по-добре да се вписва. Тези двете, дето балансират, също не са добре подбрани, защото са с доста голяма разлика в ръстовете.
Георги от "Елбетица" този пост с люлката направо го "пробяга".

# 1 103
  • София
Ако не задобреят сериозно на 2-та сървайвърски елемента, червените ще са втори.
Вече ми е скучновато.

# 1 104
  • София
Червените май ще са по-бавни, а Петър от зелените може да е дразнител и дървен философ, но в играта добре ги координираше и нахъсваше.. Минусът може да се окаже плюс.

# 1 105
Мдам, червените изглеждат засега с по-слаби и бавни постове като цяло. Само първи пост май им е силен, може би и последен, тази с целенето също не се бави много.

# 1 106
  • Разпиляна във въображението

Това с винта? Не е ли от Сървайвър? По принцип всички крадат от Сървайвър.

Последно си го спомням от Фермата.

Първите се справиха доста добре, само един провален пост.

# 1 107
  • Велико Търново
Да, определено - при червените няма координатор на играта и това е минус.
Ейййй, Коко задобрява, браво!

Тая верига голямо препятствие се оказа. Май няма да бъде преодоляно докрая на играта.

# 1 108
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Фермата ли гледам, или Игри на волята в аграрен вариант? Гергана Гунчева е трагична, изобщо не е нейното. Притеснява се, несигурна е, това и личи и по жестове, и по говор и по цялостно излъчване. Игрите ми идват скучнички  без съспенс, очаквах много повече.

# 1 109
Много ми е глупав първи епизод. Голям провал.
Ако продължи така няма да го гледам.
Не ми харесвй и Гергана Гунчева за водещ. Иван и Андрей си се справят екстра.

Общи условия

Активация на акаунт