'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Не знам защо пак се повдига темата за дрехите, като това е въпрос към продукцията, а не към конкретен персонаж/актьор. Има перални, а и немалко хора купуват по няколко бройки от работните си дрехи.

И на мен ми върви мудно. Снощи "изгледах" епизода, докато скролвах из социалните мрежи. В първи епизод Геро ми направи много добро впечатление откъм игра. Билалов няма да го коментирам, той ми е all-time favourite. Останалите - за момента meh.

# 196
  • Галифрей
О, и аз не обърнах внимание, че е със същите дрехи. Ама аз не обърнах внимание и на прословутото яке на Яна от Мен не ме мислете Grinning

Иначе някой пита по-назад защо Марта спи с риза и дънки. Тя жената чакаше Филип да се прибере, за това така е задрямала Wink

Аз питах 😆Защото ми беше страно ей така заспала, без да се е завила. Спи  с дрехите с които ходи на вънка. Ама  си се разнася с почти същият стил облекло както в Татковци, само й липсва жилетката 😂

# 197
  • гр.София
Коментираме си само за дрехите.  Елина е толкова стегната и готина в тези дрехи,че нищо мърляво не виждам в излъчването й.  Не съм виждала каубойка в наш филм и й се радвам максимално.
На Параскева Джукелова й се получават трагичните образи.
Лилия Абаджиева играла ли е друг път във филм?
И,още въпрос. Не видях началото. Стана ли ясно кой се целеше във Филип на лозето?
Мерси предварително.

# 198
И,още въпрос. Не видях началото. Стана ли ясно кой се целеше във Филип на лозето?
Човекът, който охранява лозето по своя воля Simple Smile Според мен го включиха просто за повишаване на вниманието в края на първия епизод или да ни заострят вниманието, че лозето е общинско, а след това обсъждаха наемите на тези масиви. Ще видим, де...
Много се смяхме на това, което му каза, когато Филип му мрънкаше, че лозето е негово- "като почнеш да го копаеш и береш, тогава е твое" Satisfied Ами, така си е!

# 199
Допада ми Лилия Абаджиева.
Комичният образ в сериала на вярната до гроб секретарка.
Мисля, че външният вид е търсен ефект

# 200
Не знаех коя е дамата в ролята на секретарката Грета, но сега разбирам, че е театралния режисьор Лилия Абаджиева, което обяснява твърде театралния подход към ролята и по-слабата игра. Но иначе и като външност, и като поведения ми харесва, без изобщо да я намирам за комична. Жена на 55+, в малък град... какво да прави?

# 201
Чиновничката си е точно ткаава, каквито са в  реалноста,, за човек видял нещата работил там, само питвърждавам отношението на всички , които показват. Елина аз не съм я коментирала за външен вид или характер, а само забелязах дрехите, че са съшите. А Кристина Верославова такъв й е стила й в живота, тя все ендо със собствени дрехи участва. Добре я подредиха нахалната поанериканизирана жена.

# 202
Има скрита драма при Цвета, майката на Елина, освен пропуквания в брака им с Андрей Бончев.
Бащата на Филип американец ли е или е осиновен? Като видя децата на шосето, той си спомни себе си с колелото. Значи той е учил като малък в България?

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 16:13 от Dimana12

# 203
Ами нали в първи епизод разказа как вуйчо му Тодор ги е обучавал двамата с Геро (не се сещам името на героя му), флашбеци даваха. Като малък си е бил в Бг. Тепърва ще разберем кога и защо за заминали за САЩ.

# 204
Тогава според мен биологичният баща на Филип е българин. Вероятно по-късно майка му Зоя се е омъжила за американец, който го е осиновил и му е дал фамилията си.
Кой ли е истинският му баща?

# 205
А каква му е фамилията на Филип?

Сега прочетох тук https://bnt.bg/vina описанието на героите и вижте какво пише... малко е спойлер.
Скрит текст:
Цитат
''Филип е бъдещият любим на Елина.'' . Не че не беше много ясно, ама все пак... тук имаше и предположения, че може да са брат и сестра. Явно няма да избягат от клишето за любовния триъгълник, гадната жена и затова трябва да е зарязана, нищо че в живота не е баш така Grinning Е, добре, дано все пак е интересно, засега е много приятен Simple Smile

# 206
Има скрита драма при Цвета, майката на Елина, освен пропуквания в брака им с Андрей Бончев.
Бащата на Филип американец ли е или е осиновен? Като видя децата на шосето, той си спомни себе си с колелото. Значи той е учил като малък в България?
За да говори така добре езика, трябва да е учил поне малко в България.

# 207
Фамилията на Филип е Йънг (Young). Доста разпространена фамилия. Марта също се представя с тази фамилия.

# 208
  • Галифрей
Ох знаех си 😂

Скрит текст:
Стана ми ясно,ще се сгаджосат. Усеща се искрите. Почти на еднакъв акъл са. Предпочитам Елина пред Марта, дразни ме по- малко. Иска ми се така да не се цупи толкова. Филип и Елина ще вдигнат кръвното на всичките,особено като таткото научи 🍿.

# 209
  • София
Аз лично видях повече искри при жената с късметчетата. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт