'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 707
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Италианско винено списание отразява премиерата на сериала!
https://www.winemag.it/%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b2-%d1 … TYM8Z2MRyw0OHD6cY
Ехааааа... Е, за това говорим! Покрай едното, елегантно да се стигне до другото.
По тази линия очаквам и бг версия на доктор Куин лечителката, че да подсетим и за билковото ни богатство 😊🌼😆

# 136
В инстаграма на Кристина Верославова, приятеля й писал дано се намери малка роля за мен във етори сезон, значи ако наистина е добър целия сезон, може да има друг

# 137
Елена и Филип много ме кефят визуално!
Нещо различно.

# 138
И аз изпуснах епизода, но го изгледах сега. Харесва ми, въпреки че малко мудно тръгна. Има интрига, гледките са страхотни, качеството съвсем прилично. Страхотна идея за имената на епизодите

# 139
И аз  успях да  изгледам еп. 1 - продължавам в четвъртък  Grinning  !  Хареса ми . Приятно е ,че  артистите  са различни от  ОЖ .  Почти го няма  онова рецитиране , характерно при повечето  от тях , които не могат да "оставят  театъра " .

Стреснаха ме  агресивните реклами на Имодиум Rolling Eyes  . И по БНТ ли  преобладава тази реклама ?

# 140
Мнохо ми е интересно как един и същи режисьор като Виктор Божинов, доста от сериалите , които излъчват са под негова режисьора, а се получават тези, предимно правени за друга телевизия от нова. Или може би наистина каста тук е бил по прецизен. Не е заложено единствено на връзки и популярност, ами кастинга е направен както трябва. Докато в някои сериали, няма да споменавам имена, всички се сещат, имам чувствоти, че подбора е направен предварително .

# 141
  • Велико Търново
Не се сещам. Сериал, режисиран от Виктор Божинов и излъчван по Нова, май няма. Не знам кой/кои визираш.
Сериалите на Нова основно са на Евтим Милошев и на Магърдич, а Виктор Божинов не работи с нито един от двамата, доколкото знам.

# 142
  • София
Работеше и с Нова, Пътят на честта и Отдел издирване, но там беше един от многото режисьори, не е бил обявяван като в други "един филм на Виктор Божинов". Специално Пътят на честта си беше сериал на Маги и той е взимал решенията, това е основната разлика и затова беше с по-ниско качество.
Личи си кога има размах и зависи от него до някаква степен крайният продукт.

# 143
  • София
Току що изгледах първия епизод. Хареса ми. Добре се справят актьорите. Американската съпруга ме дразни с това мрънкане постоянно, и то защото и в реалния живот има много такива жени Joy

# 144
  • София
Американската съпруга май ще създава проблеми. Като гледам промото, че се е намърдала в кабинета на общинския съветник и обсъжда цената на винарната, не вещае нищо добро.

# 145
  • Велико Търново
Работеше и с Нова, Пътят на честта и Отдел издирване, но там беше един от многото режисьори, не е бил обявяван като в други "един филм на Виктор Божинов".
По принцип "един филм на..." обикновено не се използва за сериали. Те са си два различни продукта. Неслучайно при сериалите обикновено се казва, че е на еди-кой си продуцент (без значение дали ще е един човек, продуцентска компания или телевизия). Особено пък като става въпрос за около 50 епизода на сезон и сравнително кратък период на снимане, сигурно дори и чисто физически не е възможно режисьорът да е само един. Само че пък точно поради този факт да се правят сравнения не е удачно.
На Виктор Божинов във филмографията горните два сериала даже и не са посочени. Това ме заблуди, но пък и ме изненадва. Странно, каква би могла да е причината. Вероятно режисираните от него епизоди са малко на брой ли, какво... Grinning

# 146
  • София
Да, така е, но специално за Вина имах предвид, че си го представят наистина като негов. Докато в други дори не се споменава името му редом със сериала, не дава интервюта за тях и тн.

Скрит текст:

# 147
  • София
Оказа се точно, както предположих. 😃

# 148
Сестра Кирилова от ОЖ познахте ли я? 😆

# 149
Пуснах със закъснение, за да спестя рекламите.
Аз съм съпруга ми, който пропусна първия епизод: Искам тишина. Ако имаш някакви въпроси, вдигни ръка, ще спра на пауза.

Общи условия

Активация на акаунт