Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 38 924
  • 786
  •   1
Отговори
# 210
Браво на вас,че се вписвате в така желаните мерки и стандарти,но....сега света е шарен,граници няма,расите и различните се уважават ,ако и да не кажа,са издигнати в култ,дори моделите сега отговарят на съвсем различни критерии,и занапред те ще бъдат все по-шантави и странни.

# 211
Тя празничната колекция тази година дойде , на 31 не знам дали са доставяли куриерите , офисите работеха .

# 212
Тя празничната колекция тази година дойде , на 31 не знам дали са доставяли куриерите , офисите работеха .
За мен това не е сериозно отношение.

# 213
Без да го приемате като нападка. Защо продължавате да поръчвате като сте безкрайно недоволни от нещата, не разбирам? На мен отдавна не ми допадат по ред причини и ако имам от всяка колекция по един артикул е цяло чудо, а преди по няколко неща. Купувайки ги стимулирате да продължават така и междувременно само се хейти.

# 214
На мен ми харесват нещата , но не всички , което не ми харесва го връщам .

# 215
Много хубаво и стои на Райна пудрената официална рокля.

# 216
Абсолютно! Като съм недоволна, просто спирам да купувам. Не казвам да не си споделяме, а просто, след като имате негативи, след покупките, ами спрете да ги гледате и купувате Simple Smile Аз далеч нямам на много от момичетата тук опита с Алесите, но в общи линии каквото съм купувала ми е отговаряло, а ако нещо ме  е притеснявало съм го връщала...Онзи ден си поръчах дънки на друг, доста по-скъп бранд, размер, който по принцип ми става и е моят - ами огромни са ми. Та, такива неща се случват - чехли на PP едва ми станаха, размер по-голям от моя, да не говорим, че логото им се изтри на 4-тото обуване... Модата, за съжаление става все по-преходно, силно печелившо и силно задръстващо планетата с излишни артикули нещо. Дрехите са новата пластмаса, поне за мен и ако нещо ми харесва на Алеса, то това е стремежа им да се въздържат от свръхпроизводство. Не ги защитавам, аз също чакам, просто се стремя да планирам що-годе чакането, или пазарувам от другаде, ако имам съмнения в доставката..

# 217
Моята последна поръчка е от септември, след това така вдигнаха цените, че престанах. Да, имат симпатични неща, изобщо не отричам, но категорично не си заслужават цените в момента. Примерно едно не лошо ежедневно поло за 100 лв., колкото и да ми хваща окото е неразумна покупка за мен. Още повече, че не блестят с материи. Вчера една потребителка беше писала, че много й харесват новите рокли от плетиво, но ще връща, защото не си заслужава 200 лв. за такава дреха. Моето мнение е сходно.

# 218
Момичета, успявате ли да си вземете нещо интересно от намаленията на Алеса? Нали този месец трябва да пуснат?

# 219
Примера с майката си е много удачен, говорим за размер, не за стил. Има майки и майки, ако говорим за стил - просто някои дрехи на Алеса не са за Л размер и пак стигаме до размера.
Много добре разбрахте какво искам да кажа - впит потник в Л размер, оле мале.
Буболита, предложението за офис на куриер в друг град го предложих чисто и просто, като опция, в случай, че момичето много иска да е с дадената рокля, защото аз съм го правила /което вече казах/, но моя случай беше, че късно реших, че искам един панталон за повод. И ми го пратиха за един ден между другото.
Примера с майката не е удачен,защото най-вероятно вече и стила няма да е подходящ Но,има много млади жени,закръглени,пищни,да не кажа и модерни с тези си фигури,на които въобще не им пука да носят очертаващи клинове и панталони с висока талия,къси блузки и каквото още се сетите и които перфектно се вписват в Алиса визията,ако и размери имаше.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 20:35 от krystall

# 220
Какво трябва да носи една жена Л размер (което по алесините стандарти е предполагам около 60кг.)?
Уж млади модерни жени сте, а толкова ограничени....

# 221
´

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 21:17 от kolibribaby

# 222
Аз наистина не мога да разбера какъв е проблема с размерите. Като няма големи номера, има други брандове. Аз какво да кажа, като всичко от стандартните брандове в хс ми е голямо. И аз се чуствам дискриминирана, но на нйкой не му пука. А на Алеса номерацията ми е супер! Блузката е с заради синджирчето, панталона е хс.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 00:39 от Pavlina83

# 223
Упоменала съм, че трябва да има и по- малък от Хс, защото на много дами им е широк от доста модели. Не става дума за размери над М или над Л, защото не са ми необходими; а да си отговарят, а не всеки модел различно и да не е упоменато. Четене с разбиране май не се отдава всекиму

# 224
Ами за мен си отговарят, това се опитвам да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт