Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 37 810
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
На мен вече много малко неща ми харесват и връщам доста в последно време .  Еднотипните неща омръзват .

# 76
Да и на мен ,омръзват еднотипните .Нищо впечатляващо в последно време

# 77
  • Пловдив
Аз си поръчах синята рокля с чантата и я чакам края на декември. Дано да е добре като качество, а и да ми стане, че както знаем нямат универсална номерация те 😄

Поръчах и черната плетена midi рокля, поне да се видя в нея и да я пробвам. Гледам я от известно време, готина изглежда. И се радвам, че я има в такава дължина, защото съм с 2 годишно , след което постоянно се навеждам и с къса рокля не става 😄

# 78

Това е пуловера след 3 часово носене (може и да няма толкова) и пране по техните изисквания (30 градуса и 800 центрофуга, и съм го пуснала на програма за деликатни тъкани………….) Първите 2 снимки са на лицевата част, вторите две - отвътре. Спирам с коментарите до тук. Сега ще им звънна да си откажа и роклята с чантата от плетиво. ТолкоЗ от мен. Аман….
Поправка: черните къси косми са от кучето ми. Като го сложих да го снимам легна на него, даже не си направих труда да се скарам на животинката… 🤭

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 13:12 от posh95

# 79
Аз видях тази снимка във фб. Момичето твърди, че са носени 1 седмица. Моите бежови боти още са с етикет, защото не съм сигурна ще ги нося ли. Сега възнамерявам да им ги изпратя, заедно със зелената ветовка (супер обикновена за 160лв) зеленият клин, който още при меренето пусна бримка, зелената парка, която още мотая, не помня пусках ли снимки, май да, и ще съм с близо 1000лв напред. 😂

# 80
Същата материя са като миналата година . От вътре така стават , с машината за пилинг бива , но пак не са като нови .
Те бяха пуснали пост , че имат проблем с телефоните нещо и няма връзка .
И аз чакам рокля с чантичка .

# 81
Аз видях тази снимка във фб. Момичето твърди, че са носени 1 седмица. Моите бежови боти още са с етикет, защото не съм сигурна ще ги нося ли. Сега възнамерявам да им ги изпратя, заедно със зелената ветовка (супер обикновена за 160лв) зеленият клин, който още при меренето пусна бримка, зелената парка, която още мотая, не помня пусках ли снимки, май да, и ще съм с близо 1000лв напред. 😂

Според мен иди и си ги похарчи при някой друг бранд, макар и за по-малко неща, ама да знаеш за какво си си дала парите. Не знам какви проблеми имат с телефоните, звъннах им и си отказах роклята. Склонна съм да вярвам на момичето за кубинките, виждайки резултата от единичното обличане на моя пуловер и този му вид след първото пране. Почнаха да се подиграват наистина вече с клиентите си.

# 82
То като се има предвид кога чи пуснаха ботите и кога почнаха да ги получават хората, няма как да хи е носила повече от месец, даже е много (това ако предположим, че преувеличава, че са носени само седмица) ама пак?!? Даваш 300 кинта и гайките почват да изпадат!!

# 83
Еми, толкова. Хората си купуват за по 150-200лв и ги изкарват по 2 сезона, тук едва ли има месец. На ева лонгория имам десетки чифтове вече, боти, летни сандали, на платформи, на ток, от порядъка на +/- 300лв. Ще ви пусна снимки на обувки, които са купувани преди 2 сезона. Смазани от носене. Естествена кожа, нямаха даже 300. Като нови. На алеса даваш някакви измислени пари и 1 сезон да не могат да те изкарат… Жалка история.

# 84
На Ева Лонгория изглеждат много добре обувките .
Ами то не е за да изкара , а да може да си с Алеса , аз мислех че са качествени обувките , поне първите ми маратонки са такива .
Аз съм се отказала от техните обувки .

# 85
  • Варна
Няма никакво значение дали една седмица или един месец са носени, недопустимо е. Това с бобчетата на първото обличане - също. Пишете им, звънете им и ги казвайте тия неща, иначе никога няма да вдигнат качеството.

# 86
Абсурдно е дрехи струващи толкова пари да стават на "парцал" след 2-3 носене! За тези пари трябва да отговаря качеството на плат,шев изработка, имам едно скрънчи от тях след 3-4 носене стана на бримки....Естесвена кожа да се набръчка така няма как имам обувки на Пума за 130 са взимани не са се  набръчкали така както Алесените блузи на пума още ме карат не са мръднали не са се разтегнали нито нищо! Струващи доста по-малко от Алесса
това си е мое мнение не го приемайте като критика Simple Smile

# 87

Това са сандалите на Алеса “take me to Miami”,елемента  който  играе ролята на каишка и се закопчава върху глезена пада постоянно ,никога не съм ги обувала ,все още с таговете

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 15:56 от Наталия 83

# 88

Това е пуловера след 3 часово носене (може и да няма толкова) и пране по техните изисквания (30 градуса и 800 центрофуга, и съм го пуснала на програма за деликатни тъкани………….) Първите 2 снимки са на лицевата част, вторите две - отвътре. Спирам с коментарите до тук. Сега ще им звънна да си откажа и роклята с чантата от плетиво. ТолкоЗ от мен. Аман….
Поправка: черните къси косми са от кучето ми. Като го сложих да го снимам легна на него, даже не си направих труда да се скарам на животинката… 🤭

Същият ефект го получих и аз ,само че на това поло-от две носения:
https://alessa.bg/focus-on-myself-polo-ot-pletivo-ecru#current_category=knitted

# 89
И да им звъним… нищо няма да се промени. Ще се промени като още 10 като мен си откажат поръчките и спрат да поръчват. Ако им звънна, ще трябва да слушам извиненията от сорта.. “ами много съжаляваме да го чуем, бла-бла, ей ти 15% още отстъпка да млъкнеш”…

Общи условия

Активация на акаунт