Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 37 827
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз си редактирах горния пост, но може и да не го видите, та затова ще напиша нов.
Чух се с момичетата, реагираха много бързо и проблемът беше отстранен. Обслужването на клиенти винаги им е било сила. Там нямам забележки.

Иначе да, Еконт доста са увеличили цените на доставките.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 13:59 от Мецани

# 706

Може ли мнения за тези които имат роклята дали се отпуска или свива при пране , че съм малко между два размера .

# 707
Какво да им е сила , ако не им се обадиш да им кажеш , другия път пак може по- Еконт да я пратят , тъкмо да им отпадне доставката . Ако не им се обадиш няма да гледат нищо .

# 708
  • София
Никога не съм имала проблем с отношението на консултантите и с обслужването. Няма как да кажа друго. Момичета оправиха проблема и съответно поеха доставката, която съм платила.

Малинка, нямам роклята, но от опит ще кажа, че ако си между 2 размера и избираш дреха по тялото, винаги заложи на по-големия размер, освен ако не е плетиво.

# 709
Никога не съм имала проблем с отношението на консултантите и с обслужването. Няма как да кажа друго. Момичета оправиха проблема и съответно поеха доставката, която съм платила.

Малинка, нямам роклята, но от опит ще кажа, че ако си между 2 размера и избираш дреха по тялото, винаги заложи на по-големия размер, освен ако не е плетиво.
идва ми прекалено дълга и щтръква от доло

# 710
Току-що си получих дънките Best I Ever Had след 1 месец чакане. Не знам дали си заслужаваше това чакане. Не са лоши, но като че ли имат лека разлика в страничния шев. Още не съм ги пробвала.
 Към тях получих и изненада - трябваше да заплатя 9 лв доставка на Еконт. Аз съм с Морано карта от не помня вече колко години и за Морано клиентките доставката и връщането е безплатно.

Допълвам: чух се с момичетата. Станало е някакво объркване с куриерите, заради стар адрес в профила ми. Проблемът бързо беше отстранен.
За каква разлика става дума? Шева ли е крив или нещо с плата има?

# 711

Тъй като от групата на Алеса изчезва няколко пъти пост на едно момиче за кода за 15% отстъпка, който сега дават за всички, добавям този скрийншот тук.

Драмата в този случай за Алеса и Мими като админ конкретно, е че се включихме Морано клиентките с въпрос "Какъв е смисълът да сме Морано, при все че редовно има кодове за 10 и 15%, достъпни за всички, поръчките ни отдавна не са с предимство и дрехите с дефекти се изпращат на нас?"

Вместо един нормален отговор, какъвто очакваме да получим от доста време, публикациите изчезват една след друга.

# 712
Здравейте, някой има ли роклята Make Me Smile, за да ме ориентира за размер? Поръчах XS от намалението, но вече сериозно мисля, че ще ми е малка и се чудя дали да я взимам изобщо.
Днес получих първата си пратка от намалението, в която беше Devilish Beauty роклята и това е първата дреха в S размер от тях, която ми е малка. Като цяло кройката е супер странна, което вероятно се дължи на различните материи. В горната част едвам я закопчах и не мога да дишам, а в долната ми е широка, виси и не седи добре. Та се чудя като не влизам в S от тази, да се занимавам ли изобщо с другата.

# 713
Пак ли дават код за 15 процента , за всичко ли важи ?
Да не мислите , че като морано сте дали повече пари сте нещо повече от другите Grinning няма какво да се направи това им е максималната отстъпка , не е направено да печелим ние , а те ... На печалба ще сме ако спрем да пазаруваме .Grinning Надявам се скоро да правя по- малко поръчки .

# 714
Не, аз лично не мисля, че съм нещо повече, като съм Морано, но явно привличат нови клиенти.
Моранотата сигурно са намалили поръчките и сега търсят нови пиленца за Алеса кафеза.
Аз получих първата поръчка
- неоновия бански е качествен, личи си. Долната част е двойно подплатена, а на горната чашките са добре оформени. Цвета е супер също. Ще изчакам и белия Арми бански и ще видя кое да си оставя.
- долната част бански в синьо, с високата талия ми хареса как стои, тоест аз знаех, че ще е така, защото имах розово, но цвета е по-блед от това в сайта.
- розовото боди - едва се напъхах, доста е по мен, стои красиво, но му се чудя общо взето.
- едно боди памучно имаха с 3/4 ръкав и гумена емблема включено в намалението, то има една черта отпред, като дефект, лъскаво стои едно, все едно като леко изгорено или нз и аз как да ви го обясня и него ще го върна със сигурност.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 11:32 от krystall

# 715
Трудно се печелят клиенти за пуловер за 120 лв , повечето хора предпочитат по- евтини неща .

# 716
Трудно се печелят клиенти за пуловер за 120 лв , повечето хора предпочитат по- евтини неща .

И 150 да ги направят пак ще има луди (май като мен) ...за жалост...Аз не обичам пуловери и не нося почти,но пък другите дрехи като поръчвам е същото.Те пак са с ужасна надценка.
Гледам и  ботите,които бяха по 140-150лв преди увеличението ги разграбиха сега на по 200лв  с 30 %намаление.И все пак са останали доста налични,но за тези стари модели и тази цена е нормално.
Иначе Морано въобще не значи вече нищо.
Сигурно  имат   едни 20-30 хиляди клиентки  Морано,ако не и повече.
За тях е по-важно да си привличат нови клиентки и съответно пускат тези  10-15% постоянно.
От намалението поръчах 8 артикула и съм  супер доволна.Ще върна само един ватиран комплект (зеления  със сърца и перли).

# 717
Я покажи да видим или поне кои са. Simple Smile

# 718
Снимки не обичам да качвам,но ако нещо като размер или материя ви интересува  ще кача или ще пратя на лични.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 10:30 от Edelvais123

# 719
Да, точно такива снимки имах предвид. Simple Smile
Черното поло как е, аз го бях поръчвала в бяло и го върнах, защото беше прозрачно и гадна материя.

Общи условия

Активация на акаунт