Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 38 929
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
Колибри, щом изказването на мнение за теб е "какво самочувствие само" ..
Добре, че пълня чашките, че да не ти е грозно, ако ме видиш някъде 🤣 /XS размер и двете неща/.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 08:43 от krystall

# 226
Ами ето например това е голям размер и въобще не го намирам за грозно или пошло 😂.Тук някой писаха за hourglass фигура ,тъй наречения пясъчен часовник и то това е секси ,красиво ,женствено и естестически .Салма Хаек ,Скарлет Йохансон ,Моника Белучи ,Джорджина Родригес все представителки на hourglass ,тук още се промотира кльощавото с кръглите импланти ,ами скука.Както каза някой задръстена работа .

# 227
Малко извън темата, но чантата Zarena ли е? ☺

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 10:09 от Pollinaa

# 228
Да, на Zarena. Жените, които давате за пример са супер, но те да предимно американки и латиноамериканки. Те нямат нищо общо като структура с българките, затова и размерите ни са различни. Аз не разбирам защо на нас трябва да ни се натрапва този модел с огромни мускулести крака и задни части, което изобщо не е характерно за нашите ширини, тя затова и тука тази мода не върви. Kristall, страхотно изглеждаш Heart

# 229
Оф, ми и аз съм задръстена, ама харесвам жени като Мая, по-едри не. Мими не ми харесва, прекалено е слаба. На снимките в сайта го докарва, ама на клипове си личи действителността и не ми харесва. Джорджина Родригез не ми харесва също и това е. Нито някоя от посочените. Но това не означава да почваме да се обиждаме!

# 230
Точно, ако една българка тренира, би станала като Мая, т.е. не би трябвало да има проблем с размерите. А ако не тренира, значи извивките са от наблягане на сладкото и въглехидратите, което не е и здравословно. Това бих си помислила аз, в общия случай, винаги има изключения...не ангажирам никой с мнението си.

# 231
Ами човек като обижда, получава същото. Нямате пас да обиждате жени с по- големи размери и да им определяте какво да носят, без и на Вас да го направят. Както масовата българка е тъмнокоса с матова кожа и дребничка, така има и сламеноруси със светли очи и едри или високи. Живи и здрави и всеки с предразсъдъците си явно.

# 232
Кои ние? Може ли по-кротко? 😃 И в Бг колко жени има със задници и плоски кореми като на Джорджина и т.н? Ние просто не сме такива. Ако има някоя, не е алеса единствената марка. Просто сме такъв фенотип в този край.

# 233
Вие, които изказвате мнение как дрехите не били за над С и размер Л в потник било леле майко. Изказвате мнение, аз също, като човек с желание да си намира произведени в България  хубави дрехи за нетипичната структура, вместо да храни чуждестранни гиганти . Лека вечер

# 234
Леле, момичета, недейте така! 😊 Накъде се е изместила темата само. Има си ниши, брандове, и като цяло дрехи за всяка жена. Мнението на един човек не трябва да е нападка към мнението на друг. Всеки има различни вкусове и изглед над нещата. Мими и Мая са преценили така, правилно или не, тяхна си работа. Други брандове пък нямат размер Хс, ами здраве да е.  За едно обаче сте много прави. Крайно време е да си уеднаквят размерите и да няма такива разминавания.

# 235
Аз обаче никъде не описах Л размер и нагоре, както теб малките - кокали, празни чашки за малките размери. Леко прекали ми се струва и темата страшно много се разводни. Ако имаш някакви претенции за размерите до които шият Алеса се обърни към тях.
Нека сме задръстени и ограничени, останалите дерзайте!

# 236
И аз на 23г бях 50 кг , но след 2 раждания и няколко години съм повече . Човек се променя .
Всеки има различен поглед на нещата , ако сега съм 50 кг , малко ще ми са .
 От М до Л не са много см .

# 237
Тука се говореше за дебелите с шкембетата и паласките, дето са им вън и висят от късите топове.  Аз в Бг толкова оформена и тренирана жена с такива извивки не съм срещала. Трябва си доста мускулна маса и доста спорт, за да е стегнато всичко, а не да виси. И все пак за моя вкус е too much.

# 238
Българите трябва да се научат да приемат различните от себе си. Светът е шарен и разнообразен. Не всяка жена е 160 см и 45 кг и в това няма нищо лошо. Колкото до дрехите и размерите, ако нещо не ти става, се ориентираш към друга марка и това е. И без това напоследък положението при алесите е доста чалгаджийско, преди не беше така 🙂

# 239
Аз няма да говоря за сантиметри и килограми ,но ще кажа само че във всички марки на световния пазар които съм си купувала съм ХС размер ,вие преценете от снимките ,но на Алеса панталони ХС е невъзможно да ми станат ,С зависи понякога да ,понякога не ,колко повече да се вталява от това ,че да ми стане детската им номерация ХС.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 22:01 от Наталия 83

Общи условия

Активация на акаунт