Частни училища - информативно-дискусионна тема - 57

• 58 855
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
Че то за първи клас останаха ли адекватни частни училища?

# 211
През последните 2-3 години няма отпаднали деца след ПУК.

# 212
  • София, България
Пиша за СС. В момента още не са пратили договори за първи клас, по 2-3 деца от клас хич не е малко. В момента класовете в ПУК са по 14 дечица. Конкуренцията е голяма, всички дечица много се стараят, просто не виждам как биха могли да се освободят по 2-3 места от клас, освен ако самите деца не се отпишат.

# 213

Това не отговаря на истината.

Всъщност след ПУК, доколкото знам преценката не е само на база успех и постижения в учението.

Всяка година си пишем обяснения за едни и същи прости сметки. Пребройте се сега колко общо са децата във випуска. Запомнете колко бройки са обявени в 1 клас. И догодина пак се пребройте от колко деца е випуска. И ще сметнете колко точно са отпаднали.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 21:52 от Fancy

# 214
  • в страната на чудесата
Нот, 20-на връзкари много разводняват обстановката. Вероятно са 1-2 в клас. Иначе драма с успеха и дисциплината Simple Smile

# 215
Като Ви чета се радвам , че не сме приети.
Някой беше ли на презентация на Прогресивна гимназия. Тази година се очертава трудна за нас трябва да пласирам 😬две деца , един в 1 клас , другия в 8 клас.

# 216
За конкретната година, когато кандидатствахме ние, наистина нямаше отпаднали деца. Нямам престава дали се е запазила тенденцията и през следващите години. Не знам дали се запълват всички обявени места за прием за 1-ви клас.

Това не отговаря на истината.

Всъщност след ПУК, доколкото знам преценката не е само на база успех и постижения в учението.

Всяка година си пишем обяснения за едни и същи прости сметки. Пребройте се сега колко общо са децата във випуска. Запомнете колко бройки са обявени в 1 клас. И догодина пак се пребройте от колко деца е випуска. И ще сметнете колко точно са отпаднали.

# 217
Запълват се абсолютно винаги, даже понякога приемат и повече от обявените. Wink

АКо в ПУК са били 70 приети деца, а в 1 клас 78, каквато е стандартна бройка, няма вариянт да не са отпаднали. Аз лично следя всяка година обявените места за 1 клас и не помня последните години да е имало по-малко от 10-12-15 обявени места. Проста аритметика, на която аз вярвам повече, отколкото на казаното от някой...

# 218
  • София
Идвам да кажа, че се запознах с дете, завършило Увекинд и не знае немски. Не бях виждала/чувала за такова, ама на - с очите си го видях и разпитах.

# 219
Идвам да кажа, че се запознах с дете, завършило Увекинд и не знае немски. Не бях виждала/чувала за такова, ама на - с очите си го видях и разпитах.

Е на мен мазоли ми излязоха на пръстите да го пиша това тук.... Nerd

Посредственост и защитена среда.

# 220
  • София
Обаче познавам от там и другите - с перфектни немски и английски и чудесни университети в чужбина.
Просто си признавам, че не споря ей така за спора.
Наистина предпочитам защитена среда по много параграфи.

# 221
Лейче, идеята, че всички връзкари са тъпанари е принципно погрешна. Ей ги тука, четат, пишат, смятат, колко пък да са по-зле от собственото ПУК производство. Но по ред причини приемът се е преместил на 5 години и след това гориш.

# 222
Здравейте, ще се радвам някой да сподели мнение и отзиви за ЧОУ Азбуки. Благодаря предварително!

# 223
Обаче познавам от там и другите - с перфектни немски и английски и чудесни университети в чужбина.

E, то и аз познавам с добър немски. Ама надграждан над Увекинд в Гьоте + частни уроци = трите едновременно.
Та се питам за какво друго ми е Увекинд? Немският е зле, основни предмети - зле. Само заради защитеност? Ами , че и други не толкова посредствени предлагат защитеност, пък и малко знания отгоре.

# 224

E, то и аз познавам с добър немски. Ама надграждан над Увекинд в Гьоте + частни уроци = трите едновременно.
Та се питам за какво друго ми е Увекинд? Немският е зле, основни предмети - зле. Само заради защитеност? Ами , че и други не толкова посредствени предлагат защитеност, пък и малко знания отгоре.

Нали знаеш, че Уве не се рекламират като немско училище а като IB-такова.
Затова и вкараха английски май от 2 клас.

Здравейте, ще се радвам някой да сподели мнение и отзиви за ЧОУ Азбуки. Благодаря предварително!
Предполагам, че прочетохте последните теми.
Мога да споделя косвен мнение, но зависи вас какво ви интересува.

Общи условия

Активация на акаунт