Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви термини се използват в темата?
Какви съвети бяха дадени относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода?
Какви са мненията относно участието в зимна ваканция по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви термини се използват в темата?
-
Какви съвети бяха дадени относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода?
Участниците споделиха своя опит и съвети относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода. Те обсъдиха възможни причини, като уринарна инконтиненция по време на бременност, вагинално течение и значението на консултацията с лекар. Освен това бяха дадени препоръки за консултиране с неонаталог/педиатър при възникване на въпроси относно преждевременно раждане и приемането на инжекции за дробове.
-
Какви са мненията относно участието в зимна ваканция по време на бременност?
-
Какви съвети бяха дадени за справяне със стягането по време на бременност?
-
Какво е дексаметазон и за какво се използва?
На първото ми раждане бях в чудесно настроение, започна с изтичане на води и на 4 см разкритие болките хич не ми понесоха. Упойката ми спести много. От изтичането на водите до края - 13 часа. Но това е напълно нормално за първо раждане все пак. Единствено бих посъветвала, ако раждате с упойка, да говорите с аанестезиологът преди да ви поставят упойката и да предупредите, че искате да усещате напъните. На мен ми сложиха явно твърде много и направо ме итряза. Бях много неефективна и това ме изплаши. Сега за второто предпопитам по-малко упойка, повече болка, но да имам усещания.
Мен много ме е страх от това събитие и ще се радвам да му обърнем малко внимание
Нямам спеьиална възглавница за бременни, но една съвсем обикновена върши чудеса. От няколкп дни заспивам с нея като пън.

Точно преди 24 години, съм се появила на този свят, а майка ми вместо на маса е била в болницата