вашият класически хомеопат във Варна

• 250 581
  • 943
  •   1
Отговори
# 105
д-р Хаджиева е от там и преди преглеждаше в Аспарухово.
Звънни и в кабинета погоре има телефона и ще ти каже.

# 106
Благодаря ти за отговора.   bouquet

# 107
Сина ми заеква от 3 години,от една година посещаваме логопед.Преди 3 месеца почнахме и хомеопатия при д-р Миронска има подобрение, заеква по-малко и е малко по спокоен от преди. Препоръчвам и на други майки да опитат хомеопатично лечение, но задължително и посещение при логопед.

# 108
Здравейте!
Ние / включително и аз Laughing/ ходим при д-р Капинчева и засега съм доволна.
Първоначалния преглед за дете е 20 лв, 30 лв възрастен, при проследяване на заболяването 15 лв.
Като мен специално ме извика да ме "види" , защото ми бяха предписали силни лекарства след годишния ми преглед при генеколог  Embarassed и нищо не ми взе Peace

# 109
  • Варна
Здравейте! Някой знае ли кога преглежда Искра Капинчева? Не мога да се свържа с нея, за да я питам лично. Благодаря за информацията!

# 110
Здравейте!

Тук се говори конкретно за лекари.
Но Аз искам да попитам за здравословни проблеми.

Тоест въпроса ми е хомеопатията може ли да помогне при проблеми с гръбнака и в каква степен точно. Тоест какво може да се очаква.

Проблеми като остеохондроза, спондилоза, дископатия, дискова херни, спондилолистеза, костна стеноза и др.

# 111
Ясена има такава тема в подфорума за хомеопатия .
Задай въпроса си там. Peace

# 112
  • Варна
Здравейте!

Тук се говори конкретно за лекари.
Но Аз искам да попитам за здравословни проблеми.

Тоест въпроса ми е хомеопатията може ли да помогне при проблеми с гръбнака и в каква степен точно. Тоест какво може да се очаква.

Проблеми като остеохондроза, спондилоза, дископатия, дискова херни, спондилолистеза, костна стеноза и др.

Здравей Ясена,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328577.0
в тази тема отговаря класичски хомеопат към който можеш да се допиташ, той най-точно може да ти отговори!

# 113
  • EU
много теми за хомеопатите във варна прочетох, но всички ми се струват кратки, непълни и в крайна сметка незадоволителни. затова реших да пусна тази анкета, която да служи за обърканите майки като мен.

нека всички, които са доволни от класиеския си хомеопат се възползват от случая да го рекламират, надявам се не е против правилата newsm78

Благодаря за отзивчивостта  bouquet
Чак сега виждам темата ooooh! изчетох я цялата, от 8г се лекуваме цялото семейство при д-р Хаджиева (включтелно и котето Laughing)'
През тези години, не съм мислила да я сменям или да търся др. хомеопат Simple Smile

# 114
Д-р Хаджиева ме излекува от нещо което другите лекари неможаха. Много съм доволна и благодарна.

# 115
  • Варна
Д-р Кремена Хаджиева  Peace
Имах отит, който не се повлия от антибиотика изписан от "специалист". Напротив, вдигнах температура, втрисане. След посещението си при Д-р Хаджиева  се подобрих още на следващия ден. Водя детето си при нея, за сега се справя успешно с кашлици и хрема.

# 116
Здравейте.
Някой ходил ли е при д-р Джеджев и какви са впечатленията ви?
Благодаря ви предварително.

# 117
Здравейте.
Някой ходил ли е при д-р Джеджев и какви са впечатленията ви?
Благодаря ви предварително.

прочети цялата тема, писано е за него

# 118
  • Варна
Здравейте  Simple Smile Аз водя детето си при Искра Капинчева. Много съм доволна, досега винаги му е помагала. Преди това го водех при Елиа Костова, също му помагаше, но ни излизаше много скъпо нейното лечение, през ден по 25 лв. за проследяване на болестта  Crazy

# 119
Здравейте искам и аз да попитам за д-р Джеджев, никаде в темата не пиши колко е първичния преглед и доволни ли сте от него? Ние ходихме при Капинчева, но не съм много доволна - интервюто продължи много малко, имах чуството че ни претупва, а и не виждам резултат засега... Незнам да оставаме ли при нея или да се ориентирам към друг хомеопат....

Общи условия

Активация на акаунт