ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 040
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
  • София, в полите на Витоша
  ylinfant  ylinfant  ylinfantЧестито бебче на Теди и от нас!!!    ylinfant  ylinfant  ylinfant
Ах, колко хубаво нещо е да си имаш бебенце!!!
То си дошло отгледано и с името си! Бързо казвайте как са го кръстили!!!

На pipi67 няма да й е леко с тези три карсавици, ...  #Sniper такова имате ли си вкъщи за всеки случай?

Имаме си, имаме си, ама да му мисли баща им....   smile3516  smile3515  smile3511

smile3513 smile3533

smile3514

newsm62

Пипи, имаш страхотни красавици!Как ще ги увардиш, не знам!Мога да си взема малката за моите юнаци,предлагам избор от 2-ма еднакви! Grinning

Ами освен да хвърляме чоп, друго не се сещам.... Joy Joy Joy

# 226
Ко прави Тедито някой чу ли я ?

Чух я, звучеше добре. Оплака се, че юнакът искал допълнително.
Мале, тия ще ни изядат ушите!

# 227
Чух я, звучеше добре. Оплака се, че юнакът искал допълнително.
Мале, тия ще ни изядат ушите!

И как са го кръстили юнака????? и не само ушите...... Ама като знам повечето многодетни тук какви фиданки сте....... наистина има от какво да се притеснявате! Докато аз...... имам и близнаци да ме ядат! И пак ще ми остане  Joy Joy Joy

# 228
И как са го кръстили юнака????? :

Не знам.  33uu

# 229
  • Варна
ClanG, за фАталната СмЪрфология ще чакам чак до другата седмица. А хич не ми се трае, още повече че напоследък почти не го усещам да рита. Мерси, че попита!

# 230
и аз чакам с нетърпение да чуя дали си имаме малък Иванчо в отбора!!!! Hug
Лилибон - миличка, не се притеснявай, може да се е обърнал с гръбче и да рита навътре, така просто усещаш помръдвания но не и ритничета!Важното е да си спокойна и да вярваш че всичко ще е наред! Hug Пък и нали всички ние тук сме с теб!!!!! Heart Eyes

# 231
Лилибон, не се шашкай! Нали си знаеш, че минава през различни фази. А и на снимката с неви изглеждате толкова добре... Wink

Хм, Цоцоланке, с тая бутаница за близнаците започвам да си мисля, че ще се мина, ако не се поблъскам и аз. Две моми за мен, моля! Да поизравним силите в семейството.

Дидке, тичаш ли, скачаш ли?

# 232
  • Варна
Лили ,с теб сме!Спокойно ,не се притеснявай,всичко ще бъде наред.Знаеш ,че има такива моменти по време на бременността ,когато бебето не е толкова активно и си мислиш,че не рита.Може да се е завъртяло в друга посока.

Големи дебати за тези близнаци Grinning. Имам 1 позната с големи близнаци и казваше така:Ако мразиш някого пожелай му близнаци!!!И понеже сте ми много симпатични,как човек да ви пожелае такова нещо  Grinning Щом искате рецептата-хапчета за стимулация и готово!!!

Как са мама и бебето,някой знае ли?Измислиха ли му вече име?Тези дни трябва да са си е в къщи малкия гладник! Grinning

# 233
Лили, към 18 седмица започва да се усеща по малко бебето защото му става по тесничко вече. В моя (декемврийския форум) големи дебати и трагедии имаше, докато не се увериха девойките че си е нормално. А за феталната - майтапа беше че когато ми беше времето да ходя и дискутирахме по темата , въведохе бутончето за проверка на правописа, и аз да видя как работи - натискам... той ми маркира "фетална" и ме пита - да не би да искате да кажете "фекална" Grinning. Не се притеснявай, при моите 100 години и всички други утежняващи вината неща резултата беше 2400:1. така че - споко!
Меги , ти ходи ли вече?

# 234
  • Варна
Мерси, момичета, за успокоението! Знам си аз, че търпението е висша добродетел, ама тия "висши" неща най-трудно ги постигам.  Simple Smile
А с Неви си бяхме много на кеф, все едно се познаваме от милион години, а не да се срещаме за втори път. Интересното е, че личните ни истории са доста близки, може би затова като две крастави магарета бързо-бързо се сдушихме!  Laughing

ClanG, разкажи как я карате с малката, да свиквам какво ме чака има-няма след 5 месеца!  Laughing

# 235
Ако мразиш някого пожелай му близнаци!!!

Мрази ме де, мрази ме.....

