'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 669
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Почна да става интересно най-после. 😀

# 301
О, вижте как вечерят навън в идилична селска нощ и щурците се чуват как свирят ❤❤❤ как ми липсва това

# 302
  • София
Пак мутри... Не могат да минат без тях в наш сериал...
Тази женица дето заплашваше Бончев в колата бе много нелепа. И как рецитираше горката, искайки да е властна и плашеща. Отчайваща работа. 🤣
Тук си пролича как се водим от световните тенденции... Трябваше само боса да не е Титов, а Титова...

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 22:02 от Diavolo

# 303
  • Другата България
Аз гледам на запис.
“Дялът ми хвана трипер“.....Joy

# 304
Идея си нямам кого са убили?!?!😳😳😳

# 305
  • България
Кой ли е убития?
Това с руската и нашата мафия вече е банално.

# 306
  • София
Това в багажника ще е или животно за сплашване или трупа на онзи изчезналия. Нали някакъв оценител бе изчезнал или нещо такова.

Ох, много бързо уволни Елина, малко като на филм. Как пък така реши, че тя е дала идеята да върнат вината...
Да направи някаква мизерия вътре в избата да, може да я заподозре, ама това с вината, Бончев и сам може да си го реши. Малко прибързаха със сценария тук, трябваше да се пипне по-деликатно.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 22:14 от Diavolo

# 307
Пак мутри... Не могат да минат без тях в наш сериал...
Тази женица дето заплашваше Бончев в колата бе много нелепа и как рецитираше.
Тук си пролича как се водим от световните тенденции... Трябваше само боса да не е Титов, а Титова...
Кажи го на хората, които през 90-те, че и много след това са били рекетирани от силните на деня и/или лихвари.

# 308
  • София
Абе ясно е това, ама няма бг сериал без мафия, мутри и пр. тъпотии. Надявахме се тук да го няма това. Просто омръзнаха.
Но окей, нп, може да е само фон, едва ли ще ги гледаме много, по-скоро Бончев ще го отнесе по някое време. Или от тях или от закона, ама едва ли ще свърши добре...

# 309
А това с багажника нужно ли е? Какви са тези неща... искрено се надявам, че няма да е глава на кон 😆🐴

# 310
  • София
От трите епизода този ми хареса най-малко, но има динамика и във всеки епизод си има интрига. Това е начина и дано започнем да правим повече подобни сериали с максимум 10/13 епизода, а не сапунки (+20 епизода).
Дотук съм доволен от сериала.

# 311
  • Другата България
Ха, Киряков.
Каква “изненада“. Толкова гузен изглеждаше още от първия ден!

# 312
Според мен са загубили дете Филипови.
Сега на всичките проблеми и убийство ще му лепнат. Всичко е саботаж да го принуди Бончев той да го моли.
"Татко държиш се като мръсник!" горката само тя не е разбрала, че татко е точно такъв. И как и двамата ѝ родители я лъжат, че всичко между тях все още е наред. А нищо не е останало от този брак
, само се чудя на такива жени като съпругата що седят в такова... нищо.
Елина е направо истерична. И започвам да мисля, че не е от чувство за справедливост и работохолизъм, а момичето на татко е свикнало да е на неговото.
Хубава раздумка и разкази от дядото пазач, само дето говори на североизточен диалект - миеко в югозападна България. 😁
Мутресата руска беше нелепа.

# 313
  • България
Ако продължат да ни занимават с мафии рязко ще ми спадне ентусиазмът.
Нашите сериали станаха като руските. Имаше време, в което почти всички техни филми и сериали бяха за войната.
Нашите пък все за мафията.
Знаем, че я има, трябва ли да гледаме и вечер за това? Confused
Киряков беше ясен от първи епизод.

# 314
Защо бъркате председател на общински съвет и корупционните му практики с мутри и мафия? Ми то си е нещо нормално.

Общи условия

Активация на акаунт