вашият класически хомеопат във Варна

• 250 637
  • 943
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  Simple Smile Аз водя детето си при Искра Капинчева. Много съм доволна, досега винаги му е помагала. Преди това го водех при Елиа Костова, също му помагаше, но ни излизаше много скъпо нейното лечение, през ден по 25 лв. за проследяване на болестта  Crazy

А как са цените при Капинчева?

# 136
За Капинчева занам че не взима скъпо. Около 20 лв.
Ние също бяхме при Елиа Костова. Не съм доволна. Не си вдига телефона, не си помни хомеопатичното което е изписала на детето.  Не се чувствах спокойна че детето ми е в добри ръце. Така и не ни помогна. Абсолютна липса на ангажираност от нейна страна. Също и от добавките на Тиян Ши които купих не съм видяла резултат. Знам  от познати за случай в който детето влезе в болница след лечението на Костова, но няма да изпадам в подробности.
Сега сме при доктор Хаджиева. Коренна разлика в отношението към пациентите. Препоръчвам я  Peace

# 137
Ние също бяхме при Елиа Костова. Не съм доволна. Не си вдига телефона, не си помни хомеопатичното което е изписала на детето.  Не се чувствах спокойна че детето ми е в добри ръце. Така и не ни помогна. Абсолютна липса на ангажираност от нейна страна. Също и от добавките на Тиян Ши които купих не съм видяла резултат. Знам  от познати за случай в който детето влезе в болница след лечението на Костова, но няма да изпадам в подробности.
Ей, значи не се е променила отпреди 4 години,когато се пробвах при нея. Не си е взела поука от пациентите си.
Аз не те познавам, но ние също стигнахме до болница, поради горните причини.

# 138
  • Варна
Здравейте  Simple Smile Аз водя детето си при Искра Капинчева. Много съм доволна, досега винаги му е помагала. Преди това го водех при Елиа Костова, също му помагаше, но ни излизаше много скъпо нейното лечение, през ден по 25 лв. за проследяване на болестта  Crazy
А как са цените при Капинчева?
Първото посещение струва 20 лв. След това вече прегледите са по 15 лв., като за проследяване на болестта не взима пари. Това са цените за дете, не знам дали за възрастни са такива.

# 139
Доня Туфиня примера е съвсем пресен от миналия месец. Както и да е, явно жената толкова може. ooooh!

# 140
Др Кремена Хаджиева - адрес Христо Попович 36 Б ет.1 ап.1

Трудно ми е да съчетавам необходимоста от болничен за мен при по-дългите периоди на боледуване на малката и по-бавните резултати от хомеопатията. Как ги  съчетавате вие?

Джи питата на дъщерите ми  ме "санкционират" като разберат , че сме посещавали хомеопат = няма направления за мен!

# 141
  • Varna
Може ли някой да ми каже цените при Джеджев - първичен преглед и след това?

# 142
А какви са цените на д-р Хаджиева и прави ли посещения по домовете за остри съсътояния?

# 143
Току що бях на преглед при него и останах с добри впечатления. Цени не искам да споменавам, координатите му ги има по-напред в темата.

# 144
Току що бях на преглед при него и останах с добри впечатления. Цени не искам да споменавам, координатите му ги има по-напред в темата.
защо да не се споменават цени, нали темата е и за това? Нека да знаят хората, които се интересуват.

# 145
  • Варна
Здравейте, момичета!

Търся педиатър- хомеопат. Да ми препоръчате някой, при който да запиша бебето си след като се роди?

# 146
защо да не се споменават цени, нали темата е и за това? Нека да знаят хората, които се интересуват.
Ами не знам, не ми се струва удачно да коментирам кой колко взема и защо. По-важното е кой си върши работата добре, така че по-хубаво е тук да се споделят мнения, а не цени. Освен това отговора на този въпрос също е даден по-напред в темата, преди координатите му.  Peace

# 147
Преди година Джеджев вземаше по 30лв за всичко - първичен, вторичен, все тая - по 30лв.

Добър е като специалист, проблемът е че не може да се разчита на него!
Преди година и половина бяхме с Мартин в болницата заради фибрилен гърч, решиха да ни задържат за 2-3 дни, за да сме сигурни, че всичко е ок (и от Св.Марина да могат да дръпнат някой лев от ЗК) - тъй като кабинетът на Джеджев също е в Св. Марина първото нещо, което направих беше да му звънна - отговорът беше, че нямал свободни часове и сега не можел да ни обърне внимание. Помолих го да слезе от 8 етаж (мисля, че там му беше кабинета) до първия - Спешното отделение, за да види Марти!

Това беше последният ни телефонен разговор!

# 148
Преди година Джеджев вземаше по 30лв за всичко - първичен, вторичен, все тая - по 30лв.

Добър е като специалист, проблемът е че не може да се разчита на него!
Преди година и половина бяхме с Мартин в болницата заради фибрилен гърч, решиха да ни задържат за 2-3 дни, за да сме сигурни, че всичко е ок (и от Св.Марина да могат да дръпнат някой лев от ЗК) - тъй като кабинетът на Джеджев също е в Св. Марина първото нещо, което направих беше да му звънна - отговорът беше, че нямал свободни часове и сега не можел да ни обърне внимание. Помолих го да слезе от 8 етаж (мисля, че там му беше кабинета) до първия - Спешното отделение, за да види Марти!

Това беше последният ни телефонен разговор!
По същата причина и ние не сме вече при него! Първото ни сериозно заболяване, беше казал че ще дойде да я види, естествено с/у заплащане/ даже трябваше да го чакам на спирката ад го взема или нещо такова/, но не дойде чакахме го 4 часа!!!, през които аз разбира се му звъних, първо беше в Кауфланд, после Метро, после не знам къде............Няма проблем по принцип, но защо трябваше да ме вързва да чакам не разбрах newsm78 А детето естествено накрая се озова в спешен, където знаете как лекуват!!!

# 149
  • Varna
Ау направо ме отчаяхте!А ние вече бяхме на преглед при него...
За сега първите ми впечатления са добри и искрено се надявам и за напред да е така Praynig (то какво ли друго ми остава)

Общи условия

Активация на акаунт