Що те няма днес в скайпа????????? Да не съм те обидила нещо?????? Нямаше с кой да си пия кафето....

Лили, споко!

# 236

Велизар - 14.05.1998 на Мама То
Тони - 12.08.1970  Мама То
Вили - 30.09.1970 на Мама То
Таня - 19.10.1991 на Мама То
Гавриил - 28.12.2004 на Мама То
Мама То -  Тони - Вили, Таня, Гавриил
Свате, ако не се лъжа - на Велизар казват на галено Арчи! Тони е Мама то , Вили е съпруга на мама то, Таня си е Таня, а Гари е Гавраиил. Но може и да съм в грешка....

Ама пак пиша - ако имам грешка в имена, в деца ..... казвайте! пипи67 и нея съм я объркала, ама тя като не влиза редовно да каже навреме, така ще  е... ще си ходи с грешките!

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Няма грешка!!! Аз съм Тони, съпругът ми Велизар, първият ни син е кръстен на него, т.е. пак Велизар, но сестра му Таня още в бебешката му възраст  от ВелизАРЧО му измисли Арчо и така си остана, Арчо, което се трансформира малко по-късно в Арчи. За да е равнопоставен и по традиция, като се роди малкият( той е заченат в Копривщица и е кръстен в чест на Георги Бенковски, чието истинско име е Гавриил Хлътев), Арчи му измисли съкратеното Гари - Гаро. Това е историята общо взето Laughing

# 237
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Днес говорих с Теди,каза ,че са добре,гладният бебок си има име и то много хубаво,но батко му ще го каже-негова е привилегията да го съобщи-няма да му отнемам удоволствието!Има вероятност мама и бебе утре да си бъдат в къщи Hug
Мама Цоцоланка да неприказва само ,ами да действа по въпроса с близнаците ooooh!и аз колко много исках да си имам близначета.... newsm06
...  bouquetза тези които попитаха отговарям ,че имам мааааалко подобрение ,обаче до обяд навъртам доста километри по задачки,така че може да се каже ,че тичам,а послееее newsm45 от болки  Sickособено вечер  Hug но все един ден ще се оправя,добре че в събота няма да се танцува  Mr. Green
Малкият само брои дните до тръгването ни за Варна и обяснява на баща си на кои люлки в Детският кът ще се вози докато майка му е заета с леличките  cheers
Сега ви пожелавам приятна и спокойна нощ   love001

# 238
Меги , ти ходи ли вече?

След 3 дни. Ох дано се види пола. Щото другото мисля е наред. При мен е обратното - страхотни ритници ми раздава, почнаха и киселини, стигнах вече самоопределната ми граница, та сега забавям яденето, че имам още сума ти време. То аз въобще не съм гладна толкова, ама като готвя вкусно и децата са злояди ...

Аз много се плаша като не го усещам (при втория ми син, той май беше най-спокойния), та го размърдвах, за да го усетя.

Стига с тези близнаци ... Сънувах, че имам близнаци и ме питат за рецептата, а аз казвам сега ще ви я кажа и почвам да се чудя как беше и как ми се казва втория близнак :newsm78: , и се събудих, щото не се сетих.

Но с хапчетата за стимулация има нещо вярно, само че не винаги става. Аз взимах, защото имах проблеми с 2то и даже имаше 2 яйцеклетки, ама стана само 1, та то сега затова се мъча пак, де.

# 239
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дечицата на Теди  Hug къде сте Петър,Симона или Андрейчо,хайде някой да каже мама дали се е прибрала вече с малкото братче в къщи и как се казва то,че тука мамите изгарят от нетърпение да научат  Hug нали сме едно голяма семейство  Hugтрябва да знаем кой как е !На вас тримата ви пожелавам много весели и щастливи мигове с новият член на вашето семейство,знам,че сте послушни и съм сигурна ,че ще помагате на мама Теди!  bouquet
На бременните пожелавам много разходки в това хубаво време и леко бременеене! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт