Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми, като рождени дни, празници, деца, подаръци, семейни събития и предизвикателства, както и лични преживявания и ежедневни изживявания на участниците във форума. Публикациите обсъждат различни теми като подготовка за празници, рождени дни на деца, здравословни проблеми на децата при покупка на подаръци за семейни моменти и предстоящи коледни празници.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с децата?
-
Какви са някои съвети за справяне с коликите при бебетата?
, ама на мен ми е пресен, тъй като казах вчера на майка ми - даже не пожела да изслуша, че го чакаме с радост. Затворих и телефона и сега сме на лед. Със свекърва ми вече го преживях, беше тук, когато разбрах и и казах да не ме помисли за мързел или че нещо ми е криво - беше ми доста лошо в началото. Както и да е, темите за многодетните ги намирам обикновено с търсачката, че не влизам много тук, предполагам след 4-5 месеца това ще се промени
. Не очаквам да се извини - тя все е права, а и не мисли, че е казала нещо кой знае какво.
. От заглавната страница отиваш на форуми, оттам на Нашите деца , оттам търсиш Многодетни мами 6,7,567 и т.н. Темата е закована и обикновенно е в първите 5 на страницата. Чакаме те редовно!
я стига си се извинявала,че си споделила с нас за
проблемите си ,чееееееееее
ти къде ще споделиш другаде и ще бъдеш разбрана така добре - само тука,нали сме си все свои-ей го на свати и други кандидат свати направо сме си рода всичките
да не съм те чула да се извинямаш и да се оттегляш за толкова много дни от темата
леко бременеене и да не ти пука
и на лекар не съм ходила още/
. Пък и твоите постинги ми липсват. Почти винаги от тях лъха неизчерпаема енергия и оптимизъм. Няма да ни изоставяш така , чу ли
Хайде сега кажи оздравяха ли дечицата?
. След някоя и друга година като се очовечат съвсем, тогава ..... ехееее ....... ще си отходим яко
. Изкарахме си едни спокойни празници, без да си даваме много зор с шетане и готвене, само разходки и почивка. Е, то почивката в случая за мен не се отнася много
, обаче съм доволна, че прекарахме доста време всички заедно, защото мъжът ми си взе отпуска 
. Докато четох предишната тема и аз май клонях към мнението, че многодетните са си малко чалнати
. Ама се съвзе, де и сега пита по тел. как съм и си мечтаехме даже като беше тук как ще е с още 1 ...