Изневяра

• 11 616
  • 275
  •   1
Отговори
# 15
Докато съм била във връзка съм нямала проблем с изневяра. Бяхме скъсали за около 1месец и тогава и двамата бяхме спали с други. После се събрахме,аз нямах проблем, при него малко по-трудно беше. Опитваше се да натяква. Но нещата се наредиха,забравиха се. Така че е до човек, до егото,дали можеш да преглътнеш

# 16
Щом е отишъл сам няма да живее като отшелник. Пет месеца са това, а той е здрав мъж, предполагам. Не отговори защо не си заминала с него.

# 17
E не драматизирай и не преигравай де! Нали съжалява!
Опитай се да простиш щом го обичаш.
Намерете начин да сте заедно - така от разстояние няма да ви се получи....

# 18
  • SF
Щом го приемаш случилото се за глупост, защо се терзаеш? Явно ще си продължите така. Не знам на каква възраст сте, но след покаянието хормоните му няма да спрат да функционират и ако сте разделени, мераците ще се появяват. За млад мъж 5 месеца без секс са си изпитание.
Лошото е, че от "само секс" на "само секс", в някакъв момент може да се появи и интерес. Достатъчно е някоя да му откаже или да започне да го мотае, и хоп!!! - фиксирал се е върху нея. Не ви познавам  - по принцип говоря.
Ти искаш съвети само от жени, които са приели изневярата, за да ти помогнат и ти да я приемеш, което означава, че си навита да я приемеш. Половината работа по приемането е свършена.
Аз не бих.

# 19
  • София
Пиши я бѐгала тая работа.
Пет години гаджета, накрая и раздяла, а не общ път…

# 20
Дълги връзки като вашата от по над 2-3 години или свършват със сватба и бебе или всеки по пътя си.
Без сериозна развръзка се стига до изневери, не е от 5 месеца без секс, досега ни един мъж не се е гътнал.

# 21
  • ☀️София / London🌂
Е как така хем тотален шок, хем вече" знам, че ще простя"Rolling Eyes
Мале каква добра душа си !
Ако той беше на твоето място? Щеше ли да ти прости?
Успех! Поне го попържи малко преди да заметеш нещата под килима.
п.с ако сега изневерява след 4 години връзка, не ми се мисли какво ще е като те върже с брак и деца и навъртите още няколко години и навлезете в "еднообразното всекидневие".

# 22
На колко години сте, сигурна ли си, че е за първи път? Ако е така, наистина може да съжалява човека.
А личното ми мнение е, че ще се повтори, потрети, попети. Връзка с разклатено доверие е ад, постоянно ще се питаш "дали".

# 23
Аз простих изневяра, направо паралелна връзка си беше. Не го изкарвам като голямо геройство, нито се срамувам да призная, че приех "разкаялия се грешник ". Простих от душа, от любов и от чист егоизъм - нямаше да оцелея психически, ако не се бях отърсила от гнева и болката. След това не съм натяквала нито веднъж, не съм била подозрителна, не съм ровила в телефона му ,не беше нужно това, защото със сигурност щях да усетя признаците при повторна забежка. Вероятно някои мъже могат да се крият добре, но моят не е от тях.
В крайна сметка бракът ми приключи именно заради тази прошка. Малко парадоксално, обаче механизмът е такъв - престъпление и наказание, образно казано, а после реабилитация. Аз го лиших от наказанието, което усещаше, че заслужава и в резултат на това той ме намрази дотолкова, че бракът ни стана ад и избягах с децата. Абе общо взето удължих агонията Joy

# 24
  • София
Как да ти дадем адекватни съвети за твоя случай, ако не знаем подробностите за него? Всяка такава ситуация е строго индивидуална. На мен ми звучи съмнително цялата работа и не мога да взема описаното насериозно. Какво са направили други хора няма никакво значение, защото това са други хора, в други обстоятелства.

# 25
  • SF
За да знаеш подробности, трябва да изядеш една торба сол с някого. И пак зависи от темперамента, дали няма да скочи и да те изненада. И да изненада сам себе си.
Ако човекът е на 25 години, това е трансформация, в продължение на четвърт век. От разказа на разочарованото му гадже, ще разбереш само нейното субективно отношение към него.

Обективните подробности са: мъж, (млад), в Германия, сам.

# 26
Eva+ , евала за силата, за контрола и разбирането на емоциите! Рядко срещано е!
За мен е правилно да се даде шанс щом още има обич и дълбоки чувства извън егото, че някой ти е ползвал играчката.
За едно обаче не си права - нямаш ни грам вина за това, което е мъжа ти и в което са се превърнали отношенията ви. Ако въобще те е намразил е било, защото не е харесвал себе си, виждайки се в очите ти ... /ако ме разбираш/. За да оправдаеш собствената си мезрзост ти трябва да виждаш мерзост, а ако насреща е само чиста любов сам виждаш какво си и не можеш да понесеш гледката на отражението си. Дано ме разбра!

# 27
Разбрах те, Дорис,  но човек трябва да търси вината и у себе си...ако всичко е било наред между нас, никоя чужда булка не би могла да се включи. А за после...никого не обвинявам. Взех грешно решение, провалих се, близах рани и после си простих. Животът продължава.

# 28
Преди години ми се случи същото и приключих връзката в същия ден, след като разбрах. Прецених, че не искам да инвестирам още време с човек, който напълно е изгубил доверието ми.

Авторке, не можем да ти кажем какво да правиш, но определено заслужаваш повече Heart

# 29
Не знам с какъв акъл взимате решение да живеете отделно за поне за пет месеца и разчитате, че ще сте си като едни монаси или отшелници. Ето ги и последствията. Щом имаш желание да простиш, прощаваш и вече си стоиш до любимия.

Така на километри дългосрочно - само с разбирането, че ще се разтоварвате с други и че може да започне нова любов за единия или за двамата.

Общи условия

Активация на акаунт