Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 38 949
  • 786
  •   1
Отговори
# 495
Това палтенце някой има ли го, за да даде мнение.

# 496
В момента могат да се намерят много по-изгодни и хубави палта от тези на Алеса, а и не ми харесва, че техните са вталени, което в момента изобщо не е актуално. Не че не си нося любимите вталени палта, които си имам от преди, но сега не бих купила такъв модел.

# 497
Може да са модерни овърсайз и правите модели, но на мен не ми харесват изобщо такива дрехи, като цяло. Харесва ми да са изляти по тялото. Имам свободно палто от последните на Avin и само се чудя кога да го пусна за продажба.
В момента могат да се намерят много по-изгодни и хубави палта от тези на Алеса, а и не ми харесва, че техните са вталени, което в момента изобщо не е актуално. Не че не си нося любимите вталени палта, които си имам от преди, но сега не бих купила такъв модел.

# 498
  • Бургас/София
Мда, и на мен правите кройки не ми допадат и не ми стоят добре. Получих си розовото палто Endless passion. S размер в долната част обаче изглежда все едно съм заела палтото на човек два размера над моя. В горната е добре и съответно мисля, че XS ще ми е малко, та в заключение -  кройката не е моята, иначе палтото е много топло и меко.
От поло Style Practice съм очарована - тъничка и супер нежна материя, идеално си отговаря на размера. Ще си поръчам и military цвят ако се появи размер.

# 499
И аз не харесвах свободните модели, но миналата година забременях и по принуда започнах да си купувам oversize връхни дрехи, защото не исках да купувам такива за бременни и така взех, че ги харесах.
Кои модели според вас ще са намалени?

# 500
И аз се интересувам от намалението. Досега никога не съм си купувала намалените неща, все не мога да ги сваря и нямам нерви да им чакам вечно забиващия сайт. По принцип колко неща пускат намалени? Да знам дали да се надявам, че ако са 10-15 за мен няма смисъл...

# 501
Мда, и на мен правите кройки не ми допадат и не ми стоят добре. Получих си розовото палто Endless passion. S размер в долната част обаче изглежда все едно съм заела палтото на човек два размера над моя. В горната е добре и съответно мисля, че XS ще ми е малко, та в заключение -  кройката не е моята, иначе палтото е много топло и меко.
От поло Style Practice съм очарована - тъничка и супер нежна материя, идеално си отговаря на размера. Ще си поръчам и military цвят ако се появи размер.

Може ли да покажеш розовото палто ако ти се занимава? Аз моето нали го отказах, барабар с роклята с чантата от плетиво като ме ядосаха…

# 502
Мецани, харесаха ми дънките и то много. За жалост имат малка забележка на плата отзад с която аз не съм съгласна....и са последна бройка от размера. Ще чакам или да ги преиздадат или да върнат някой брой защото много ги искам. Еластични са и удобни и наистина съжалявам че не съм ги поръчала по-рано. Сега увисвам без тях ...
Надявам се заради успеха, който имат да ги преиздадат, въпреки че по телефона казаха че не се очаква преиздаване на този модел ☹️

# 503
Има развитие с касовата бележка на ботите. Поръчах пуловер на една приятелка направо на нейния адрес и сега ми звънят да ми я пращат там при нейната поръчка. И аз казах, че няма как да си я взема, ако може да я изпратят до мен, в близък за мен офис. И сега ще ми я пращат с тъмните дънки, които веднага поръчах щом излязоха, но щели да са налични след 21-22 януари! Скръндзят им се 3лв за доставка и това е. И мен удариха с 4.50, като ми ги върнаха за моя сметка и не казаха защо, при положение, че съм с карта.😅 Понякога имам чувството, че не мислят какво правят....добре че се обадиха да питат поне! Че ако я пратят там без да знам, тя я ме пита кво е, я не, можеше направо да я изхвърли. Та така....

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 11:00 от Море

# 504
Има развитие с касовата бележка на ботите. Поръчах пуловер на една приятелка направо на нейния адрес и сега ми звънят да ми я пращат там при нейната поръчка. И аз казах, че няма как да си я взема, ако може да я изпратят до мен, в близък за мен офис. И сега ще ми я пращат с тъмните дънки, които веднага поръчах щом излязоха, но щели да са налични след 21-22 януари! Скръндзят им се 3лв за доставка и това е. И мен удариха с 4.50, като ми ги върнаха за моя сметка и не казаха защо, при положение, че съм с карта.😅 Понякога имам чувството, че не мислят какво правят....добре че се обадиха да питат поне! Че ако я пратят там без да знам, тя я ме пита кво е, я не, можеше направо да я изхвърли. Та така....

Ще се обръщаш ли към КЗП?

# 505
Смятам да се свържа с тях, да.

# 506
Мецани, харесаха ми дънките и то много. За жалост имат малка забележка на плата отзад с която аз не съм съгласна....и са последна бройка от размера. Ще чакам или да ги преиздадат или да върнат някой брой защото много ги искам. Еластични са и удобни и наистина съжалявам че не съм ги поръчала по-рано. Сега увисвам без тях ...
Надявам се заради успеха, който имат да ги преиздадат, въпреки че по телефона казаха че не се очаква преиздаване на този модел ☹
Кои  дънки са това?

# 507
Здравейте, бих искала да попитам притежателките на зелената парка, как я поддържате, по-специално белия пух? Моята е взета тази зима и още не съм я носила. Честно казано, малко се притеснявам за белите елементи по джобовете и ръкавите. Извинявам се предварително, ако вече е било коментирано.

# 508
  • Пловдив
Тази парка, колкото и да е красива, не е измислена практично. На най-проблемните зони е бял пух. Имам бяло яке и колкото и да го пазя и внимавам, на ръкавите винаги се зацапва. Ако сложа грим пък е абсурд да запазя яката. Но е шушляк и позволява често пране.
 Не бих купила парката. След 2 месеца употреба няма да става дори за продажба.

# 509
Да, и аз точно това си мисля, на местата дето най-много се цапа е бяло пухче, което ми се струва няма да изкара дълго. Аз още си чакам парката от Абаут ю, пишеше че трябва да дойде вчера или онзи ден, но нещо се бави. Иначе на Алеса бежовата пак е с такива бели неща, но пък е промазка, не деним и не знам дали няма да е по-издръжлива на пране.

Общи условия

Активация на акаунт