За пореден път мама дрешките брои, кога ли ЯНУАРЧЕ ще се появи Тема 5

• 51 338
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Мами от тази нощ започна да ме боли кръста това признак ли е че раждането наближава

Не е задължително. За някои менструалните болки са си съпътстващи през голяма част.
Мен ме боли от около две седмици и АГ каза че си е в реда на нещата.

# 166
Успех, но щом лекарката ти е казала да ходиш към болницата, няма какво да се чудиш според мен и да питаш тук, ами направо тръгвай:) !

Само да кажа, не искам да се заяждам, но може ли подобни снимки да са в скрит текст? Леко е неприятно, а и на някои хора им призлява при подобни гледки?

# 167
Успех, но щом лекарката ти е казала да ходиш към болницата, няма какво да се чудиш според мен и да питаш тук, ами направо тръгвай:) !

Само да кажа, не искам да се заяждам, но може ли подобни снимки да са в скрит текст? Леко е неприятно, а и на някои хора им призлява при подобни гледки?
мина прегледа разкритие няма още сме седалищно няма много пространство и на трети в болницата за тестуване ще се преценява какво да се прави

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 10:53 от viara1912

# 168
Момичета, да попитам купували ли сте дрешки от Sinsay и как са? Никога нищо не съм вземала от там, а Ринг Мол където знам че имат магазин, не ми е много по път за да ида да видя на живо.

Филма ми е че купих леко ватирани блузки и плюшени гащеризончета, ама сега се сетих че май ще е топло да спи с тях и завито в чувалче на 19-20 градуса. И искам да взема още 2-3 памучни гащеризончета за сън, които ще са над боди с къс ръкав. Май Grinning абе вобще не мога да преценя как да го обличам и ще гледам да са му топли крайниците и да не се изпотява, но ме подхвана филма че може да му е топло.

# 169
Аз бях купила едни памучни гащеризончета и ританки от там. Изглеждат ок след пране, не съм пускала в сушилнята обаче.
Момичета, да попитам купували ли сте дрешки от Sinsay и как са? Никога нищо не съм вземала от там, а Ринг Мол където знам че имат магазин, не ми е много по път за да ида да видя на живо.

Филма ми е че купих леко ватирани блузки и плюшени гащеризончета, ама сега се сетих че май ще е топло да спи с тях и завито в чувалче на 19-20 градуса. И искам да взема още 2-3 памучни гащеризончета за сън, които ще са над боди с къс ръкав. Май Grinning абе вобще не мога да преценя как да го обличам и ще гледам да са му топли крайниците и да не се изпотява, но ме подхвана филма че може да му е топло.

# 170
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
За мен Sinsay са умалени (или съдейки от HM и дрехите на баткото, които съм взимала) и ме е страх да не се свият в сушилня. От там съм взела ританки и бодита за първоначално, но повече съм взела от НМ дрешки.
От опит бих ги класирала възходящо:
1. Sinsay
2.Kik, Jumbo
3.Pepco
4.Lcw, Reserved
5.Lidl, HM
От Кауфланд не съм взимала може би откакто баткото беше бебе. Като критерий за бебешки дрехи ми е материя, кройка и фунционалност.
Вашите бебоци хълцат ли? Или съм забравила баткото как е хълцал или сега бебето хълца много. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
Хълца от няколко месеца поне по 3 пъти на ден. Grinning аз взех дрешки само на h&m, ппвечето са попадения но има 2 пижамки с не толкова хубава материя.

# 172

За спането и обличането винаги съм ползвала ето тези насоки. От сайта на Angel baby са, от където поръчвах и чувалчетата за сън.

# 173
Здравейте ,преди няколко дни намекнах на едната мама,че принцесата върви с килцата назад ... историята е че се следя при една явно доста некадърна лекарка.. преди 3 седмици ми каза че е голяма 2.500 ... след седмица и нещо излезе 2.000кг. И "неразвиваща се нормално".... при въпроса ,а как е отслабнала отговора беше "не знам" побягнах с рев към лекаря, който ще ме изражда .. човека ме успокои и преди точно седмица я искара 2.450... днес отидох на тонове и той изрично е казал днес да ме прегледат, дамата не е много голяма, но не е и "отслабнала" 😀 2.650... та доста се успокоих....

# 174
  • София
Момичета, от около седмица и половина ми се случва да повръщам през ден, с баткото за цялата бременност повърнах общо 2-3 пъти. Но сега с напредването на раждането зачестиха поривите. Наблюдавате ли такава тенденция и при Вас?

# 175
Момичета, от около седмица и половина ми се случва да повръщам през ден, с баткото за цялата бременност повърнах общо 2-3 пъти. Но сега с напредването на раждането зачестиха поривите. Наблюдавате ли такава тенденция и при Вас?

Преди да родя сина ми така ми се случи - повръщах два-три дни преди това…

# 176
Боратино, къде се губиш, всичко наред ли е?

# 177
Боратино, къде се губиш, всичко наред ли е?

Според мен е потънала в майчинството...
исках и аз толкова неща да ви разкажа , момичета... просто не успявам...гледам да легна за час, когато мога...раждането беше 28 часа без сън и храна..следващите дни в болницата омам една нощ с 3 часа, после 24 ч без сън, след това една нощ с час сън. През деня не може въобще да се спи...
Чак днес спах 3 часа наведнъж. При мен е трудно, кърмата не е достатъчна, изпомпвам добавям, ..бебето е кротко, но си изисква грижи..
Едва сега разбирам защо всички ми викаха да почивам, докато съм бременна..аз се записах на 1000 курса и имах изпити до 3 дена преди раждането, купихме си нова къща в последния месец, търчахме по банки за уреждане на заеми.. накрая почнах да заплитам крака и да губя баланс..лягам отново за час.. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 23:36 от Serenapotta

# 178
Как ще слагате бебетата да спят- по гръб или настрани? Много се чудя, нещо ме е страх да го оставям по гръб, но уж така било по-безопасно.

# 179
По гръб с кратунката настрани. Ако го загазим с рефлукс ще го мисля. Така или иначе през деня ще е под наблюдение, дори да ми се падне еднорог и да спи през нощта - ще мога да видя дали връща докато спи или не.

Общи условия

Активация на акаунт