как забременяхте?

• 17 379
  • 366
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Първия път уж случайно забременях, ама съвсем не беше истина , защото си го искахме, а втория път беше планирано. И двата пъти от първия месец ставаше. luvbed

# 47
Хаха,май само аз абсолютно НЕ планирано забременях newsm78
Но така се случи,още от един път само Blush Joy

# 48
Напълно планирано Peace.Стана още на първия месец Laughing

# 49
Планирано. Доста време ни отне---около година #Crazy.
И при нас така  Peace

# 50
Забременях, като в продължение на 4.5 години активно и ентусиазирано правих секс с един и същи мъж! Twisted Evil И в книжките така пише, че се забременява- от секс.  Wink

...Колкото до "метода", аз "пазенето" от таткото не го имам за метод, така че през това време сме имали и 2 периода на "тотално непазене" и пак нищо не е ставало...Не е и от "бързината", защото нашето бебе се получи без каквато и да било "авария"  Twisted Evil

Както писах и по-горе, пазенето не е изобщо адекватен начин за предпазване и двойките, които изключват възможността за бебе, би трябвало да се ориентират към друг. При нас нагласата е била "когато стане"  Wink

# 51
Планирано и от секс забременях Peace

# 52
Планирано след два месеца опити на третия се получи. Mr. Green Peace

# 53
Планирано Grinning

# 54
От планирано по планирано.С два месеца реване над отрицателни тестове zа бременност. На третия така се бях ядосала и иzнервила 4е хи4 и не направих.4ак като вzе да ми се повдига от пастата zа zъби и тръгнах в магаzина да ги отлепвам скришно да видя коя не мирише "гадно"   Laughing
Ретzултата  е една сладка Киара Мария.

# 55
Съвсем съзнателно -супер планирано  Wink

# 56
Планирано,малко трудно,но за една година опити стана

# 57
  • Бургас
...Колкото до "метода", аз "пазенето" от таткото не го имам за метод,.......

С този "не-метод" 8 год. ме опази, след това с 3 пъти не-пазене  fertilization- си имаме един сладък "резултат" Joy  smile3560Планиран!!!

# 58
  • Burgas, Bulgaria
и аз така планирано с много мерак и почти никаква надежда че ще стане(заради думите на лекари).След 8 плътни месеца,безброй тестове и рев- като си видях двете чертички не ток ,а мълния ме удари от щастие и изненада абе не мога да обясня,вие ще разберете Crazy Crazy Crazy
stork-boy та резултата в момента рита здраво

# 59
ПЛАНИРАНО

Общи условия

Активация на акаунт