, надушваме се
... Изслушахме приказката от ютуб, заливаха се от смях, още си повтарят и се хилят, а аз се замислих как се променят нещата ... 
а това, че ти е добре тук не е случайно. И аз бях малко поизлязла от темата, но сега ми е толкова добре -топло и уютно,весело и приобщаващо. Уверена съм,че това се дължи и на вас, мили момичета Елиса, Касс и НинаНН. Дойдохте при нас и като че ли ни възродихте. Благодаря ви!
Моят е по традиционните ястия и рецепти,а на мен ми е интересно да правя нещо непознато.По едно си приличаме с теб - не обичам да готвя,но....ми се налага.Пробвам често рецепти от нета и винаги ми се получават.Одобрените си ги записвам ,че да не се присети по някое време и да се чудя от къде съм го взела и какво въобще съм правила.
Очаквах само БОРЯНА да се поинтересува за другото освен съня, а то и КАССС, че и МАЯ. Спомени бе момичета, спомени...Някои неща ги вършим по спомени. Е затова е добре на младини да си заработим повече спомени...Въх, изчервих се...

Нали знаеш дядовците защо носят бастуни - да се бранят от булките ,дето ги налитат.
от Интернет. Препоръчани теми