В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 716
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Сидонче, радвам се да те видя отново тук. Но не разбрах защо ще им ги смъква, в смисъл,не прави логика. Все пак щом са взискателни, защо си мисли, че втори срок ще се разхайтят. Ако учител поддържа темпото, надали децата ще имат възможност да се отпуснат.
Иначе много се радвам за наборчето. Поне нещо полезно има от изискванията на учителите.

Оххх,ваканция, диването няма търпение за нея. Снощи ми ревна, че не и се ходи на училище, да можеше да се наспя и тогава да ида, щеше да е супер. Ми то ако и други неща можеше да станат щеше да е добре мами, ама нъц. Та тъй, измориха се бързо децата. Три уч. год. бяха на иди ми доди ми, една от тях беше цялата от вкъщи, ся им е нанагорно на горкичките.

# 211
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Скиорче радвам се да те "видя" отново! Все по-добре да е и малкото скиорче!

Всички болни бързо да оздравяват.

Младежа тази седмица има 2 класни в един ден + 7 контролни. Дупе му яко. Мен най-ме притеснява Философията с две 2-ки. Много му е трудно да помни определенията, но събота и неделя се поизмъчи. Надявам се да изкара някаква различна оценка, че съвсем ще се демотивира.

Скрит текст:
Ние с ММ ги зарязахме децата да се гледат сами и от 4 до 9 ходихме в Словения - Поклюка да гледаме биатлон. За един такъв фен като мен невероятно изживявяне.

И накрая за разкош, да почерпя, че днес се включвам в отбора на 40-годишните! Sweat Smile

# 212
  • Mars Hotel
Нинка, честита да си! Много здраве и късмет ти желая.

Ехаааа, завиждам за Поклюка! И аз обожавам биатлон, даже и детето запалих и сега гледаме стартовете заедно (по ТВ за съжаление).

Скиорче, радвам се, че се завърна! Cydonia, и теб също!

И при нас оформянето тече с пълна сила. Май по повечето предмети се очертават петици, но да видим.

# 213
  • София
Нинка, бъди жива и здрава!

# 214
  • в очите на дъщеря ми
Нинка да илядиш, дет са вика!......

# 215
  • София
Нинче, жива и здрава да си! Много щастие и късмет ти желая! Лошите неща да са зад гърба ти, а напред само хубаво да има.
И мен ме тресат треските по философия. Там няма никаква оценка, но младежът твърди, че повечето били така. Това не ме успокоява, защото по философия нито чете, нито знае за какво става въпрос.
Така го мързи, че и гъза го боли ..... но не и за игрите.

Болните да оздравяват!

# 216
Нинче, жива и здрава да си и от мен!

Ims, описваш на 100% моя. Няма нито една оценка, кога ще го изпита се чудя, като втора седмица е болен. Ама не се е трогнал грам, не отваря я тази философия. Само телефона му е в главата...

# 217
Нинка, жива, здрава, и с рогите напред стените да буташ. Добър подарък за РД, бравос. Па Философията кой я гледа. То учителят / ката, ша му даде шанс на момъка, нема да го остави за срока с туй червено знаме, да съ вее.
Виж нашия Г - н си ги пише тъй, нит ги изпитва много - много, нит нещо друго ги кара дъ праят. Мойто диване не е изпитвал, пък има две тревички и една похвала. Ако я пита някой нещо по уроците до тук, все ще каже нещо, колкото да върже керемидката. Не знам до колко схващате цветовата гама с която описвам оценките, но тъй май взе повечко да ми аресва. По - благозвучно ми звучат. До тук мойто има само една керемидка, покрив нема да строим, имаме си. Трябват ни повечко тревички и синчец, искам градинка, в краен случай може и минзухарче ( или пък глухарче ), но кот такоа, само здраве да има.
Аз почвам за друго да се притеснявам, дано по натам проблема да се реши, иначе ша си имам стара мома, тип къшно гърне.

# 218
Нина,пожелавам здраве и късмет!
По философия има оценки от есета и разсъждения изказани в клас,шарени-4,6 и 5,обаче ще правят тест и нищичко не е чел от уроците,щял да започне тези дни😲.Надява се на грипна ваканция,но от у-щето изпратиха пароли за тиймс,че и два проекта,понеже отсъстват и деца ,и учители,а така било шанс за поправка на оценки.Изискват се от всички,но ще са оценени само онези,които са с междинни резултати за срока.Хич не се трогва и това ме вбесява,то бива да си непукист,ама чак толкова....(добре,че дребните не го следват🤪)

# 219
ninanb, да си жива и здрава и само хубави работи да ти се случват!

# 220
  • Бургас
Честита да си Нинка!
Здрава и щастлива!

# 221
  • София

Честит рожден ден, Нинче! Здраве и късмет, другото ще си го купиш 😉

Не пиша, ама няма какво. Щастлив е момъка, харесва си и класа и училището. И аз не го натискам за нищо...та, спокойна година ще е тази, другата ще му мислим!

# 222
  • Пловдив
И от мен честитка! Здраве и хубави неща да ти се случват!
И аз като Ариана - няма какво да пиша. Щастлива е девойката, харесва си училището, харесва си компанията. И академичният и социалният живот са ОК. Е, винаги има какво още да се желае по отношение на учението, но по-важното е, че се чувства добре и намясто там, където е.

# 223
Нинка, честит рожден ден! Желая ти ти здраве и много щастливи моменти!

# 224
  • Сф
Нина, честит празник! Само хубави неща да ви се случват занапред!

Общи условия

Активация на акаунт